önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • AmurTemur
    Katılımcı
    • 06 Ekim 2012
    • 120

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az önce cehennemden seyhulislam ebu suud efendi aradı....ey EVLİYAULLAH dedi....kurtar beni bu azaptan...fetwalarımla kellelerini uçurttuğum ADEMLER....cennetten gelip kaynamakta olan kazanımın altına odun atıyorlar....

bunnara borsa öğret....beni bu cefadan kurtar...eyyy alevi milletinin piri....cancagızım yanıyor...500 yıldır kayniram…

üffff….üfff ki üff….yardım etsem bi türlü...yardım etmessem öbürtürlü...adam 500 yıldır kaynıyor kazanda...

usaglara...borsayı öğretsem...meşgul olur gitmezler...emme...bu sefer onlar cayır cayır yanar borsada...

ne itsem ki usaglar….

sakın...bırak kaynasın gavat demeyin ula...günahtır.
    Sakın ha...Sakın yardım edeyim deme...Bırak iyice yansın...Hatta kazanın altına daha çok odun atsınlar.....

Osmanlının sonunu daha o yıllarda,bilimden uzaklaşma yolunda çabalarla hazırlayanların bir tanesi de budur.

Osmanlı yı bilimden uzaklaşma yıkmıştır...Bunun temelleri de Yavuz un mısır seferinden sonra mısır ve diğer arap coğrafyasından

istanbula getirdiği 1500-2000 eş'ari din adamı ile atılmıştır....

Eğer avrupalılar kilise ile hesaplarını çok daha önce görse,rönesansları daha önce başlasaydı Osmanlı 1900 lere ulaşamazdı....

Akıl ve bilimden kopanın sonu yok oluştur, felakettir....

Tıpkı şu an da müselman arapların birbirini boğazlaması, birbirlerini düdüklemesi gibi.....

Kuzu buba bırak yansın acıma....Aynı zamanda Türklüğün köküne kibrit suyu dökme çalışmaları olmuştur bunun....

Yorum

• hurolg2
      Aktif
      • 25 Ocak 2019
      • 367

Kuzum ahanda buna Neyzen Ustanın cevabıdır...!

"bana yar olmayan devr-i devranin,
      izzet-i ikramini ****yim.
      yansin bu ibneler,
      su veren itfaiyenin hortumunu ****yim
      ben deli miyim?
      mecnun gibi bir am icin cöllere düseyim,
      verirse versin , vermezse leyla´yi da ****yim..."

Bırak yansın amk...
      😂😂😂

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sabır edersem Ereğli şirketi hisse senedini 0,80 hatta 0.50-0,45 centlerde alabilirim.(belkide 0.25 cent)
        Bu benim şahsi düşüncemdir.
        Gerekçesi 2001 yılından sonraki usd bazlı grafikin tersidir.(bence)

https://www.youtube.com/watch?v=0Dps6y-Y-ko

.............

YTD

Yorum

• iki gozum

sn KUZU ve tüm forumdaşların,Geçmiş kurban bayramınızı kutluyorum.

Yorum

• iki gozum

Dolar 8.88 tl, Ereğli 4.44 olur mu?(uzun vade de)
            Dolar 11.20 tl, Ereğli 2.80 tl olursa.(daha uzun vade de,0.25 cente alınır mı?)

YTD

Yorum

• iki gozum

Sabır edersem Ereğli şirketi hisse senedini 0,80 hatta 0.50-0,45 centlerde alabilirim.(belkide 0.25 cent)
              Bu benim şahsi düşüncemdir.
              Gerekçesi 2001 yılından sonraki usd bazlı grafikin tersidir.(bence)

http://forum.keyborsa.com/showthread...00-ler/page907
              Şu anda 37 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (10 kayıtlı ve 27 misafir)

iki gozum, WinWin, Es26, semoz, selam, sarısıcak, mesut72, pia, optra, URANACUS
              __________________________________________________ _____
              Misafir uşağlar gelin üye olun.
              En doğru yorum ve öneriler sn.KUZU önderliğinde bu forumda yapılmaktadır.
              Kızlar forumunda sizleri hep ters köşe yaparlar bunu bilin isterim.

YTD

Yorum

• iki gozum

2 lot DOHOL hissesi verip yerine 1 lot Ereğli alacağım.(uzun vade de)
                Aha buraya not ettim zamanı gelince alıntı yaparım.

YTD

Yorum

• iki gozum

CMENT [ ] ÇİMENTAŞ İZMİR ÇİMENTO FABRİKASI T.A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)

Net Dönem Karı veya Zararı -57.325.000

Çimentoların çoğu zarar yazıyor.

YTD

Yorum

• iki gozum

Neden?
                    Hala faizin güncel fk.sı 5.
                    Ereğlinin güncek fk.sı 4.56.(ucuz gibi)
                    Bu ne demek?
                    Ereğli 2 çeyrek bilançosu (USD bazında)çok düşük kar açıklayacak ve zaman içerisinde faizin fk.sının altına düşecek.
                    Mucize gibi, bunu yazmakta çok iddialı ama böyle.(bence)
                    Bunu kim diyor?
                    Benim hislerim böyle olabilir diyor.(sadece hissiyat)

YTD
                    Ereğli 2Ç2019 Sonuçları (Ziraat Yatırım)

Erdemir'in 2Ç2019'daki ana ortaklık net dönem karı geçen yılın aynı dönemine göre %13,6 oranında azalarak 1.308mn TL (225mn USD)'ye gerilemiş; ancak hem bizim beklentimiz olan 1.211mn TL'nin, hem de piyasa beklentisi olan 1.199mn TL'nin üzerinde gerçekleşmiştir.

Şirket'in satış gelirleri 2Ç2019'da bir önceki yılın aynı dönemine göre, satış fiyatlarındaki dolar bazlı düşüşe karşın, satış miktarı ve kurlardaki artışın etkisiyle %20 oranında artarak bizim beklentimiz olan 7.444mn TL'ye paralel olarak 7.451mn TL (1.268mn USD) olmuştur. Satış maliyeti beklentilerimizin altında, %41,4 oranında artmış ve böylece brüt karı %22,5 oranında azalarak 1.616mn TL'ye gerilemiştir. Brüt kar marjı ise geçen yıla göre 12 puan azalmış ve %22 olmuştur. Operasyonel giderler ise %18,5 oranında artmış, diğer faaliyetlerden yaklaşık 15,4mn TL gelir kaydedilmiştir. Bunlara bağlı olarak esas faaliyet karı geçen yılın aynı dönemine göre %25,4 oranında azalarak 1.454mn TL'ye gerilemiştir.

FAVÖK ise geçen yılın aynı dönemine göre TL bazında %9 oranında azalmış ve 1.739mn TL (299mn USD) olarak gerçekleşmiştir. FAVÖK marjı ise TL bazında, geçen yılın aynı döneminde %34,4 iken 2Ç2019'da %23,3'e gerilemiştir.

Şirketin ton başına FAVÖK rakamı ise bir önceki yılın aynı dönemindeki 223 USD/ton'dan 2Ç2019'da 145 USD/tona gerilemiş ancak 1Ç2019'daki 139 USD/tonun üzerinde gerçekleşmiştir.

Şirket'in 2Ç2018'deki 562,6mn TL'lik finansman geliri 2Ç2019'da 390,4mn TL'ye gerilemiştir. Tüm bunların etkisiyle vergi öncesi karı 1.844mn TL olmuştur, şirket 469,7mn TL vergi gideri sonrası 2Ç2019 ana ortaklık net dönem karı 1.308mn TL olarak gerçekleşmiştir.

Arz kaynaklı demir cevheri fiyatında yaşanan yükselişin olumsuz etkisinin genel olarak 3. çeyrekte görülmesi beklenmektedir. Bu durum ton başına FAVÖK rakamlarına baskı yapacaktır. Ancak son dönemde küresel piyasalarda artan büyüme endişeleri ve ticaret savaşları, demir cevher fiyatlarında baskı oluşturmuştur. Bu da fiyatlarda geri çekilmelere neden olabilir. Demir cevheri fiyatlarındaki yukarı yönlü hareketler risk unsuru olarak takip edilmelidir.

Ziraat Yatırım Menkul Değerler

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

eeeee ehhhh….CABBAR AGAM aradı....didiki….tl itin ağzında mı....

didimki hangi itin ula cabbar….

yabancı it...yerli it...itoglu it...hangi it cabbar didim…

şaşırdı...neaddin cok it var dedi...

misal dedim....

bundan iki ay önce...endeks 80 000 lerde iken...borsada 100 milyarlık hisse senedi olan...şimdi yüzde 20 çıkınca...adamın durduk oturduk yerde....120 milyar tl si var...şimdi bu tl mi cabbar didim…….bunu kim yokedecek….bu tl mi cabbar…..hımmmm deyip teli kapattı....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

abi susmuyor telefonlarım....

şimdi de KERİM AGAM aradı...oda...tutturmuz...KAZIK KİMİN MÖTÜNDE....hubarın varmı...deyip duruyor...

cugap verdim....KAZIK....hem bıyıklı...hemide bıyıksızın MÖTÜNDE....kazıkta ne yag var nede vazelin dedim...ACITIY AGAM deyince...oda teli kapattı....mutlu ve mesut.
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg2
                          Aktif
                          • 25 Ocak 2019
                          • 367

Yani...? Kuzum bugün öyle yoruldum ki valla beynim yanmış...hiç bişey anlayamadım...azcık açık yazsan mesajı olur mu...?
                          100 den 120 milyara çıkan tl $ a giderek mi yok olacak? Ne olacak basıl olacak kusura bakma valla marş basmıyo akşam akşam...hele az dinlenem bidaa okuyam bakem belki o zaman basar...)

Yorum

• WinWin
                            Katılımcı
                            • 06 Kasım 2014
                            • 185

Takip ettiğim bir ingiliz aracı kurumunda usdtry, eurtry, gbptry shortlar artmaya başladı. Yani try döviz tahtalarının ulu sahibi forexde mal alıyor. Biraz yükselince malı satardı, bu sefer satmıyor. Sonuçta TLde bir operasyon yapılacak gibi ama usdtry'de 6.25 in biraz üstünde shortlar stop olur, operasyon biter. Shortlar stop olmazsa daha da uzar. Bu kadar shorta kim faiz verecek, mutlaka stoplanmaları lazım.

67% of client accounts are short on this market --> dolar
                            85% of client accounts are short on this market --> euro
                            85% of client accounts are short on this market ---> gbp

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Yani...? Kuzum bugün öyle yoruldum ki valla beynim yanmış...hiç bişey anlayamadım...azcık açık yazsan mesajı olur mu...?
                              100 den 120 milyara çıkan tl $ a giderek mi yok olacak? Ne olacak basıl olacak kusura bakma valla marş basmıyo akşam akşam...hele az dinlenem bidaa okuyam bakem belki o zaman basar...)

üstteki bir soru....

WinWin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Takip ettiğim bir ingiliz aracı kurumunda usdtry, eurtry, gbptry shortlar artmaya başladı. Yani try döviz tahtalarının ulu sahibi forexde mal alıyor. Biraz yükselince malı satardı, bu sefer satmıyor. Sonuçta TLde bir operasyon yapılacak gibi ama usdtry'de 6.25 in biraz üstünde shortlar stop olur, operasyon biter. Shortlar stop olmazsa daha da uzar. Bu kadar shorta kim faiz verecek, mutlaka stoplanmaları lazım.

67% of client accounts are short on this market --> dolar
                              85% of client accounts are short on this market --> euro
                              85% of client accounts are short on this market ---> gbp

alttaki ise o soruya bir cevap....ADAMLARIN MÖTÜNDE YAGSIZ VE VAZELİNSİZ KAZIK VAR....bu kazığı yaglıyacaklar...5.0 ila 5.20 arasında....

sistemik 3 de....hep canhavlindeki insanı düşüneceksin....o insan umulmadık hareketler çeker...ölmemek ve onu öldürmek üçün toplanan okumuş usagları öldürmek üçün....kuzu bunnarı bilir işte...CANHAVLİNİ....AZRAİLİ...CEBRAİLİ...MİKAİLİ. ...ne yaparlar ne üderler bilir kuzu...EVLİYAULLAHTIR.

Yorum

• boş
                                Aktif
                                • 02 Aralık 2008
                                • 253

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                üstteki bir soru....

alttaki ise o soruya bir cevap....ADAMLARIN MÖTÜNDE YAGSIZ VE VAZELİNSİZ KAZIK VAR....bu kazığı yaglıyacaklar...5.0 ila 5.20 arasında....

sistemik 3 de....hep canhavlindeki insanı düşüneceksin....o insan umulmadık hareketler çeker...ölmemek ve onu öldürmek üçün toplanan okumuş usagları öldürmek üçün....kuzu bunnarı bilir işte...CANHAVLİNİ....AZRAİLİ...CEBRAİLİ...MİKAİLİ. ...ne yaparlar ne üderler bilir kuzu...EVLİYAULLAHTIR.
                                Yani borsayı yükseltecek, doları düşürecekler mi ?. Şu bilmece gibi jargonu çöz çözebilirsen, sn kuzu insaf et bizlerde insanoğluyuz yahu 😂

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information