SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
o yazdığın...37 milyar kredi...usuleti sağladı...sistemik 2 gereği olacak bunnar dedim...oldu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
2008 krizinde BERNANKE amrikide ne yaptı ise...onu yapıyorlar...önce HELİKOPTERLERLE para saçmıştı....
sonra...
iki büyük morkic şirketini devletleştirmişti...daha sonra büyük bir sigorta şirketini devletleştirmişti....daha sonra büyük pankalar küçük pankaları almişti….en sonunda da LEHMAN batmış ve kriz bitmişti...
bizimkilerde...sırayla aynı şeyleri yapıyorlar...bunnar KAPİTALİST MODE...gereği olması gerekenlerdir...sistemik 1...sistemik 2 ve sistemik 3 şeklinde....3 çeyrek sürer...yani 9 ay....
kuzu ise...bu işlerde...EVLİYAULLAHDIR....bene sorıylar ula....
niye....
çünki….
KAPİTALİST MODE...KAPİTAL AKÜMÜLASYON PROSESLERİ....kitabını BEN YAZDIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu emmi teşekkür ederim iki gözümün çiçeğisinkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2008 krizinde BERNANKE amrikide ne yaptı ise...onu yapıyorlar...önce HELİKOPTERLERLE para saçmıştı....
sonra...
iki büyük morkic şirketini devletleştirmişti...daha sonra büyük bir sigorta şirketini devletleştirmişti....daha sonra büyük pankalar küçük pankaları almişti….en sonunda da LEHMAN batmış ve kriz bitmişti...
bizimkilerde...sırayla aynı şeyleri yapıyorlar...bunnar KAPİTALİST MODE...gereği olması gerekenlerdir...sistemik 1...sistemik 2 ve sistemik 3 şeklinde....3 çeyrek sürer...yani 9 ay....
kuzu ise...bu işlerde...EVLİYAULLAHDIR....bene sorıylar ula....
niye....
çünki….
KAPİTALİST MODE...KAPİTAL AKÜMÜLASYON PROSESLERİ....kitabını BEN YAZDIM.
Bu arada başta Kuzu emmi olmak üzere bütün forumdaşların bayramını şimdiden kutluyorum
Ellerinden öperim emmi
Yorum
-
Kuzu hocam sağol varol, senin nezdinde tüm arkadaşların bayramını kutlarım, senin de ellerinden öperim hocam...
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Yorum
-
-
Öncelikle tüm forum üyelerinin ve Sayın Kuzu'nun bayramını kutlarım.
Bir sorum olacak;
Zor durumdaki stratejik ve büyük şirketlere devlet ortak olabilecek. Bu durum endekse olumlu yansımaz mı? Teşekkürler.
Yorum
-
Kuzu hocam aileniz ve forumdaki tüm dostlarım ailelerin Kuban bayramını kutlar , sağlık sıhhat ve mutluluk getirmesini dilerim.
Yorum
Yorum