önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ihakki
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak bu elipslerle neyi ima ediyor....diyorki hemişko….EKİM vade iki yerde kapanabilir....10 000 üstte....106 000 de yani....veya....10 000 puvan altta....86 000 de.....

piyasa yapıcının para yapması üçün bu ikisinden biri sart….

[B]kuzu kim....BİR DİNAZOR...hatta son DINAZOR bu alemde....ne yapıyor....hangisini yapacak onu irdeliyor...
    vade sonu fur-kac bu....herzaman yaptığım....hedefi 94 000 tekrar....yukarı yürürse...bu KENE ilk kademe olur...
    Kuzum irdeleme sonucu yaptığın simülasyonu ne zaman paylaşacaksın?
    Benim son yazdıklarından çıkardığım ekim vade short yönünde şekillenecek herhalde.
    YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• swayze
      Katılımcı
      • 07 Ekim 2008
      • 123

Emmi 2000 puan farkla kenelemeye devam mi?

YTD

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Emmi 2000 puan farkla kenelemeye devam mi?

YTD
          evett...geniş kene....

birinci kademe....97 000....elde...

ikinci kademe......99 000....elde...

üç ve dört....101 ve 103 ….garii herbe girdik....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• DaMaT
            Yeni Üye
            • 13 Mayıs 2011
            • 26

Kuzuların sessizliği oldu burası , ne zaman çökertcen Kuzu agam , endeksi ..

Yorum

• hurolg2
              Aktif
              • 25 Ocak 2019
              • 367

Çökeeertttmeeedeeennn çıııkkktııımmmdaaaa Halililim aman başım selămeettt....

Çok yakında....Bence bu aaaşaammaa ya da en geç yarın...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Çökeeertttmeeedeeennn çıııkkktııımmmdaaaa Halililim aman başım selămeettt....

Çok yakında....Bence bu aaaşaammaa ya da en geç yarın...

çökertme İDLİB de başladı....

bundan 8 sene önce BOB ESBASKANI samda emevi camiinde cuma namazına gidecem üç ay sonra..DEDİ...ve tüm teröristler turkiye üzerinden suriyeye aktı.....8 yıl sonra 4 milyon Suriyeli SULTANAHMED CAMİİNDE cuma namazına gelmezmi….artık YENİ TÜRKİYE var...yani Osmanlı...abdulhamid han felan filan derken....Amerika ve rusya güney komsumuz olmazmı…..

vayyy be....ey dincilik sen nelere kadirsin....bütün din EVLİYAULLAH ları ya amrikiden...ya israel den ya suudiden yada ıngilizden maas alıp....İSLAMI PİNCİK PİNCİK ETTİLER....artık ben dahil herkes...bunnar muslumansa...BEN DEGİLİM DİYOR....

hedef 70 000.....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
                  Katılımcı
                  • 07 Ekim 2008
                  • 123

çökertme İDLİB de başladı....

bundan 8 sene önce BOB ESBASKANI samda emevi camiinde cuma namazına gidecem üç ay sonra..DEDİ...ve tüm teröristler turkiye üzerinden suriyeye aktı.....8 yıl sonra 4 milyon Suriyeli SULTANAHMED CAMİİNDE cuma namazına gelmezmi….artık YENİ TÜRKİYE var...yani Osmanlı...abdulhamid han felan filan derken....Amerika ve rusya güney komsumuz olmazmı…..

vayyy be....ey dincilik sen nelere kadirsin....bütün din EVLİYAULLAH ları ya amrikiden...ya israel den ya suudiden yada ıngilizden maas alıp....İSLAMI PİNCİK PİNCİK ETTİLER....artık ben dahil herkes...bunnar muslumansa...BEN DEGİLİM DİYOR....

hedef 70 000.....
                  Emmim Dolar yorumunu da alabilir miyim?

70.000 öncesi ilk olarak 88de mi soluklanırız emmim

Yorum

• hurolg2
                    Aktif
                    • 25 Ocak 2019
                    • 367

94.000 demişti sanırım..

Yorum

• hurolg2
                      Aktif
                      • 25 Ocak 2019
                      • 367

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Emmim Dolar yorumunu da alabilir miyim?

70.000 öncesi ilk olarak 88de mi soluklanırız emmim
                      94.000...

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bazı günlerde tüyo vereceğim bu forumda.
                        Mahallemizde Hurşit abi vardı (rahmetli) sulu içip rezil olacağına kuru iç vezir ol derdi.(sigara sağlığa zararlıdır-kullanmayınız..!!)
                        Tercih meselesi.....
                        Rezil olmakta var-vezir olmakta var.
                        GRNYO bu gün tavan yapar(bence)

YTD
                        M.Ülker ve F.Şahenk sanki senkronize hareket ediyorlar.
                        Ferit'ten (890 mlyn euro iştirak satışı olacakmış) sonra Murat'ta Kerevitaş'ta bi şey satacak amma neyi satacak?
                        Bul karoyu Al parayaı.....(Horizon...in....four-four..!!!?)

YTD

Az sonraaaaaa.

YTD

75 krş alanlar 9 günde %40 kazandılar.
                        Tatile çıkacağım için tamamını sattım Allah bereket versin.

YTD

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

yandaş...YENİ OSMANLILARIN TV SİNİ SEYREDİYOR....gülmekten yerlere yatıyorum...

diirlerki….ASAD idlib i süpürürse....60 000 cihadcı ne olacak....dünyanın heryerinden israel parası ile getirtilen bu usaglar neoreckler...türkiyeye mi gelecekler...bu insanlık dramı...

ASAD da diyorki….suriyeye nereden girdilerse oradan geri çıkacaklar...

eeeee….bundan daha normal bisey yokki yaw….bu satılmış kerizzlerin ne işi var suriyede…

biz borsada ne deriz....kim ki yukarı çıkarsa...o ki yerin dibine düşer....girdilerse...muhakkak çıkacaklar...

yandaş kafa...o kadar kafayı sıyırmış ki...5000 Uygurlunun turkistanda cine karşı cihada çıkmayıp...onun yerine...pensilvanyada hemen FETO dan 20 km de ötede oturan seyhlerinin emri ve Yahudi parasıyla turkiye üzerinden suriyeye girmiş olmalarını israele hizmet ettiklerini dahi algılama güçlüğü içinde...İÇTIKLARI MOKU KASIKLA YİYORLAR....insan kendi mokunu yerse...aklı bozulur bele...

ha ha ha...cok komikler ula bu OSMANLILAR...allaha şükür biz türküz...Osmanlı değiliz...

Yorum

• swayze
                            Katılımcı
                            • 07 Ekim 2008
                            • 123

Emmim gözümüzün nuru hosgeldin. Bi cihatcilardan dolayi ilk durak 70 mi 88 mi emmiiim. Yoksa cikarmadan 70 mi ������

Yorum

• MJ232323
                              Yeni Üye
                              • 24 Nisan 2019
                              • 40

abd s400 yaptırım kelimelerini cümle içinde kullanıklarında satış yönünde oluyor gelişmeler.

zoraki indirimlerle bir cazibe oluşamıyacağı ortada

Yorum

• hurolg2
                                Aktif
                                • 25 Ocak 2019
                                • 367

Mustafa Kemal bir peygamber değildir elbette ve Kuzu da bunu bilir...Kuzu'yu savunmak ya da bu sözlerine açıklık getirmek elbette benim (ya da bir başkasının) ne haddimedir ne de görevimdir elbette, sadece ben de bu konudaki düşüncelerimi paylaşmak adına bu yazıyı yazıyorum....Sanıyorum ki Kuzu üstadımızdan burada en değerli ve en büyük Türk olan önderimize mübalağa ve mecaz sanatıyla bir övgü söz konusudur....! Şayet o dönemde bir peygamber gelecek olsa idi kuşkusuz bu Mustafa Kemal olur idi manasına algılıyorum ben bu sözünü ki ben de aynı fikirdeyim zaten...Ayrıca bu mezhep ve tarikat işleri de dünyanın en saçma düşünceleridir gerek yok bu tip tutuculuklara...Sünni ve selefi grupların fanatizmi kadar şii ve alevi grupların fanatizmini de çok kereler görüp nefret etmiş birisi olarak da ben inanç olarak da zaten Deistlik ile Gnostik'lik arasında gidip gelen birisi olduğum için bu dediklerimi de arabı ve peygamberini savunmak için demediğimin de bilinmesini isterim...
                                Din gerçekten bir afyondur hangisi olursa olsun ve tüm insanlık tarihi boyunca insanlığı mahvetmiştir ve halen de etmektedir...Selam sevgi ve saygıyla üstadlar...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information