önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

şimdi ne yapıyor tepki komaya çalışıyor....kuzu ne yapacak....102 e yaklastımı….piramitliyecek….

peki bu tepki niye oluşuyor....biz oluşturuyoruz bu tepkiyi....piyasa yapıcı ve onun gibi oynuyan DİNAZORLAR...her 2000 puvanda kademe ve piramit kapatıyoruz....tepki bundan oluşuyor....

BUNU YAPARAK....PİŞMANLIK VE UMUT DUYGUSUNU FISTIKLIYOR...MÜŞTERİ ÇEKİYORUZ....YENİDEN SHORTLAMAK ÜÇÜN....

ÇÜNKİİİİ...bu bir maraton...koşucuları oyunda tutmamız icipeder….yoksa kimi soyacagız.

yaw bele yazma...herkez düşmanın oluyor demeyin ula....bele yazmazsam kendimi tam anlatamam....

doğrudur....bi sürü dalyarak var...parayı kaybedip gelip bana çatıyor...param sende diye...halbuki aynaya bakıp....ben niye dalyarragım diye soru sorması lazım kendine...İSTOP LOSS demek eşittir dalyarak....ha ha ha

bunlardan biri benimle tartışıyordu yıllar önce...tanınmş biri...ulen dalyarak dedim....AT YARISI OYUNUNDA ISTOP-LOSS var mı....yookkk dedi....eeeee dedim....ha ha ha
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      şimdi ne yapıyor tepki komaya çalışıyor....kuzu ne yapacak....102 e yaklastımı….piramitliyecek….

peki bu tepki niye oluşuyor....biz oluşturuyoruz bu tepkiyi....piyasa yapıcı ve onun gibi oynuyan DİNAZORLAR...her 2000 puvanda kademe ve piramit kapatıyoruz....tepki bundan oluşuyor....

BUNU YAPARAK....PİŞMANLIK VE UMUT DUYGUSUNU FISTIKLIYOR...MÜŞTERİ ÇEKİYORUZ....YENİDEN SHORTLAMAK ÜÇÜN....

ÇÜNKİİİİ...bu bir maraton...koşucuları oyunda tutmamız icipeder….yoksa kimi soyacagız.

yaw bele yazma...herkez düşmanın oluyor demeyin ula....bele yazmazsam kendimi tam anlatamam....

doğrudur....bi sürü dalyarak var...parayı kaybedip gelip bana çatıyor...param sende diye...halbuki aynaya bakıp....ben niye dalyarragım diye soru sorması lazım kendine...İSTOP LOSS demek eşittir dalyarak....ha ha ha

bunlardan biri benimle tartışıyordu yıllar önce...tanınmş biri...ulen dalyarak dedim....AT YARISI OYUNUNDA ISTOP-LOSS var mı....yookkk dedi....eeeee dedim....ha ha ha

Yorum

• harbi1962
        Yeni Üye
        • 21 Kasım 2015
        • 19

Kuzu özelden sana mesaj yazdım. Cevap yazarsan sevinirim.

Yorum

• MJ232323
          Yeni Üye
          • 24 Nisan 2019
          • 40

bddk sorunlu kredi haberi tüm dengeleri alt üst etti.
          FONLAMAdan yazılan kar sorunlu kredilere gidecek bu durumda bankların işi zorlaşmakta

Yorum

• sea48
            Katılımcı
            • 08 Mart 2016
            • 137

ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero

QE4 geliyor ( gibi) ama :
            And so with expectations thus set, the thing that will be necessary for Powell to launch QE4 - i.e., the "Fed needs another Lehman" moment we predicted yesterday...
            YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
            Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1921

Faiz sıfıra düşmeden QE gelmez..
              Sorunlu krediler kısmı komedi..
              Hani bankalarımız kılı kırk yararcasına kredi veriyordu şuydu buydu.
              46Milyar lık kredi basit bir metnin yanlış yorumlanması neticesinde mi ortaya çıkmamış idi..
              BDDK uyarıyor 46 milyar batığınız var diyor bankalardan ses seda çıkmıyor bugüne kadar..aaaa batıkmış laa falan mı oldular..
              IMF uyarısı üzerine bu batıklar ortaya çıkartıldı haberleri var..
              BDDK dan veya malum kişi den habersiz iş yapılamayacağını düşündüğümden bu batıkların daha evvelden farkedilmemesi hikayesine inanmayacağım..

Acaba batık olanlar için " iyice bi dökün ortaya biz bunlara talibiz diyen birileri mi çıkacak" yada bi fon mu oluşturulacak bunlar için..

Böyle bi durumda bankalar 2-3 katı fiyatlara gider..

Tabi sistemden çıkan bu batıkların yerine taze para falan gelir mi???
              Düşük faiz li yeni krediler..
              Hazır dolarında faizi düşüyor..

Olayın boş yanında bakıp memleketin her yerinden batık çıkıyor de diyebiliriz
              Yukarıdaki gibi bir senaryoda uygulayabiliriz..

2.ihtimal de borsa 200.000 olur..

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

elde ne vardı...iki tane 101 bin....bunlara iki tane piramit cakacagım dedim 102 000 de....çaktım....şimdi bu piramitleri....ve iki kademe 101 bini....dünün en düşüğü 100 600 asagı kırılınca kapatacağım...

neyi gösteriyorum....STOP-LOSS yapsaydım....kaybedeceğim on bin puvanı….yapmadan KENE ile nasıl basabas veya karla cıkacagımı gösteriyorum....SİSTEMİMİ ANLATIYORUM....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg2
                  Aktif
                  • 25 Ocak 2019
                  • 367

Efsanesin kuzum...sağolasın varolasın...peşindeyim...ben de en büyük ve en ustaların ustası Kenenin kenesiyim...yani senin sırtına yapıştım...sen nereye ben oraya....😊

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

HALKIMA IŞIK OLUYORUM....ona öğretilenlerin sürü yaratmak ve o sürüyü kesmek üçün öğretildiğini anlatıyorum...bi yorumcu stop-loss komayı unutma dedimi...onu bi daha okumaman gerektiğini söylüyorum....çünki öğretilmiş ve eğitilmiş bir salagın neyini okuyacaksın....TARİHİ KAZANAN YAZAR AHMAKKKK....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

eskilerden biri aradı....duydun mu dedi....

neyi ula dedim....

mecid ağabeyim ipne olmuş dedi....

vawww dedim...turkiyede moda olmuş hee dedim...ekledim...parayla mı olmuş....bedava mı olmuş dedim....

didiki ne fark eder yaw….adam ipne olmuş işte....

didimki….olurmu olumm...çok şey farkeder...parayla ipne olmuşsa çok acı çeker...ACITIR...bedava olmuş ise...ZEVK ALIYORDUR....bi sor ddim.

Yorum

• swayze
                        Katılımcı
                        • 07 Ekim 2008
                        • 123

elde ne vardı...iki tane 101 bin....bunlara iki tane piramit cakacagım dedim 102 000 de....çaktım....şimdi bu piramitleri....ve iki kademe 101 bini....dünün en düşüğü 100 600 asagı kırılınca kapatacağım...

neyi gösteriyorum....STOP-LOSS yapsaydım....kaybedeceğim on bin puvanı….yapmadan KENE ile nasıl basabas veya karla cıkacagımı gösteriyorum....SİSTEMİMİ ANLATIYORUM....
                        emmmi çok yaşa varol, ama yine bir hold up mı bekliyorsun? Bekliyorsan nereye kadar?

Yorum

• smartinvestor
                          Tecrübeli
                          • 29 Kasım 2015
                          • 901

Emmimmm... Büyüksün...

Yorum

• onur_aydogan
                            Yeni Üye
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 44

Uygulamalı olarak görmüş olduk. Çok yaşa Kuzu Hazretleri.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

onur_aydogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Uygulamalı olarak görmüş olduk. Çok yaşa Kuzu Hazretleri.
                              özetini yazıp yeni oyuna geceyim....

100 600 dünün en düşüğü demiştim kırılınca....kırıldı...100 200 e indi...niye..STOP-LOSS lar oradaydı...bak kimi soyuyoruz....hem ben hemide piyasa yapıcı....STOP-LOSS cuları soyuyoruz....piramitleri ve iki kademe 101 bini kapatacağım demiştim kapattım...4000 puvan piramitlerden...2000 puvan 101 binlerden karı aldık....toplam 6000 puvan...

elde ne vardı....
                              99....101...101....plus pramitler….101 ler ve piramitler kapandı...elde 6000 puvan kar var...bunu ilk kademe 99 a ekle....

şimdi elde....105 000 maliyetli tek kademe mal var....

KENE de oyunun ikinci ve en önemli bölümüde burada başlıyor.....ADI....YEDDİ CEDDİNLE....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

ŞİMDİ TEPKİ KOYACAGIZ....niye...usagları ISTOP ETTİK....PİŞMANLIK DUYGULARINI FISTIKLAYIP...GUCAGIMIZA ALACAGIZ...NEREDE 101 500 DE.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information