önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • syrphida
    Katılımcı
    • 03 Mayıs 2019
    • 169

Syn Kuzu hoca en son tır yüklemenizden sonraki pozisyonunuzu özetlemeniz mümkün mü? yani varsayalım 50 bin liranız var ve 10 bin liranız ile ne aldınız, ne yaptınız şu an neredeyiz (pramitleme, kene ,yediceddinle) malum henüz tır yüklenmedi. teşekkürler . Kazancınız daim olsun, bilginiz eksilmesin, ışığınız daim olsun, inanın siz kazanınca biz kazanmış gibi oluyoruz. çünkü piyasa yapıcılarla boyutu küçük de olsa çarpışma var. 2000 li yıllarda hisse senedi aldım ve sattım. Genel olarak piyasayı takip ederim okurum. viop konusunda yüzeysel bilgim var sadece.

Yorum

• ihakki
      Tecrübeli
      • 02 Aralık 2008
      • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      EVETTT....ihakkı...seyhinin verdiği hedef ve zaman aynen gerçekleşti....

bundan sonra piramitler kapanmıyor....MALİYET İYİLEŞTİRMESİ PROSESİMİZ BİTTİ....TIR YÜKLEME PROSESİNE GİRDİK...PARAYI İKİYE KATLAYIP....YAYLANACAGIZ YAWRİM....
      Evet kuzum o komisyonları topladı biz de sayende maliyeti iyileştirdik.Sen bir deryasın seni okudukça aslında ne kadar az şey bildiğimizi farkediyoruz.
      Bu akşam aşağıdaki oyun planını çözmeye çalıştım ama beynim yandı;

oyun planım.....

eldeki 109 000 leri 98 000 yandımı kapıyorum....

tepki koyup 102 000 e gidiyor....orada çakıyorum shortu...92 000 de kapıyorum....İKİ SOYGUN BU....

upload pictures
      Neden 98.000'den dönecek?
      Neden 102.000'e gidecek?
      Ordan 92.000'e gideceğini nasıl simüle ettin?
      Bunları anlatmazsan sabaha kadar uyku yok bana
      YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• boş
        Aktif
        • 02 Aralık 2008
        • 253

Mrh sn kuzu, tamam altın konusunda konuşmuyorsunuz da, hiç olmazsa DOW ve DAX hakkında görüşlerinizide alırsak seviniriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Evet kuzum o komisyonları topladı biz de sayende maliyeti iyileştirdik.Sen bir deryasın seni okudukça aslında ne kadar az şey bildiğimizi farkediyoruz.
          Bu akşam aşağıdaki oyun planını çözmeye çalıştım ama beynim yandı;

Neden 98.000'den dönecek?
          Neden 102.000'e gidecek?
          Ordan 92.000'e gideceğini nasıl simüle ettin?
          Bunları anlatmazsan sabaha kadar uyku yok bana

çift JANDARMA geliyorda HÖKÜMET KONAGINDAN....

fiske FURSAMMMM....KAN DAMLARDA O YARİN YANAGINDAN....

Elimizde iki graf var...biri 106 000...öbürü 110 000...her ikisi üçünde...SKENDERi en karlı klan çözüm bu....98 000 nin yanması....işte tam burada....HÖKÜMET KONAGINA...bakacağız...çift jandarma geliyormu diye....bugün tepki verdi 104 000 e çaktın pramidi….102 000 de kapa piramidi....tepki verdi...çaktın pramidi...100 000 de kapa piramidi...tepki verdi çaktın piramidi...yandı 98 000....TIRLARI YÜKLE TÜY....

BUDA Money nin 110 000 i furusma düzeni....98 000 ikisinde ortak nokta....gözler...HÖKÜMET KONAGINDA YERİ...

ÖNEMLİ NOT...GRAFİC HAZIRLARKEN NEYE BAKIYORSUN...

1....ıstop-loss ları çalıştırması şart....

2....KOMİSYONLARI makzimize etmesi şartt….

3.....ROBOTİK programları yatırıp ikmesi şart....

4.....GUNNUKCULERİ....SİSTEMCİLERİ...TEKNİKÇİLERİ. ...OYLUM OYLUM SELVİ BOYLUM...yapması şart...KUZU NUN GRAFLARI BUNNARI İÇERİR...kitapta anlatılan bilgileri içermez...o çelik çocuğun işi...KOLAY İŞ...KOLAYSA...PARA KAYBEDERSİN...ZORSA PARA KAZANIRSIN.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı
            SN KUZU HOCAM BU YORUMA NE DERSİNİZ?
            Selam ve saygılar.

bunu iki gün önce...özelime iki gözüm gönderdi....BEKLE GÖR...BU KERİZZ 18 000 TL Yİ NASIL KAYBETTİGİNİ GÖRECEK DEDİM...

şuanda....parası bizde....o ise kumda oynuyor...hissenette oynamak kumda oynamaktır....

işte benim graflarım…..BU USAGLARIN CEPCEGİZLERİNİ NASIL BOSALTIRIZLA İLGİLİDİR....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

iki gündür....sistemci ve teknikçilere YEMİN ediyor....ALIN diyor...bu desteği kırarsam şhhherefsizim diyor....

o usaglarda alıyorlar ve aşağıda bi yere ISTOP koyuyorlar...yarın o İSTOPLARIN günü...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ÇİFT JANDARMA...geliyorda hökümet konağından...

demek....

borsanın yüzde 5 eksi açıldığı gün demektir....eskiler biliyor...yeniler üçün....

bu nedenlede 7000 puvan karda olduğum halde shortu kapatmıyorum...

FİSKE FURSAAAMM....kan damlıyor o yarın yanağından....

demek....

yârin..borsanın yanağı...demek....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

EFENİM....yüzde 40....

BAKİ(bekaa)….BAHATTİN...HUSAMETTİN....HAYRETTİN... .bunların hepsinin sorunları var....

eger….

Suriyeliler seçimden önce ülkelerine döndürülemez ise....BAHATTİNİ YUZDE 40 KURTARAMAZ....yüzde 10 belkim...

bu nedenle....tüm işaretler....HÖKÜMET KONAGINDAN....ÇİFT JANDARMANIN yola çıkacağını gösteriyor...

FİSKE FURSAAMMMM.....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

GAVATTT….al herseyi anlattırdın....ne sır kaldı nede bişey….eski yazılarımı 25 yıldır okuyorsun...çoğunu mötünden okumuşsun deyyuzzzz...ha ha ha

Yorum

• ihakki
                      Tecrübeli
                      • 02 Aralık 2008
                      • 709

evettt.
                      sistemik 2 hedefi olan 106 000 e ulaştık....oraya bi kez daha furmalı……

KENE yeddiceddinlede….açılacak yeni piramitler....artık kapatılmayacak....92 000 de TIRLAR YÜKLENECEK...

Kuzum daha önce 106.000'e bi kez daha furmalı demiştin.
                      Bir de aşağıdaki gibi tepkide çakıp kapatarak 98.000'e inecektik.
                      ...bugün tepki verdi 104 000 e çaktın pramidi….102 000 de kapa piramidi....tepki verdi...çaktın pramidi...100 000 de kapa piramidi...tepki verdi çaktın piramidi...yandı 98 000....TIRLARI YÜKLE TÜY....[/FONT]
                      Bugün böyle yazmışsın

ÇİFT JANDARMA...geliyorda hökümet konağından...

demek....

borsanın yüzde 5 eksi açıldığı gün demektir....eskiler biliyor...yeniler üçün....

bu nedenlede 7000 puvan karda olduğum halde shortu kapatmıyorum...

FİSKE FURSAAAMM....kan damlıyor o yarın yanağından....

demek....

yârin..borsanın yanağı...demek....
                      Yarın için yüzde 5 eksi açılış beklentin var.
                      Bu durumda 106.000'e bir kez daha furuş iptal hatta 98.000'e paraşütsüz inecez herhalde!

Yorum

• iki gozum

26 VARİL PETROL 1 ONS ALTINA EŞ DEĞER OLDU.

Yorum

• iki gozum

bunu iki gün önce...özelime iki gözüm gönderdi....BEKLE GÖR...BU KERİZZ 18 000 TL Yİ NASIL KAYBETTİGİNİ GÖRECEK DEDİM...

şuanda....parası bizde....o ise kumda oynuyor...hissenette oynamak kumda oynamaktır....

işte benim graflarım…..BU USAGLARIN CEPCEGİZLERİNİ NASIL BOSALTIRIZLA İLGİLİDİR....
                          sn KUZU aynen dediğiniz gibi oldu.
                          Hissenetti okuyarak borsada işlem yapanların sonu hüsrandır.(yorum yapan 3-5 kişi haricinde çoğu bilinçsiz yatırımcı veya kasıtlı olarak yanıltıcı yazıyorlar)
                          Neymiş efendim stoploss canmış.
                          Hadi ordan-hadi ordan diyorum.
                          Pozisyonuna güvenmiyorsan borsada işlem yapmayacaksın.
                          Ben hisse almadan önce temel öncelikli olarak incelerim, bazen keşif amaçlı fabrika ziyaretinde bulunurum,kafama yattı mı stop olmadan düştükçe alırım dibine kadar giderim.

YTD

Yorum

• celme
                            Katılımcı
                            • 31 Temmuz 2008
                            • 152

yarın değil de her an olabilir dedi galiba kuzu agabey...ben öyle anladım
                            kuzufun

Yorum

• ihakki
                              Tecrübeli
                              • 02 Aralık 2008
                              • 709

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sn KUZU aynen dediğiniz gibi oldu.
                              Hissenetti okuyarak borsada işlem yapanların sonu hüsrandır.(yorum yapan 3-5 kişi haricinde çoğu bilinçsiz yatırımcı veya kasıtlı olarak yanıltıcı yazıyorlar)
                              Neymiş efendim stoploss canmış.
                              Hadi ordan-hadi ordan diyorum.
                              Pozisyonuna güvenmiyorsan borsada işlem yapmayacaksın.
                              Ben hisse almadan önce temel öncelikli olarak incelerim, bazen keşif amaçlı fabrika ziyaretinde bulunurum,kafama yattı mı stop olmadan düştükçe alırım dibine kadar giderim.

YTD
                              iki gözüm
                              Stoploss yapmanın kaybetmek olduğunu kuzu bize öğretti.Bu konu ve diğer köyle ilgili yazdıklarınıza katılıyorum.Ancak hisse alırken fabrika ziyareti yapmak bana pek olacak bir şey gibi gelmedi.Hisse alırken Bist100 hisseleri içinden öncelikle banka sonra bilinen sanayi şirketleri hisselerinden secim yapmak tercih edilmelidir.Temel analiz tamam ama fabrika ziyareti yanıltıcı olabilir diye düşünüyorum.

Yorum

• iki gozum

Yorum

Working...
                                X

Debug Information