Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kuzu pirim çok yaşa. Piyasa böyle okunur ve bizlere öğretmeye çalışman büyük bir hayır. Her ne kadar söylediklerini anlamaya çalışsamda çözene kadar. İş işten geçecek. Piramitlemek=üstten sat alttan al demek mi
Kene=viop short demek mi
Beni aydınlatırsanız sevinirim kuzu senin gibi kimse yazmıyor. Okumazsam kaşıntı tutuyor. Sağolasın can kuzu.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsa ile uğraşan herkes kuzu’nun şu yorumlarını okusalardı eğer; bist100 endeksinin ismini kuzu100 endeksi olarak değişmesini talep ederlerdi bence.Muhteşemsin Üstad.Şapka çıkarıyorum...
baktım ki....takdir ve tessekkür az....dedimki...SENDE YORULMA O ZAMAN....
Var bi on onbir yıldır izlerim, arada katılıp kazanırım, bazen yok artık böyle olamaz derim, sonraa yine onun dediği olur, bakarım onunla terste kaldığım için bi dünya zarar, böyle gidiyo.
Fakat her yazdığını okumak keyif veriyo, ufuk açıcı,değerli.
Yorum