önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzu hocam bu da doğru çıkarsa, evliya ilan edilecen haaa

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
    eleyim zaten....karasizlari bu rakkamlara serpistir...MILLET yuzde 3 yukarida....

kazima bi ay analiz yaptirdim....yoruldum....birak kaz daglarina gidem kazlarima bakicem dedi...DE HAYDI GET DEDIM...

GET DEDIM...GITTI...saniyorki....tanrilar zeus la olimpos daginda TOPLANTIDA...KAZ DAGINDA TANRI YOK....halbuki...tanri HADES orada...OLULER TANRISI....kac kaz keser....cancagizini nasil kurtarir bilemirem....emme...kivrak oglandir....ARTEMIS I devreye sokar yirtar....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wawew
      Katılımcı
      • 15 Haziran 2010
      • 70

Kuzum :
      Click image for larger version

Name:	yt.JPG
Views:	1
Size:	43.5 KB (Kilobyte)
ID:	521308

Yorum

• hocamurat2001
        Aktif
        • 26 Haziran 2014
        • 367

bu alemin piri de ŞAHI DA sensin pirim sen ...geriside yalan dolan...

Yorum

• wawew
          Katılımcı
          • 15 Haziran 2010
          • 70

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
          HEYKELIMI DIKIN....vob u aninda biraktim...panka hissesine gectim....PERSEMBENIN GELECEGI CARSAMBADAN BELLIDIR.
          Emrin Olur Kuzum

ALTIN KUZU ANITI

Click image for larger version

Name:	-KUZU Anıtı-.jpg
Views:	1
Size:	492.7 KB (Kilobyte)
ID:	521310
          Eklenen Dosyalar

Yorum

• labtek
            Tecrübeli
            • 11 Ekim 2009
            • 505

Sevgılı kuzu... Pazar günü.Kendı stabıl parası olan rohtshlıdın ülkesınden 15:00 ucagı ıle TR yoldaydım.TR burası. ve an ıtıbarı ıle ılk defa ınternete baglandım. Ilk gırdıgım yer oldu. Cok seyı kacırmısım. Cok hızlı okudum okuyabıldıklerımı.. Kafa kıyak olunca olmuyor.Yıne okumam lazım. O malum kacırdıklarıma üzülmeme ragmen... Canlar .sevgılı kuzu... Sevgı dolu selamlarla...
            Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• muratti
              Aktif
              • 09 Eylül 2007
              • 266

Üstad maliye bakanı Nisan sekizde ekonomi ile karalar açıklayacakmış.

Yorum

• mayki05
                Katılımcı
                • 14 Mayıs 2008
                • 92

Boru değellll yaw vatandaşı plato zamanında diktirmiş heykeli
                Selamlar hürmetler

Yorum

• kemal52x
                  Aktif
                  • 11 Ocak 2011
                  • 237

kuzu hocam yine destan yazdın bu iki hafta içinde(bizede para yazdırdın Allah razı olsun )..Maşallah maşallah

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    kuzu hocam yine destan yazdın bu iki hafta içinde(bizede para yazdırdın Allah razı olsun )..Maşallah maşallah
                    atinan katir depisti Kemal....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

borsada 100 milyar tl si olan adamin....simdi borsada 90 milyar tl si var....10 milyari uctu....banka kredisindedir hepsi....margin 10 milyar tl....BULUP GETIRMELERI LAZIM....bak gene tl lazim....gene SWAP lazim....

swap yapmiyacaksa....aninda BORSAYI YUKARI SURUP....MARGINDEN KURTULMALI....buna oynadim.....

bunu yapmaz ve satarsa....HIC NEFES ALMADAN 58 000 ENDEKSE INERIZ.....MARGINLER NEDENIYLE....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

onuncun....iki elim motumde....sagima soluma ve arkama....bakip duruyorum....uyku filan hakgetire....HAKGETIRE...cunkii ben bele gunnerde....DEVEYI TUM YUKUYLE GOTURURUM HEP....

merkez dun SWAP oranini yuzde 20 den yuzde 30 a cikardi....cok bol parra veriyor tekrar...bu parayla neorecekleri kestirmek....BEYNIMI TUKETTI....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

KURALDIR....once doversin....sonra seversin....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

labtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sevgılı kuzu... Pazar günü.Kendı stabıl parası olan rohtshlıdın ülkesınden 15:00 ucagı ıle TR yoldaydım.TR burası. ve an ıtıbarı ıle ılk defa ınternete baglandım. Ilk gırdıgım yer oldu. Cok seyı kacırmısım. Cok hızlı okudum okuyabıldıklerımı.. Kafa kıyak olunca olmuyor.Yıne okumam lazım. O malum kacırdıklarıma üzülmeme ragmen... Canlar .sevgılı kuzu... Sevgı dolu selamlarla...
                            hosgelmissin bitanem....cok helecanli gunner yasadik....simdi eller motte bekliik....teze gelinin guveyiyi bekledigi gibi....

Yorum

• hsynkzmz
                              Üye
                              • 15 Kasım 2015
                              • 57

Kuzum 122400 açtığım xu30 long elimizde patladı..hemen kol kestik tepki gelir dedim ama.. Dün neden vadeli _3.5 oldu anlayamadım.. Açıklarmısın kuzum öğrenmek istiyorum.. Satacak hisse kalmadıda vadelideki son kurşunlarınımı harcadılar. Bir süre vadeliden uzak kalmak gerekecek.. Şunu anladım long pozisyonlarda genelde kaybediyorum.. Short hep kazandım..

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

hsynkzmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kuzum 122400 açtığım xu30 long elimizde patladı..hemen kol kestik tepki gelir dedim ama.. Dün neden vadeli _3.5 oldu anlayamadım.. Açıklarmısın kuzum öğrenmek istiyorum.. Satacak hisse kalmadıda vadelideki son kurlunlarınımı harcadılar

carsamba gunu....vadeli ile gercek arasinda 8000 puvan fark vardi....bir buyuk spec....obur buyuk specleri londardaki....kistirdi....ellerinde vadeli shortlari vardi onlarin....ve acikta yakalandiklari ucun mecburi kapattilar...122 000 ila 123 000 arasindan....onlar shortlarini kapatmak ucun long pozizyon actilar....BU LONGU ONLARA ilk buyuk spec Verdi....kendi mecburen short oldu....bugun ise assagi inip elindeki shortlari 5000 puvan karla kapatti....ayni seyi bu buyuk spec...dolar-tl dede yapti....londrayi resmen yatirdi....iki gun boyunca ikti....ZARARLARI KORKUNC.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information