Feci alış geldi bankalara
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
evettt....DANS BASLADI....tango....birbirini cigneyerek aliyorlar.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ben yazmaya basladigimda yuzde 3 cikmisti bankacilik....simdi yuzde 5 yukarida....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
sn kuzukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTOVBEKAR....
hosgelmissin....asagida gordum seni....beni bagislamani istiyorum....cok uzgunum o gece ucun....BASKASINA KIZMISTIM...seni o sandim.
noolur...affettim kuzu de.....
ben kim affetmek kim... biz olsa olsa kırılırız ve yutarız kırgınlığımızı...ama eğer jeopolitik (mesela nazarbayev neden ayrıldı gibi) konuları işleyebilirsen ben kendimi geliştirebilir sonrasında belki bir yaralı parmağa derman oluruz...
bu arada kazım da yasaklı imiş şayet onun da yasağı kalkarsa içine girdiğimiz bu dönemde neler olup bitiyor daha iyi anlayabiliriz...
selamlar ve hürmetler
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTURKIYE CUMHURIYETI merkez bankasindaki.....yigit TURKLER....
bugun bir tarih yazdiniz....bugun TURK OLMAKTAN gurur duydum....bugun zeuslardiniz....CRONUS u yenen.....
vetandasimiz HOMEROS u okumuyanlar....ZEUS VE CRONUS u bilmez....bu mitolojiyi sizin adiniza halkima anlatayim....
TURKUN YIGIT EVLATLARI....homeros soyle anlatir....zeus u....
derki....milyonlarca yil once....annemiz DUNYA karanlik ve ustunde hic canli yoktu....babamiz GOKLE komsuydu...GOK masmavi ve paildiyan isiklarla doluydu....annemiz GOK e asikti....ama karanlik oldugu ucun...GOK annemizin yuzunu secemiyordu...
birgun...yuzunu secti ve isiklarini yakti tam gordu....gorur gormez ASIK oldu....
ve fekaat hicbirsey yapamiyordu....bu askin acisi oyle bi noktaya vardiki...GOK birden gurlemeye yildirimlar cakmaya basladi....
annemiz DUNYA.....en seksi sesiyle....ayyy inanmiyorum ....DIYE CILVELI CILVELI BAGIRDI...
ve evlendiler....
bu asktan TITANLAR(yabanci ve biyikli yabancilar) dogdu....cok buyuktuler...alinlarinin ortasinda TEK gozleri vardi....50 kafali yuz kolluydular....babamiz GOK ....annemiz DUNYA ya....bu cirkin ucubeleri gormeye tahammul edemiyorum....deyip...6 sinida gozunden uzaga tikti....annemiz DUNYA....evlat acisina dayanamadi ve babaniza ISYAN EDIN dedi...babalarindan...GOK ten bosandi...ogullari titanlardan en kucugu CRONUS....babasina isyan etti....ve GOK te capkindi...DUNYA yi ve titanlari birakip gitti...
annemiz DUNYA....yalnizliga dayanamadi...DENIZLERLE evlendi...yeni cocuklar dogurdu...bunlar bitkiler...hayvanlar ve insanlardi...
CRONUS(JP MORGAN)...hem kardesleri obur titanlara ve hemide yeni kardesleri bitkiler hayvanlar ve insanlarada...EZIYET EDIYOR...ONLARI SOYUP SOGANA CEVIRIYORDU..
annemiz DUNYA....oglu CRONOS in karisi RHEA yi kenara cekti....senin dogurucagin cocuk...kocan CRONUS u yenecek dedi...CRONUS bunu duydu...karisi RHEA nin dogurdugu ilk 5 cocugu...yuttu....annemiz DUNYA ...6 ci cocugu aldi ve sakladi...bi tasa bebek kiyafetleri giydirdi...CRONUS a Verdi...onuda yuttu....SAKLANAN BEBEK ZEUS TU....
buyudu...babasi ile harbe tutustu....ilk basta CRONUS hep ustundu...fekattt ZEUS yilmadi...SON HARBTE CRONUS u yoketti...
bugun CRONUS u yokettiniz....turkun yigit evlatlari....GAZANIZ MUBAREK OSSUN.
birinci muhabereyi kazandik....dolar-tl yi 7 ye suremediler.....
bu arada....cocuk esirgeme kurumunda hissede olup zarar yazanlar....bu vetan hainligidir diyor....gulmekten oldum...zavallilar...borsa dusecek dedigimde...bana hep boyle dediler.
ikinci muharebe....birinci muharebeden sonra....cesedler gomulur...yaralilar tedaviye alinir....YARALAR YALANIR....ONDAN SONRA OLUR.
CRONUS....
neyi anladi simdi....ALI den dasini(TL) odunc alip....ALI nin gusunu(dolar-tl) furamiyacagim artik....
peki....hala yenilmedim....tekrar furacagim derse....neyle furacak.....
yeni konumuz bu money....sorunun cevabida burada....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kim vetan haini....cikmasi icin hicbir ekonomik gerekcesi olmuyan borsaya...KEFEREYE HIZMET UCUN...CIKACAK DIYENLER MI....yoksa dusecek diyenler mi....haziran51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın kuzu ..bi çok insanı ezilmekten kurtardınız..sevindirdiniz ..iyiliğe ..bilginize ..zekanıza ..saygılar.hocam .
boyle tonla yazi var geride....birini getirdim....bu iste vatana ve halka hizmettir....bu topic onu yapiyor.
onunucun....COCUK ESIRGEME KURUMU...aglarken....burasi guluyor....paralarini aliyoruz....
iyiki varlar...iyiki parayi(pardon vetani) cok seviyorlar.....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
zartry mi o kadar da degildir ya mb nin zar acigidami varchronical Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün Londra TLyi nereden buldu? Önemli olan bu. Borsa ve faizden çıkan para mı, yoksam yerlilerden mi buldular.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMoney DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirinci muhabereyi kazandik....dolar-tl yi 7 ye suremediler.....
bu arada....cocuk esirgeme kurumunda hissede olup zarar yazanlar....bu vetan hainligidir diyor....gulmekten oldum...zavallilar...borsa dusecek dedigimde...bana hep boyle dediler.
ikinci muharebe....birinci muharebeden sonra....cesedler gomulur...yaralilar tedaviye alinir....YARALAR YALANIR....ONDAN SONRA OLUR.
CRONUS....
neyi anladi simdi....ALI den dasini(TL) odunc alip....ALI nin gusunu(dolar-tl) furamiyacagim artik....
peki....hala yenilmedim....tekrar furacagim derse....neyle furacak.....
yeni konumuz bu money....sorunun cevabida burada....
birlikte okuyalim....TEPKI BOYU VE SONRASI COKUS ISARETLI....tepki boyu...YARALARINI YALARKEN OLUSACAK DIYE MALA FURDUM....
secim sonucu onemli degil....hukumet 4.5 yil devam....EKONOMIK KARARLAR ALINACAK...alinamadilar....bu secimi beklediler....
biz gelecegi planliyip....ona gore AT KOSTURUYORUZ....ekonomik modele kadar YARALARINI YALAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SECIM SONUCU BELLI....cumhur yuzde 45....millet yuzde 48....buda hicbiseyi degistirmez....
ama SECIM BITECEK....ACITICI EKONOMIK MODEL ILAN EDILECEK....
iste bu modeli tahmin etmek onemli....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam bu da doğru çıkarsa, evliya ilan edilecen haaa
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Yorum
-

Yorum