Kuzu hocam EurTL ve DolarTL fiyatları pariteyle uyumsuz. Bir çok terminalde durum böyle. euro 6,30 parite 1,1250 ama dolar buna göre 5,56 olması gerekirken neden 5,42.. Bu anomali nasıl olabilir..Bütün FX hesablarımda durum bu..Ayrıca bütün gün bu durum vardı.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Emmimmm... Yabancı sattı mı parayı aynı gün akşam alıyor...iki gün sonra değil... Öyle biliyorum...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu is ne zaman basladi....PERSEMBE GUNU....
CUMA SATTILAR....onun parasi ellerine sali gececekti....
pazartesi sattilar....onun parasi ellerne carsamba gececek....
bugun sali da sattilar....bu parade ellerine cuma gececek....
benim hesabima gore....SATIS ISLERI BITTI.....4 GUNDE....bunnari MERKEZ....OYLUM OYLUM SELVI BOYLUM YAPIP....COPE ATTI....
herb bitti mi....
HAYIR BITMEDI.....bu meydan muharebesini kaybettiler....
Yorum
-
yabancı dolar alıcaksa t artı 1,mal satışlarda ise prime brokera göre değişir.
çünkü adamın tüm teminatı prime brokerda durur.misal ust 10yıllık var gelir bununla usd try ister shortlar ister longlar.buna swap faizi öder faiz artarsa bunu ters pozisyonla kapar.hisse açığa satacaksa
ödünçle falan uğraşmaz der citiye sell 5 mil garan bana risk fiyat yapar citide misal garan 7.90 sana 7.74 fiyat verdim done deal der.başlar geçirmeyem markete daha iyi fiyata satabilirse bu onun profiti olur ayrıca ödünç ve swaptan geçirdi.daha ufak fonlara böle avantaj olmaz.
fırsat ilk gören sattı shortları kapadı.bir çok kişi dağıldı.
işin kur kısmı ne olucak.belki tepki olur ama be kadar gelen reel mal.iş kolay değil
Yorum
-
TCMB, vadesi gelmemiş toplam swap satışı sınırının yüzde 20'den yüzde 30'a yükseltti.saleve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDöviz hala niye yükseliyor?
Haberi olabilir
Yorum
-
bana dolar getir.sana ti vereyim diyorMoney DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTCMB, vadesi gelmemiş toplam swap satışı sınırının yüzde 20'den yüzde 30'a yükseltti.
Haberi olabilir
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bugun dolar cikiyor....cikmasi normal....DUN VE EVVELKI GUN OLUMUNE SATANLAR DOLAR ALACAK....merkezde diyorki....gelin alin 5.60 makuldur size....ayrica dolar tum dunyadada cikiyor.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
nedir....MUZIKTIR....ne muziktir....finansal piyasalatda oynamak....danstir....dans muzikle yapilir...NOTALARI BILECEKSIN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TOVBEKAR....
hosgelmissin....asagida gordum seni....beni bagislamani istiyorum....cok uzgunum o gece ucun....BASKASINA KIZMISTIM...seni o sandim.
noolur...affettim kuzu de.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum