önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BogAyv
    Katılımcı
    • 09 Aralık 2015
    • 117

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MERKEZ PANKAMIZ.....onerilerimi uyguluyor.....

ne demistim....YOKET tl yi....hem borsa coksun....hemde dolar-tl coksun.....

yoketti....tl yi....

aynen oluyor....borsa cokuyor....emme dolar CIKAMIYOR....ANGUTLASTI....TL YOK ONU ALACAK.
    Kuzu üstadım,

Ayakta alkışlıyorum.Bundan sonrası hakkında görüşlerin nedir?Eminim herkezin merak ettiği yegane konu budur.

Bu restleşme bizi global ekonomide yanlız bırakmaz mı?Kapalı ekonomiye itmez mi?

Yabancı yatırımcı hapsoldu şeklinde haberler var.

Bu işin sonunda kur devaline mecburen götürmez mi? Ufukta Imf var mı?

Anlat bize üstadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Misafir

teşekkür ederim . her emeğiniz için muhteşemsiniz.vede merhametlisiniz. kuzu hocam!

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1921

PEKI SIMDI NE OLACAK.....dolar-tl 4.60 a gidecek.....

niye.....

cunki....AKUPE li oligarsi....mecburen ya yurt disindaki dovizini getirip bozacak....yada turk bankalarinda olan doviz mevduatinda ki dovizini bozup....TL BULACAK....YOKSA BATAR....

BAK MERKEZ....dedigimi yapti....hersey tersine dondu....
        Abi anladım..
        AKP li oligarklar neden dolarlarını getirmek mecburiyetindeki..

Bu dolar hareketini çeken onlar mı ki ..
        Sıkışan onlar mı ki..

Birde doları satsan alıcı kim..
        TL yok piyasada..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          teşekkür ederim . her emeğiniz için muhteşemsiniz.vede merhametlisiniz. kuzu hocam!
          ha ha ha.....merhemet bende tavandadir hep....almas am hepsi TELEF olur....etleri yenmez...MURDAR olurlar....ha ha ha

sirat koprusune oturmus EZRAILIM ben....vadesi geleni....cehenneme itirem.....rebbim gorevlendirdi...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• sahan88
            Aktif
            • 26 Şubat 2012
            • 253

guzubaba dolar tahmini orta vade mi? bu surec icersinde reel sektorün bankalara odedigi kredi/borclanma faizi ne olur sence. 31.3 tarihinde ilk ceyrek sonucu rotatif kredilerin devrasonu faiz odemesi gunu, hicbir bankadan kredi bulup odeyemiyoruz. yabanci bankalar oran veremiyor. devlet bankalari da 3 puan arttirdi bugun kredi faizlerini. Uretici olarak nefes alacak yerimiz kalmadi
            yusuf yusuf yusuf...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

bu topgin basarisini sulandiranida....cehenneme iterim....ezrailim ben.....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

sahan88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                guzubaba dolar tahmini orta vade mi? bu surec icersinde reel sektorün bankalara odedigi kredi/borclanma faizi ne olur sence. 31.3 tarihinde ilk ceyrek sonucu rotatif kredilerin devrasonu faiz odemesi gunu, hicbir bankadan kredi bulup odeyemiyoruz. yabanci bankalar oran veremiyor. devlet bankalari da 3 puan arttirdi bugun kredi faizlerini. Uretici olarak nefes alacak yerimiz kalmadi
                sahanim....merkezdeki TURKUN YIGIT EVLATLARI BOYLE olmaya devam etmeliler....ilk kez....yabanci ve biyikli ortagi TURK OLIGARSININ KOLUNU BUKTU....

2013 DEN BERI....bunu yapin dedim....yapmadilar....simdi yaptilar....ve isi bitirdiler.....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

TURKU hafife alan yanar.....yandilar......

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

simdi herkes kaartlari calissin....hangi kaart dibde....hangisi daha degil.....

MALA YERLESME PROSESI BASLADI....3 HAFTA SURER....HER KAARDIN DIP BULMASI.....

Yorum

• mohikan
                      Katılımcı
                      • 01 Kasım 2011
                      • 168

Sildim. Burayı gereksiz meşgul etmeyelim.

Yorum

• celme
                        Katılımcı
                        • 31 Temmuz 2008
                        • 152

kuzu ağabey bir süredir ekranlardan uzaktım bazı özel nedenlerden ötürü...selam olsun büyük insan selam olsun sana bilgi adam bilge adam..
                        kuzufun

Yorum

• BachiBouzouk
                          Katılımcı
                          • 10 Şubat 2017
                          • 138

FAME AND FORTUNE WEEKLY dergisine klip tadında destansı hikaye olarak anlatilmasi gereken şahsına münhasır değerli buyugumsunuz saygılar sevgiler sayenizde zararlarimizi kapatacaz daha ben parayı bulamadım beklentim var olacak birşeyler ..���� TŞK Bisiler kapayiyorum sayenizde bilgi..

Yorum

• apprentice
                            Yeni Üye
                            • 11 Mart 2016
                            • 19

simdi herkes kaartlari calissin....hangi kaart dibde....hangisi daha degil.....

MALA YERLESME PROSESI BASLADI....3 HAFTA SURER....HER KAARDIN DIP BULMASI.....
                            Ustadim bu 10 yillik yerlesmeniz mi

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sildim. Burayı gereksiz meşgul etmeyelim.
                              doctor....

benim seni takdir etmem ne demektir....beni takdir edenlerinde etmesi demektir....gerisi lagalugadir....

bak bi elipsle goturup usaglari ipe asmis....obur elipslede....sandelyeye tekme furmus....hepsi ipte...dilleri disarda sallaniyor...cogu abdestsiz asildi.

sen kaart sec ve as....birak kimin ne dedigini...kuzu yeter sana....

m&t bank near me now

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

mesajinida geri koy....guzeldi....hakkin bu senin....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information