önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • istinyetilkisi
    Aktif
    • 12 Temmuz 2016
    • 273

Artık dolar düşmüyor demekki hisse satana pahallı dolar verecekler.

Yorum

• tolga541
      Katılımcı
      • 13 Haziran 2018
      • 118

108 derken 120 ye gitmesin bu melet

Yorum

• ata
        Tecrübeli
        • 13 Nisan 2014
        • 439

ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        " gün kavuşurken köye bir adam geldi ve peygamber olduğunu söyledi. köylüler adama inanmadılar, "ispat et!" dediler.
        adam karşılarındaki eski suru gösterdi ve "eğer bu duvar konuşur ve benim peygamber olduğumu söylerse inanır mısınız?" diye sordu.
        köylüler, "elhak, inanırız!" dediler.
        adam duvara döndü ve elini uzatarak, "konuş ya duvar!" buyurdu.
        bunun üzerine duvar dile geldi ve şöyle dedi:
        "bu adam peygamber değildir. sizi kandırıyor. peygamber değildir."

Bu vadeyle gün sonu itibarıyla işimiz bitti ,longerler için süper güzel tarihi bir vade oldu.Artık yeni vadede pozisyon kovalıyacağız.

Bol kazançlar.

Yorum

• istinyetilkisi
          Aktif
          • 12 Temmuz 2016
          • 273

Trump un damadı Venezuela altınları için gelmiş olmasın? ��

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            aksak Temur un....SATIR ARALARINDA İMAAA ETTİGİ....suriye….

yazma erken dediğim şeyler....

şimdi gündemde.....KENE bunun üçün açıldı.....

buda FURUSMA PLANIM....subat sonuna kadar...bele olacak dedim...planımı yaptım...furusmaya girdim....

image hosting free

ya olmazsa....olmazsa olmaz....para kaybeder kol keserim...bu işin raconu bu...ne addin ekmek....o gaddin köfte.

ula bagg MAKARIOS ne demis....31 ocakta....BELE EDECEK DEMIS....

etmis mi....heee etmis.....o zaman MAKARIOS ipnedir demeyin....skender ipne diye MAKARIOS da ipnedir demek...ARISTO dusunce tarzina aykiridir....sonrada demis 97 000 abbas yolcu....deyyuuuza bak.....kesin ipne yawww....laz dan ipne olmaz....niye olmaz ula...iste yukarida.....ha ha ha
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

baggg aynisini yapiyor.....iyide gardasim....bundan dolayi MAKARIOS a ipnedir demek...dogru deeellldir...

yawww doldurusa getirmeyin deyyuzu....ben ne zaman ipnedir dedim yaw....simdi gider omur boyu kovar beni obur koyde....catlak yawww....ha ha ha
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
                Tecrübeli
                • 05 Mart 2009
                • 530

Secim oncesi 97.000 mi kuzu baskan

Yorum

• tefuksikret
                  Tecrübeli
                  • 17 Eylül 2018
                  • 548

ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  tefuksikret üstat ,long dediniz hakikaten de oldu ..fakat pozisyona cesaret eksikliğinizden dolayı girmemişiniz ,bu cesur karakteriniz ile geçen sene 60bin pointu nasıl yaptınız şaşırtıcı yani.. Hocam Bob Marley' i bilir misiniz!?
                  geçen sene bu olaylar yoktu...

#SONDAKİKA

Hint ordusuna bağlı 2 tank tugayı ve Pakistan ordusuna bağlı 2 tank tugayı sailkot bölgesinde çok şiddetli çatışmaya girdi .
                  #SONDAKİKA

Pakistan ordusu Nardia ve Balakut bölgelerinde 10 Hint karakolunu ele geçirdi 20 Hint askeri öldürüldü .
                  Bu Suriye, Afganistan, Irak'taki gibi bir vekalet savaşı değil. İki tarafın da nükleer silahları var.

Dante
                  â€

@lynchdivision
                  şimdi3 saat önce

Bende simülasyon üzerinde Islamabad ve Yeni Delhi üzerinde 100 megatonluk nükleer bomba denedim. Yeni Delhide 13 milyon insan, Islamabad'da 3 milyon insan ölüyor ve milyonlarca yaralı hariç. Not: Rüzgar yönü hesaplamalarına göre nükleer serpinti Türkiye'ye ulaşmıyor.
                  Sizlere korkmayı tavsiye ediyorum...Yüce Mevla korkuyu insana boşuna yerleştirmemiştir. Korku gereklidir.

Yorum

• tefuksikret
                    Tecrübeli
                    • 17 Eylül 2018
                    • 548

��Ruslar'ın Pakistan ordusunun telsizlerine müdahale ettiği iddiası var.
                    Bu huber yüksek ihtimal doğrudur. Rusya'nin etrafındaki diğer ortodoks ülkeler dışında, dünyada en iyi ilişkide olduğu ülke Hindistan'dır. İsrail de Hindistan'la çok iyi ilişkileri olan bir ülke. İran, son saldırıda Pakistan ve Suud'u suçlamıştı. Çin ise stratejisi gereği Pakistan'ı desteklemek durumunda. İran bu işe bulaşırsa anında Suud da bulaşır.

Ayvagübbek Doktrini- Hazar Koridoru...Hörmiz kapanacak aybalam...Neft feyza aybalam...Altun feyza aybalam...

Yorum

• sonperde33
                      Tecrübeli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 2999

istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Artık dolar düşmüyor demekki hisse satana pahallı dolar verecekler.
                      artık dolar çıkmıyor, hisse satana ucuz dolar verecekler.

doğrusu bu değilmi?
                      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• sinterklass
                        Tecrübeli
                        • 17 Mayıs 2009
                        • 1522

Birisinin "iş bankası" , "devir" , "hazine" kelimelerini kullanması lazım bugün
                        Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• Misafir

ne yardan vazgeçiyon ne de serden skender nereye kadar böyle gidecek.

Yorum

• BogAyv
                            Katılımcı
                            • 09 Aralık 2015
                            • 117

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bu huber yüksek ihtimal doğrudur. Rusya'nin etrafındaki diğer ortodoks ülkeler dışında, dünyada en iyi ilişkide olduğu ülke Hindistan'dır. İsrail de Hindistan'la çok iyi ilişkileri olan bir ülke. İran, son saldırıda Pakistan ve Suud'u suçlamıştı. Çin ise stratejisi gereği Pakistan'ı desteklemek durumunda. İran bu işe bulaşırsa anında Suud da bulaşır.

Ayvagübbek Doktrini- Hazar Koridoru...Hörmiz kapanacak aybalam...Neft feyza aybalam...Altun feyza aybalam...
                            Ateist Hindu ile müslim Hindu bugün nükleer savaş gerginliği yaşadı.Altun tepkisiz masıl olacak bilemedim...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• ata
                              Tecrübeli
                              • 13 Nisan 2014
                              • 439

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              geçen sene bu olaylar yoktu...
                              Hocam ,olaylar her zaman vardır da ,benim son sorum gene gümbürtüye gitti ,bir cugap yok mu?

1900 point hocam bu nasıl bir şey hocam,daha dün bu dakikalarda yazdık hocam

Yorum

• ata
                                Tecrübeli
                                • 13 Nisan 2014
                                • 439

kuzu emmiye ,bizim ekola karşı ilk günden bugüne bunca zamandır göstermiş olduğu engin destek saygı sevgi ve hoşgörüye şahsen ata olarak teşekkürü bir borç bilirim ki bizim ekol da sayın kuzu ya her zaman destek hoşgörü sevgi ve saygıda karşılıklı olarak eksik kalmamıştır...ki ayrıca kuzu emminin bugüne kadar hiç bir kimseye kin beslediğini görmedim..dedikodu yaptığını görmedim,spontane saldırdığını görmedim,kendisi hakkında en ağır lafları edenleri bile hep bağrına basmıştır..alemin mutlak yegane kralı olmak ,büyük insan olmak işte budur.

İşlerimden dolayı bir müddet bu alemden uzak kalacağım sonra gene yazışırız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information