Artık dolar düşmüyor demekki hisse satana pahallı dolar verecekler.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Bu vadeyle gün sonu itibarıyla işimiz bitti ,longerler için süper güzel tarihi bir vade oldu.Artık yeni vadede pozisyon kovalıyacağız.ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster" gün kavuşurken köye bir adam geldi ve peygamber olduğunu söyledi. köylüler adama inanmadılar, "ispat et!" dediler.
adam karşılarındaki eski suru gösterdi ve "eğer bu duvar konuşur ve benim peygamber olduğumu söylerse inanır mısınız?" diye sordu.
köylüler, "elhak, inanırız!" dediler.
adam duvara döndü ve elini uzatarak, "konuş ya duvar!" buyurdu.
bunun üzerine duvar dile geldi ve şöyle dedi:
"bu adam peygamber değildir. sizi kandırıyor. peygamber değildir."
Bol kazançlar.
Yorum
-
-
akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraksak Temur un....SATIR ARALARINDA İMAAA ETTİGİ....suriye….
yazma erken dediğim şeyler....
şimdi gündemde.....KENE bunun üçün açıldı.....
buda FURUSMA PLANIM....subat sonuna kadar...bele olacak dedim...planımı yaptım...furusmaya girdim....
image hosting free
ya olmazsa....olmazsa olmaz....para kaybeder kol keserim...bu işin raconu bu...ne addin ekmek....o gaddin köfte.
ula bagg MAKARIOS ne demis....31 ocakta....BELE EDECEK DEMIS....
etmis mi....heee etmis.....o zaman MAKARIOS ipnedir demeyin....skender ipne diye MAKARIOS da ipnedir demek...ARISTO dusunce tarzina aykiridir....sonrada demis 97 000 abbas yolcu....deyyuuuza bak.....kesin ipne yawww....laz dan ipne olmaz....niye olmaz ula...iste yukarida.....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
geçen sene bu olaylar yoktu...ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertefuksikret üstat ,long dediniz hakikaten de oldu ..fakat pozisyona cesaret eksikliğinizden dolayı girmemişiniz ,bu cesur karakteriniz ile geçen sene 60bin pointu nasıl yaptınız şaşırtıcı yani.. Hocam Bob Marley' i bilir misiniz!?
#SONDAKİKA
Hint ordusuna bağlı 2 tank tugayı ve Pakistan ordusuna bağlı 2 tank tugayı sailkot bölgesinde çok şiddetli çatışmaya girdi .Bu Suriye, Afganistan, Irak'taki gibi bir vekalet savaşı değil. İki tarafın da nükleer silahları var.#SONDAKİKA
Pakistan ordusu Nardia ve Balakut bölgelerinde 10 Hint karakolunu ele geçirdi 20 Hint askeri öldürüldü .
Sizlere korkmayı tavsiye ediyorum...Yüce Mevla korkuyu insana boşuna yerleştirmemiştir. Korku gereklidir.Dante
â€
@lynchdivision
şimdi3 saat önce
Bende simülasyon üzerinde Islamabad ve Yeni Delhi üzerinde 100 megatonluk nükleer bomba denedim. Yeni Delhide 13 milyon insan, Islamabad'da 3 milyon insan ölüyor ve milyonlarca yaralı hariç. Not: Rüzgar yönü hesaplamalarına göre nükleer serpinti Türkiye'ye ulaşmıyor.
Yorum
-
Bu huber yüksek ihtimal doğrudur. Rusya'nin etrafındaki diğer ortodoks ülkeler dışında, dünyada en iyi ilişkide olduğu ülke Hindistan'dır. İsrail de Hindistan'la çok iyi ilişkileri olan bir ülke. İran, son saldırıda Pakistan ve Suud'u suçlamıştı. Çin ise stratejisi gereği Pakistan'ı desteklemek durumunda. İran bu işe bulaşırsa anında Suud da bulaşır.Ruslar'ın Pakistan ordusunun telsizlerine müdahale ettiği iddiası var.
Ayvagübbek Doktrini- Hazar Koridoru...Hörmiz kapanacak aybalam...Neft feyza aybalam...Altun feyza aybalam...
Yorum
-
artık dolar çıkmıyor, hisse satana ucuz dolar verecekler.istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArtık dolar düşmüyor demekki hisse satana pahallı dolar verecekler.
doğrusu bu değilmi?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Birisinin "iş bankası" , "devir" , "hazine" kelimelerini kullanması lazım bugün
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Ateist Hindu ile müslim Hindu bugün nükleer savaş gerginliği yaşadı.Altun tepkisiz masıl olacak bilemedim...tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu huber yüksek ihtimal doğrudur. Rusya'nin etrafındaki diğer ortodoks ülkeler dışında, dünyada en iyi ilişkide olduğu ülke Hindistan'dır. İsrail de Hindistan'la çok iyi ilişkileri olan bir ülke. İran, son saldırıda Pakistan ve Suud'u suçlamıştı. Çin ise stratejisi gereği Pakistan'ı desteklemek durumunda. İran bu işe bulaşırsa anında Suud da bulaşır.
Ayvagübbek Doktrini- Hazar Koridoru...Hörmiz kapanacak aybalam...Neft feyza aybalam...Altun feyza aybalam...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Hocam ,olaylar her zaman vardır da ,benim son sorum gene gümbürtüye gitti ,bir cugap yok mu?tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçen sene bu olaylar yoktu...
1900 point hocam bu nasıl bir şey hocam,daha dün bu dakikalarda yazdık hocam
Yorum
-
kuzu emmiye ,bizim ekola karşı ilk günden bugüne bunca zamandır göstermiş olduğu engin destek saygı sevgi ve hoşgörüye şahsen ata olarak teşekkürü bir borç bilirim ki bizim ekol da sayın kuzu ya her zaman destek hoşgörü sevgi ve saygıda karşılıklı olarak eksik kalmamıştır...ki ayrıca kuzu emminin bugüne kadar hiç bir kimseye kin beslediğini görmedim..dedikodu yaptığını görmedim,spontane saldırdığını görmedim,kendisi hakkında en ağır lafları edenleri bile hep bağrına basmıştır..alemin mutlak yegane kralı olmak ,büyük insan olmak işte budur.
İşlerimden dolayı bir müddet bu alemden uzak kalacağım sonra gene yazışırız.
Yorum

Yorum