Nerde o ayyaş kuzu? Borsayı kaldırdılar sen ortadan kayboldun borsanın cevadı kuzu!
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
fena bir kırılımın arefesindeyiz.hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfeci tuzağı hazırlıyor skender
yarınaGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
devam mı ? tilki....istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam sürüyü yukarılara Taşıcan anlaşılan. Hocam Shorta devam ediyorum. SaygılarımlaMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
buçuktan sonra olmaz mı ? garantili mi ?sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfena bir kırılımın arefesindeyiz.
yarınaMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
Twiterda bu haber hızlı yayılıyor...Hasan Sivri
â€
Onaylanmış hesap
@hasansvri
şimdi27 dakika önce
Al-Arabiya’ya göre “Suriye Ordusu İdlip’te Türkiye’ye ait bir gözlem noktasını vurdu ve Türk askeri havaalanları alarma geçti”
Yorum
-
Haber doğru olabilir. Ruslar olayın üstünü kapamaya çalışıyorlar.TÜRKİYE GERÇEKLERİ...
â€
@M_SLK3
şimdi4 dakika önce
Aynı dakiklarda Rus medyası''İdlip doğusunda benzeri görülmemiş büyüklükte Nusra ve Kafkas topluluklarını hedef aldık''diye haber yapıyor..
Yorum
-
-
#SONDAKİKA
Rejim güçlerinin Morek'e gerçekleştirdiği topçu saldırılarında birkaç top mermisi TSK gözlem noktasının 500 metre batısına düştü.Gözlem noktasının isabet aldığı haberler henüz doğrulanmadı
Yorum
-
SON DAKİKA
İdlib'teki Türk askerlerinin bulunduğu tüm gözlem noktalarında olağanüstü bir hareketlilik yaşanıyor.
Yorum
-
Şinci anlaşıldı...Bi numero yok, Suriye Ordusunun harekatına karşı patırtı koparıyorlar. Twitter böyle birşey işte abi...Hızlı huber yayabilen herkes kullanabilir...Breaking: Suriye Ordusu güney Halep'e büyük bir saldırı başlattı
Yorum
-
Dün nasıl Tayyip Agamı desteklediysem, bunu da destekliyorum...Açıklamalar örtüşüyor, ayvagöbek doktrini çalışıyor.Kılıçdaroğlu: YPG Türkiye'ye saldırmaz...
Yorum
Yorum