Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
İspir fasulyesi ve Osmancık pirinci,suya bakanlardan ve 71000 endeksten beri 2 yılı aşkın hemen hemen hep şort olmak.İlginç
Ba ba ba ba...Bakınız bunnar benim beynimi yaktılar...Artık jeton hep geç düşüyor be ya...
1TL 100.000 dolar olacak diye başlık açtım, dolar 6.50'nin üstünde...30 endekste longları dizeledim, pozisyonu üyle bir ayarlamışım ki 4 kademe de pozisyona girdi. pozisyonumdan eminim emme 10.000 puvan tersteyim abi, sıkıntı had safhada, iki gündür uyku uyumamışım. Bunlar geldiler acayip acayip mesajlar yazmaya başladılar.
Tam o esnada facebookdan bir arkadaşlık teklifi gelmemi, kırnızı şaçlı, kocaman gözlü, afrikalı bir gız çocuğu...Ulla o foturafı görünce ne ulduysa uldu...Ekranda harfler, kelimeler hareket etmeye başladı. Yumuşak g ters dönüp sallanmaya başladı.
İşte o an ''şinci burda ölürsem, bunun sorumlusu kuzudur'' diye bir mesaj yazdım, ekranı kapadım...
Ulla Güneysu, çok dikkatli ul...Bunnar insanların beynini yakabiliyorlar...Ciddi dost tavsiyesi...
Alıntı kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
önümüzde ki günner bu tartısmalara gebe olacak....sevgili optra....
turk halkının ALTIN ı var...bunu satmaları istenecektir...islami kesimden....döviz bulmak için...tüm gelişen ülkelere ALTIN sattıracaklar....ve altını 1000 dolar etrafında geri alıp...krizi bitirecekler...
bi gözün altında ossun....ilk hareket ondan gelir...sonra parite ve kurlar...sonra petrol...bununla SON TANGO trendi baslar....ve kuzu...KENE dedir artık.
Kuzu Hocam gözümüz urda zatii...Urda huber geçen hafta geldi...
Toplam altın mevduatının 2018 sonunda 2017'ye kıyasla en fazla arttığı il, yüzde 177,2 ile Batman oldu. Batman'ın 2017 sonunda 76 milyon 526 bin lira düzeyinde bulunan toplam altın mevduatı, geçen yıl 212 milyon 135 bin liraya ulaştı.
Altın mevduatı artışında Batman'ı yüzde 135,1 ile Şırnak, yüzde 129,5 ile Hakkari, yüzde 126,7 ile Tunceli, yüzde 126,3 ile Bingöl, yüzde 118,8 ile de Mardin takip etti. Aksaray yüzde 108,4'lük, Ardahan yüzde 106,2'lik, Şanlıurfa yüzde 103,7'lik, Elazığ yüzde 102,8'lik, Muş 101,9'luk, Van ise yüzde 99,3'lük altın mevduatı artışı ile öne çıkan iller oldu.
Böylece altın mevduatı artışında zirvede yer alan 15 ilin biri hariç tamamının Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer aldığı görüldü
Kalmamış birsey, hepsi bankalara gidip mevduat olmuş...
Ba ba ba ba...Bakınız bunnar benim beynimi yaktılar...Artık jeton hep geç düşüyor be ya...
1TL 100.000 dolar olacak diye başlık açtım, dolar 6.50'nin üstünde...30 endekste longları dizeledim, pozisyonu üyle bir ayarlamışım ki 4 kademe de pozisyona girdi. pozisyonumdan eminim emme 10.000 puvan tersteyim abi, sıkıntı had safhada, iki gündür uyku uyumamışım. Bunlar geldiler acayip acayip mesajlar yazmaya başladılar.
Tam o esnada facebookdan bir arkadaşlık teklifi gelmemi, kırnızı şaçlı, kocaman gözlü, afrikalı bir gız çocuğu...Ulla o foturafı görünce ne ulduysa uldu...Ekranda harfler, kelimeler hareket etmeye başladı. Yumuşak g ters dönüp sallanmaya başladı.
İşte o an ''şinci burda ölürsem, bunun sorumlusu kuzudur'' diye bir mesaj yazdım, ekranı kapadım...
Ulla Güneysu, çok dikkatli ul...Bunnar insanların beynini yakabiliyorlar...Ciddi dost tavsiyesi...
Hodcam tanzim kuyruğunda görmüşler sizi bi paylıyacaktım da sonra dedim ki ;Karınca nedir ki kelle paçası ne olsun
gel yaz rahat rahat,bizim ekol seni sever bilirsin
kuzu emminin dergahı gönlü temiz herkese sonsuz açık
Bir adam kötü yoldan para kazanıp bununla kendisine bir inek alır. Neden sonra, yaptıklarından pişman olur ve hiç olmazsa iyi birşey yapmış olmak için bunu Hacı Bektaş Veli’nin dergahına kurban olarak bağışlamak ister. O zamanlar dergahlar aynı zamanda aşevi işlevi görüyordu. Durumu Hacı Bektaş Veli’ye anlatır ve Hacı Bektas Veli helal değildir diye bu kurbanı geri çevirir. Bunun üzerine adam mevlevi dergahına gider ve aynı durumu Mevlana’ya anlatır. Mevlana ise bu hediyeyi kabul eder. Adam aynı şeyi Hacı Bektaş Veli’ye de anlattığını ama onun bunu kabul etmemiş olduğunu söyler ve Mevlana’ya bunun sebebini sorar.
Mevlana şöyle der: – Biz bir karga isek Hacı Bektaş Veli bir şahin gibidir. Öyle her leşe konmaz. O yüzden senin bu hediyeni biz kabul ederiz ama o kabul etmeyebilir.
Adam üşenmez kalkar Hacı Bektaş Dergahı’na geri gider ve Hacı Bektaş Veli’ye, Mevlana’nın kurbanı kabul ettiğini söyleyip bunun sebebini bir de Hacı Bektaş Veli’ye sorar.
Hacı Bektaş da şöyle der: – Bizim gönlümüz bir su birikintisi ise Mevlana’nın gönlü okyanus gibidir. Bu yüzden, bir damlayla bizim gönlümüz kirlenebilir ama onun engin gönlü kirlenmez. Bu sebepten dolayı o senin hediyeni kabul etmiştir.
Hodcam tanzim kuyruğunda görmüşler sizi bi paylıyacaktım da sonra dedim ki ;Karınca nedir ki kelle paçası ne olsun
gel yaz rahat rahat,bizim ekol seni sever bilirsin
Abi ben kuzu ekolü bayrağının sancaktarlığını yapmış bir elemanım be ya...Heç mutevazi olamaycam...Bu sebeple baştan pek sevilmem, çok gıcıkım be ya, sevmeyenler de haklı yani...
Yalınız her ne olursa ossun, benim pirim kuzudur...Bu konuda hiç yamuk yapmadım.
Abi ben kuzu ekolü bayrağının sancaktarlığını yapmış bir elemanım be ya...Heç mutevazi olamaycam...Bu sebeple baştan pek sevilmem, çok gıcıkım be ya, sevmeyenler de haklı yani...
Yalınız her ne olursa ossun, benim pirim kuzudur...Bu konuda hiç yamuk yapmadım.
Sevgi karşılıklı abi, hürmetler...
Tabii ki ,sevgi de saygı da karşılıklı ,güzel 2 gün oldu .. biraz ara vereceğim.Cümleten iyi hafta sonları
Yorum