Sürpriz yine jeopolitik derinliğinden gelecek sayın Kuzu'nun Trump ve suriye (bence)
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Hakan Atilla geçen sene 32 ay ceza aldı. savcılık verilen cezayı az bulduğu için yaptığı itirazı, geri çekti. 25 temmuzda cezası bitiyor. Atilla olayı bitmiş zaten...istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam Hakan Atilla serbest Halkbank ceza almayacak süpriz haber bu olabilirimi ?
Yorum
-
[/IMG]
twitterda metamorfoz yorumları var...türkçeye başkalaşım diye çevirebiliriz...minerallerin önce bitki, sonra hayvan, en sonunda insana evrilmesi esnasında simetrilerini kaybetmesi gibi...katılmıyorum bu yorumlara...bu ülkede hiçbirsey değişmedi...
Metin Feyzioğlunun badem bıyıklı bir fotosu dolaşıyor nette...Büyük ihtimal photoshop...
Kılıçdaroğlunun yerine hazırlanıyordu, büyük ihtimal 31 mart sonrası görev değişikliği gerçekleşecek...Aşırı milliyetçi bir söylem tutturacaktır...
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Türkiye’yi hedef alan her türlü tehdidin karşısında olduklarını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni hedef alan, şah damarına çöken tüm yasa dışı örgütleri bile ki Türkiye Barolar Birliği’nin can düşmanıdır. O yüzden bu örgütlerle son nefesimize kadar mücadelemiz, vatanımıza namus borcumuzdur” dedi
Yorum
-
Referansı İslam olan siyaset Türkiye'de bitmiştir.
Haziran seçimlerinden önce şöyle yazmıştım. Milliyetçiliğin öne çıkacağı, laikliğin olmazsa olmaz olacağı, İslami referansın en sonda geleceği siyasetin şekillendirileceği...Nereye bakarsan Atatürk'ü göreceksin.
Buna en uygun siyasetçinin ise Devlet Bahçeli olduğu. Burada kişilerin önemi yoktur. Tayyip Erdoğan'ın ise yeni düzene uygun olmadığını da yazmıştım.
Görünen o ki partiler milliyetçilikte birbirleriyle yarışacaklar. Chp'de Fatih Bucak bunun örneği...
Diğer tarafta Sedat Peker var...Akp-Mhp arasındaki oy geçirgenliği biliniyor. Pek çok Akpli gelecek kaygısı ve korkusu sebebiyle oylarını Mhp'ye kaydıracaklardır. Artık Akp'yi bitmiş kabul ediyorum. Akp'ye son darbeyi Gül,Babacan, Arınç, Gökçek vuracaklardır.
Türkiye'de yapılacak ilk genel seçimlerde Meclisin büyük çoğunluğu aşırı milliyetçilerden oluşacaktır.
9 mart 1971 darbe girişimi sonrasında 12 mart 1971'de darbe girişimi bastırılmıştı. Bütün darbe girişimlerinde aynı olur, darbe başarılı olmazsa karşı darbe gelir. Siyasette biri ''şapkasını alıp gider'' yerine gelen ''demir yumruk politikasını'' uygular.
Yapılacak ilk genel seçimler sonrasında, Nihat Erim hükümeti gibi bir hükümet beklerim.
Nihat Erim de adamdı be ya...
Yorum
-
devlet bahçeli bey 2023 te cumhurbaşkanı mi seçilecek? suriye çözüldü mü? maduronun durumu nedir? s-400 alır mıyız?tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Buna en uygun siyasetçinin ise Devlet Bahçeli olduğu. Burada kişilerin önemi yoktur. Tayyip Erdoğan'ın ise yeni düzene uygun olmadığını da yazmıştım.
Diğer tarafta Sedat Peker var...Akp-Mhp arasındaki oy geçirgenliği biliniyor. Pek çok Akpli gelecek kaygısı ve korkusu sebebiyle oylarını Mhp'ye kaydıracaklardır. Artık Akp'yi bitmiş kabul ediyorum. Akp'ye son darbeyi Gül,Babacan, Arınç, Gökçek vuracaklardır.
Yapılacak ilk genel seçimler sonrasında, Nihat Erim hükümeti gibi bir hükümet beklerim.
Nihat Erim de adamdı be ya...
ukrayna-rusya çatışması nereye kadar? ne dersiniz sn.tefuk ?
Yorum
-
Eğer öyleyse Türkiye yeni bir Uluslararası operasyonla karşı karşıya kalacak demektir. Bunu adalet-demokrasi türü şeylerle süsleyip tehtid unsuru yaparlar.
Yorum
-
Ülkücü biri Cumbaba olur...Tez antitez bitmez. America First yanlısı ülkücüler_ Tek dünyacı ülkücüler...İlk adım yeni meclis başkanı seçimi...Seçilecek kişi ülkücü olacaktır. Akp içinde bol miktarda varlar. Bu arada Binali Yıldırım'ın İstanbul'da belediye seçimini kaybetmek için elinden geleni yaptığı gözden kaçmıyor. Neticede Yıldırımlar karargahı Ulaştırma Bakanlığı kökenli bir ''Yıldırım''dır kendileri.aliak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdevlet bahçeli bey 2023 te cumhurbaşkanı mi seçilecek? suriye çözüldü mü? maduronun durumu nedir? s-400 alır mıyız?
ukrayna-rusya çatışması nereye kadar? ne dersiniz sn.tefuk ?
Suriye mevzu çözülmedi. Kuzey Irak'taki referandum sırasında ellerinde İsrail Bayrağıyla sokaklarda gezen Kürtler vardı, medyada fotolar çıkmıştı. Bu aynen İzmir'in Yunanlılarca işgali sırasında, İşgalci Yunanlıların ellerindeki Abd bayraklarına benzer. Kuzey Irak referandumu sonrası İngilizlerin karlı çıktığını gördük. Trump mevzi kaybetti. Karşı hamle Trump'dan geldi. Kudüs'ü başkent olarak tanıdı. Bu hamle aynı zamanda İsrail'in İran'a saldırmaması içindi. Trump, İsrail'i zaptedmeye çalışıyor. Yoksa İsrail 50 kez İran'ı vurmuştu. İran'da Devrim Muhafızlarına karşı 2.ciddi saldırı yapıldı. İran, Suud ve Pakistan'ı suçladı. İsrail ise BAE ve diğer körfez ülkeleriyle, BAE'de konferans yaptı. Bunlar bu hafta içinde oldu. İran'ın kuzeyine bakarsanız; orada Acem göremezsiniz, İran Kürdistanı, İran Azerbaycanı ve Pakistan menşeli bir etnik grup var. Kürt Koridoru masaldır, gerçek proje Hazar Koridorudur. Hazar'dan Akdeniz'e açılacak. İran ve Suud savaşacak, kuzeyden Pakistan da işin içine girecek. Hürmüz kapanacak. İran'ın kuzeyi bölünecek. İran ise körfeze ve Suud'un petrol bölgelerine el koyacak.
Maduro gider...
S-400 mevzuu önemsizdir.
Ukrayna-Rusya çatışması bitmiştir. Ukrayna ortodoks ve katolik olarak ikiye bölünmüştür. Katolik olan taraf Batının payına, Ortodoks olan taraf ise Rusyanın payına düşmüştür. İran-Suud savaşı esnasında eş zamanlı burada da çatışma olabilir. Bu sadece Rusya'nın İran-Suud çatışmasında tarafsız kalması için olabilir. Burada tartışmalı alan Kırım'dır. Ruslar geri adım atmazlar.
Yorum
-
İran etnik haritayı ekleyemedim...Aşağıdaki linkte var.
Yorum
-
bir dedikodu da paylaşayım...Soçi'deki görüşmeler esnasında Tayyip Agam ile Esad'ın karşılaştığı, selamlaştığı ve ayaküstü görüştüğü söylentileri var, doğru olabilir. Esma Esad göğüs kanseri tedavisi görüyor, burada kontrollerini yaptırmış. Soçiye Emine Hanım da gitti. Ziyaret edip, geçmiş olsun demiş olabilir...Niye olmasın abi?
Yorum
-
iran suuda galip, kendi kuzeyinde maglup mu? kafam karıştı. bu nasıl olacak?tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİran etnik haritayı ekleyemedim...Aşağıdaki linkte var.
https://millicumhuriyet.com/2013/01/...-sii-ne-kadar/
Yorum

Yorum