önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sinterklass
    Tecrübeli
    • 17 Mayıs 2009
    • 1522

forumlara takıldıkça daha çok sürpriz görürüz ;)
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• azizaydin
      Katılımcı
      • 13 Eylül 2007
      • 118

kuzunun graflarında önce 107 ler var sonra 97 ler görünüyor.doğrumu
      y.t.değildir.

Yorum

• sonperde33
        Tecrübeli
        • 03 Ağustos 2011
        • 2999

azizaydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kuzunun graflarında önce 107 ler var sonra 97 ler görünüyor.doğrumu
        y.t.değildir.

en sonki tepiğin fibo 38 i , 98,5 zaten,

ora tamamda ondan sonrası möhüm.
        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• tefuksikret
          Tecrübeli
          • 17 Eylül 2018
          • 548

Geçen hafta yaşamını yitiren 'Ozan Arif' olarak tanınan Arif Şirin için "Erzurumlu Emrah'tan, Neşet Ertaş'tan bir farkı yok" diyen Kılıçdaroğlu, ülkücü türkücüye rahmet diledi.
          ))))))))))

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Meclis Başkan Yardımcılığı Türkmenlere verildi. Türkmen kadın Milletvekilli Muna Kahveci Meclis Başkan Yardımcısı oldu. Sputnik'e konuşan Muna Kahveci, Türkmenlere bu görevinin verilmesinin ilk olduğunu ve bunun kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.
          https://thedefensepost.com/2019/02/1...slim-lacamera/

Alliance between SDF and Syrian regime is “very far away,” senior Kurdish official Salih Muslim says
          Muslim was responding to Coalition commander Lt. Gen. Paul LaCamera, who said the US would be obliged to sever its military support for the SDF if it partners with the Syrian regime

Yorum

• tefuksikret
            Tecrübeli
            • 17 Eylül 2018
            • 548

Nasrullah AYAN
            â€

@nasrullahayan

Şaşkınlık bende had safhada..
            Kılıçdaroğlu'nun Ozan Arif'i Aşık Veysel'e benzetmesine şaşırmış...

Hüseyin Çalışkaner
            â€
            @hcaliskaner

Hocam çok gerginsin yaa...
            Nasrullah AYAN
            â€

@nasrullahayan
            Nasrullah AYAN Retweetledi: Hüseyin Çalışkaner

Çünkü tezgah büyük.. Ve üstelik pozisyonum yok.. Çünkü olsa yazmam..
            Borsa Gralı kel kafasını kaşiyir kaşiyir, işin içinden çıkamiyirr...Yaşlanmış...yaşlanmış...

Ayvagübekli tefuk çözecek...Yukarı gelmeden pozisyona girmeyecektim emme bu hafta içinde longları döşeyecen...Tefuk delianlıdır yazar pozisyonu...

Yorum

• tefuksikret
              Tecrübeli
              • 17 Eylül 2018
              • 548

Rahşan Hanım neşe katsa,
              Kahvelerde göbek atsa,
              Ecevit de tepsi tutsa,
              Yakışmaz mı, yakışmaz mı?

Boyu uzun nasıl olsa,
              Bir de yağlı bir bez alsa,
              Erdal deve kıçı silse,

Ozan Arif

Yorum

• tefuksikret
                Tecrübeli
                • 17 Eylül 2018
                • 548

Thy 8.1 milyar zarar açıkladı değil mi?

Öbür tarafta viop başlığında caho diye bir nick vardı. 2 ay önce Thy batar didiğimde, Thy Türkiyanın en önemli şirkatidir didiydi, hatta bana hakaret bilem ettiydi...Nerdesin lem delianlı caho...

Thy batıktır...

Yorum

• AmurTemur
                  Katılımcı
                  • 06 Ekim 2012
                  • 120

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Rahşan Hanım neşe katsa,
                  Kahvelerde göbek atsa,
                  Ecevit de tepsi tutsa,

Boyu uzun nasıl olsa,
                  Bir de yağlı bir bez alsa,
                  Erdal deve kıçı silse,

Ozan Arif
                  Bu ne ki kendinden olana bile çok daha ağır hicivleme şiirle eleştirdi.90'lı yıllar da tanıdım.Yanlış olan her işi en yakını bile olsa eleştirirdi.Kalemi ve sözleri çok keskindi..Asla eğilip bükülmezdi.Hep bir muhalif yanı vardı.Menfaatle satın alınamazdı.
                  1980 darbesi ile 11 yıl yurt dışında sürgün de yaşadı.En ağır şiirini ilk olarak darbeci Evren e yazdı(Bir it vardı şiiri)..
                  Yine Özal a yolsuzluklar üzerinden muhalefet etti.Bahçeli ye üçlü hükümet zamanın da işler yanlış gidiyor diye çok sert bir şiir yazdı.İkinci sert şiirini de mhp nin ak partiye yanaşması üzerine yazdı.
                  Mevcutların yanlış ve eksik adımlarını şiirleri ile çok sert eleştirdi.
                  http://www.sanalbasin.com/ozan-arift...ucler-26661711

Yanlışlar karşısında sertliğinin aksine bireyselde altın gibi bir kalbi vardı.kapısına kim gelse,kim bir yardım istese elinden geleni yapardı.Cebinde ki parayı paylaşırdı.Acı tatlı yaşadı ve gitti.
                  Gittik son görevimizi yaptık ebediyete uğurladık.Türkiyenin her yerinden binlerce insan uğurlamaya geldi.Ruhu şad olsun.

Yorum

• hurolg
                    Aktif
                    • 09 Mart 2016
                    • 320

Kuzu emmim ve de değerli dostlar...ote koyde asagidaki paylasimi buldum...asli vaa mı sizce bunlar olabilü mü...!??
                    Olursa korkunç seyler olur allah muhafaza eyleye....

Global Kriz Türkiye'nin İflası İle Tetiklenecek' Makro ekonomist ve finans tarihçisi Russell Napier, Türkiye'nin 400 milyar doları bulan borcunu ödeyemeyecek duruma geldiğini ifade etti.

Bunun yaratacağı krizin en çok Fransız ve İtalyan bankalarını vuracağını öngören iktisatçı, AB�nin bu bankaları kurtaracağını da ifadelerine ekliyor. Makro ekonomist ve finans tarihçisi Russell Napier, İsviçre�nin en saygın gazetesi Neue Zürcher Zeitung�la mülakatında Türkiye'yle ilgili önemli tespitlerde bulundu.

Yaptığı analizde, küresel piyasalarda 1980'lerin yeniden yaşanacağını ve Türkiye'yi büyük bir krizin beklediğini iddia eden Napier �Türkiye�nin iflası başladı� dedi. En geç seçimlerden sonra, Türk Lirasının muazzam değer kaybedeceğini söyleyen ekonomist, Türkiye'nin 400 milyar doları bulan borcunu ödeyemeyecek duruma geldiğini ifade etti. Bunun yaratacağı krizin en çok Fransız ve İtalyan bankalarını vuracağını öngören iktisatçı, AB�nin bu bankaları kurtaracağını da ifadelerine ekliyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• tefuksikret
                      Tecrübeli
                      • 17 Eylül 2018
                      • 548

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Bu ne ki kendinden olana bile çok daha ağır hicivleme şiirle eleştirdi.90'lı yıllar da tanıdım.Yanlış olan her işi en yakını bile olsa eleştirirdi.Kalemi ve sözleri çok keskindi..Asla eğilip bükülmezdi.Hep bir muhalif yanı vardı.Menfaatle satın alınamazdı.
                      1980 darbesi ile 11 yıl yurt dışında sürgün de yaşadı.En ağır şiirini ilk olarak darbeci Evren e yazdı(Bir it vardı şiiri)..
                      Yine Özal a yolsuzluklar üzerinden muhalefet etti.Bahçeli ye üçlü hükümet zamanın da işler yanlış gidiyor diye çok sert bir şiir yazdı.İkinci sert şiirini de mhp nin ak partiye yanaşması üzerine yazdı.
                      Mevcutların yanlış ve eksik adımlarını şiirleri ile çok sert eleştirdi.
                      http://www.sanalbasin.com/ozan-arift...ucler-26661711

Yanlışlar karşısında sertliğinin aksine bireyselde altın gibi bir kalbi vardı.kapısına kim gelse,kim bir yardım istese elinden geleni yapardı.Cebinde ki parayı paylaşırdı.Acı tatlı yaşadı ve gitti.
                      Gittik son görevimizi yaptık ebediyete uğurladık.Türkiyenin her yerinden binlerce insan uğurlamaya geldi.Ruhu şad olsun.
                      Abi Aşık Veysel, Emrah, Neşet Ertaşla bir olur mu? Allah rahmet eylesin tabii de, siyasete bulaşmış bir adamdı. Türkeş'i eleştirmiş mi?

Benim haberi koymamın sebebi Türkiye Milliyetçiliğe kayıyor. Yoksa siyasette taraf tutmam. Türkiyenin milliyetçiliğe kaymasını da olumlu buluyorum.
                      Türkiyenin geleceği ortaasyadadır. Ortadoğu, kaynakları tükenmiş, içi boşaltılmış, artık radikal İslami terör dışında bir şey üretemeyecek bir alandır. Bu coğrafya ile bizim aramızda laik bir tamponun olması çok faydalıdır.

Yorum

• AmurTemur
                        Katılımcı
                        • 06 Ekim 2012
                        • 120

İnsan olarak kötü bir yanımız var.Bir insana sağlığında önemseyip sahip çıkmayız..Ebediyete intikal edince de kıymete biner.
                        Ozan ın hayata dair ve muhalif şiirleri,şarkıları hep vardı.Toplum ebediyete intikal edince hatırladı,okudu.

Türkeş de 90 lı yıllarda kürsülerden Nazım Hikmet şiirleri okumuş,soğuk savaş sonrası eski kırgınlıkların unutulmasını
                        millet birliğinin pekişmesini amaçlamıştı.
                        Şimdi kılıçdaroğlu Ozan Arif şiirleri okudu diye sosyal medya da ne idiğü,kime neye hizmet ettiği(Ben biliyorum da) belli olmayan bazı hesaplar kılıçdaroğluna saldırıya geçmiş.
                        Kafası karışık olan,mayasında bozukluk olanlarda kılıçdaroğlu ve ozan Arifi yerden yere vuran,toplum arasına nifak yayan twitteri retveet etmekle meşgul.
                        Bre ne oldukları,kim oldukları belli olmayan kokuşmuş cehiller ölünün ardından dedikodu yapılmaz.

Helal olsun Kılıçdaroğluna..O da Türkeş gibi toplumu kaynaştırmanın mesajını vermiş.Eksikleri üzerinden eleştireceksen eleştir.Elbette eksikleri var.Bna göre de liderlik özelliği yok.
                        Ama adam vefat eden birini hayırla yad ediyor,toplumu kaynaştırıyor diye saldırılırmı ya.

Kimki toplumu bölüyor,fikirleri üzerinden ötekileştiriyorsa bu ülkeye zarar verir.Terör örgütlerini savunmuyorsa,ülkenin bölünmez bütünlüğüne inanmışsa fikri ne olursa olsun

her insan saygındır.Farklı fikirler olacak ki tartışılsın ve doğrular bulunsun.Herkesin körü körüne aynı fikri savunduğu yerden doğru çıkmaz,bilim de olmaz.Tunceliye aday olan komünist Fatih başkan da fikrini anlatsın beri tarafda bir başkası da anlatsın.Hepsi bizim insanımız.Gençler arasında farklı fikirlerle ayrışma ve kavga değil,asıl bilim, teknoloji,sanat ve insani değerlerde yarış olsun.
                        Aslolan liyakattir,bilimdir.DÜŞÜNÜRSEK KISACIK İNSAN ÖMRÜNDE KIRMAYA,DÖKMEYE GEREK YOK.

AHA GELDİM GİDİYORUM.

Yalan dünya işte senden,

Aha geldim, gidiyorum.

Kalanlara selam benden,

Aha geldim, gidiyorum.

Var mı sana gelip kalan,

Baştanbaşa murad alan,

Varın yoğun hepsi yalan

Aha geldim, gidiyorum.

Dereyi aş, tepeyi aş,

Sonu yoktur dolaş dolaş,

Günden güne yavaş yavaş,

Aha geldim, gidiyorum.

Yalan dünya sana böyle

Kimler konup göçtü söyle,

Ben de işte aynen öyle

Aha geldim, gidiyorum.

Gülemedim şöyle bir gün,

Senelerim geçti sürgün

Gönül sevdiğine dargın,

Aha geldim, gidiyorum.

Arif der ki: bunca yıl ay

Geldi geçti vay dünya vay!

Yaşamaksa yaşadım say,

Aha geldim, gidiyorum.

Ozan Arif Şirin.

Yorum

• AmurTemur
                          Katılımcı
                          • 06 Ekim 2012
                          • 120

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Abi Aşık Veysel, Emrah, Neşet Ertaşla bir olur mu? Allah rahmet eylesin tabii de, siyasete bulaşmış bir adamdı. Türkeş'i eleştirmiş mi?

Benim haberi koymamın sebebi Türkiye Milliyetçiliğe kayıyor. Yoksa siyasette taraf tutmam. Türkiyenin milliyetçiliğe kaymasını da olumlu buluyorum.
                          .
                          Yok be abi yazını alıntı yapınca yanlış anlamayasın.Yazdıklarım sizinle ilgili değil.Siz buraya koymasaydınız.zamanım olmadığı için görmeyecektim.Sağol.
                          Ben sosyal medyada farklı amaçlar güdenleredir eleştirim.Kılıçdaroğlunun eksiklerine kızanlar da dolmuşa biniyor işte.
                          Eski yaraları kaşımak ard niyetlidir.Üstünden kırk yıl geçmiş.Kaşıyanların amacı farklı.Onlar belli merkezlerden speküle ediliyor.
                          Onların amacı eski yaraları kaşıyıp devrimci ülkücü diye sıfatlar kullanan geçmişin idealist insanlarının arasına nifak sokmak.Kendileri aradan malı götürmek.
                          Geçmiş de her iki kesimi kavgaya tutuşturan da onlar.Geçmişin devrimcisi de,Türkçüsü de idealistti.Hepsinin amacı ülkenin daha ileriye nasıl götürüleceği tartışmasıydı.
                          Çoğunluğu kavganın hata olduğunu,kendileri kavga ettirilirken birilerin ayaklarının altından halıyı çektiğini anladı.

Yorum

• sahan88
                            Aktif
                            • 26 Şubat 2012
                            • 253

hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kuzu emmim ve de değerli dostlar...ote koyde asagidaki paylasimi buldum...asli vaa mı sizce bunlar olabilü mü...!??
                            Olursa korkunç seyler olur allah muhafaza eyleye....

Global Kriz Türkiye'nin İflası İle Tetiklenecek' Makro ekonomist ve finans tarihçisi Russell Napier, Türkiye'nin 400 milyar doları bulan borcunu ödeyemeyecek duruma geldiğini ifade etti.

Bunun yaratacağı krizin en çok Fransız ve İtalyan bankalarını vuracağını öngören iktisatçı, AB�nin bu bankaları kurtaracağını da ifadelerine ekliyor. Makro ekonomist ve finans tarihçisi Russell Napier, İsviçre�nin en saygın gazetesi Neue Zürcher Zeitung�la mülakatında Türkiye'yle ilgili önemli tespitlerde bulundu.

Yaptığı analizde, küresel piyasalarda 1980'lerin yeniden yaşanacağını ve Türkiye'yi büyük bir krizin beklediğini iddia eden Napier �Türkiye�nin iflası başladı� dedi. En geç seçimlerden sonra, Türk Lirasının muazzam değer kaybedeceğini söyleyen ekonomist, Türkiye'nin 400 milyar doları bulan borcunu ödeyemeyecek duruma geldiğini ifade etti. Bunun yaratacağı krizin en çok Fransız ve İtalyan bankalarını vuracağını öngören iktisatçı, AB�nin bu bankaları kurtaracağını da ifadelerine ekliyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            bahsettiginiz makale gecen sene mayıs ayında yayınlanmıstı, yani secimlerden bir ay önce, aynen yazdıgı yada yönlendirdigi gibi secimlerden sonra usd de tarihi zirveleri gorduk. Gecen zamanda problemlerin hicbirini cözemedik sadece öteleyip zaman kazandik, yone bir secim arefesinde oldugumuza göre benzer sonuclarin ortaya cikmamasi icin bir neden yok gibi
                            yusuf yusuf yusuf...

Yorum

• sahan88
                              Aktif
                              • 26 Şubat 2012
                              • 253

linki de ektedir
                              yusuf yusuf yusuf...

Yorum

• unalturgut
                                Yeni Üye
                                • 16 Temmuz 2018
                                • 4

YouTube yorumcuları IMF nin geleceğinden emin.
                                Önümüzde Arjantin örneği var.
                                IMF 50 kağıt verdikten sonra dahi parası pula dönmeye devam etti.
                                Bize ne olacak ?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information