Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Meali; Et verimi yüksek olan hayvanlar değerlenecek. Angus, Belçika Mavisi, Şarole gibi...Ama bunlar çok yem yerler. Hayvancılıkla uğraşan adama sorsanız, yem fiyatları şu oldu diye ağlamaya başlar. Bizdeki hayvanların çoğu ise Holştayn gibi süt verimi yüksek, et verimi düşük olanlar. Saçmalık...
"Memleketimiz, şu iki şeyin memleketidir: Biri çiftçi, diğeri asker. Biz çok iyi çiftçi ve çok iyi asker yetiştiren bir milletiz. İyi çiftçi yetiştirdik; çünkü topraklarımız çoktur. İyi asker yetiştirdik; çünkü o topraklara göz diken düşmanlar fazladır. Bundan sonra da daha iyi çiftçi ve daha iyi asker olacağız. Ama bundan sonra asker oluşumuz, artık eskisi gibi başkalarının tutkusu, şan ve şöhreti, keyfi için değil, yalnız ve yalnız bu aziz topraklarımızı korumak içindir."Ne güzel söylemiş Atatürk.
Kaynak Yeniçağ: Toprağını ve askerini kaybeden ülke Türkiye - Cahit Armağan Dilek
Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko, NATO'ya 'Rusya'nın saldırı ihtimaline karşı' Karadeniz'e daha fazla savaş gemisinin gönderilmesi için çağrısında bulundu. Poroşenko "Ukrayna gemilerine daha önce saldırdılar. İşte bu nedenle NATO gemilerinin varlığı istikrarı sağlayacak" dedi.
Nato savaş gemisi Karadenize açılacaksa Boğazlardan geçecek. Montrö'ye göre burada sadece 21 gün kalabilir.
“ERDOĞAN’IN DA, ATATÜRK’ÜN DE TEŞHİSLERİ, TESPİTLERİ, TEDAVİLERİ DOĞRU”
Tayyip Erdoğan’a gücünü CHP verdi diyorsunuz yani? CHP’nin, Atatürk’ün mirasını da taşıdığını söyleyebilir miyiz?
Evet. Tayyip Erdoğan’ın Atatürk’ü ne kadar takip ettiği tartışılır ama Tayyip Erdoğan'ın da Atatürk'ün de teşhisleri, tespitleri ve ona göre yaptığı tedavi yani devrimleri doğru.
Yani Tayyip Erdoğan, Mustafa Kemal’ın teşhislerini mi hayata geçiriyor?
Tabii. Olaylar getiriyor, mecbur ediyor. Atatürk de olsaydı hendeği kapatırdı. Ona 'saray savaşı' demenin anlamı yok ki. Onu deyince ben karşı çıkıyorum. Veya FETÖ’cü bir takımın darbe yapmasına Atatürk’te karşı çıkardı, önlerdi. Ona da “Kontrollü darbe, Tayyip Erdoğan yaptırdı bu darbeyi” gibi saçma sapan şeyler konuşuluyor. Orgeneral Akın Öztürk darbeyi, Tayyip Erdoğan güçlü olsun ben ağırlaştırılmış müebbet yiyeyim, hakarete uğrayayım, diye mi yaptı? Bir CHP’li tanıdığım var, bana diyor ki senin haberin yok, gündüzden Tayyip Erdoğan Meclis’e saatli bomba koydu, gece o patladı. Kardeşim mahkemeye gidip dinliyorum; bir sürü pilotlar, askerler, erler gördü tanıklığını anlatıyor, asker Genelkurmay’a gitmiş, nizamiye koymuşlar, bir bakmış ki Meclis bombalanıyor, “Albayım Meclis bombalanıyor” denince, sen karışma demiş, bunları unutuyor, senaryo kuruyor. Deli saçması lafların edilmemesi, olguların gerçeklerin doğru analiz edilmesi lazım.
Ceyhan Mumcu: "Ergenekon Mahkemesinde avukatlık yaptım. Bu belayı başımıza açanların en büyük destekçisi Abdullah Gül’dü.
İlker Başbuğ: "Benim tutuklanmamdaki mesaj Erdoğan'aydı. Erdoğan 2012-2016 yılları arasında FETÖ'ye karşı tek başına savaş verdi."
Nedim Şener:"Biz gözaltına alındıktan 3 gün sonra Ali Fuat Yılmazer gece yarısı Bakanlık talimatı ile görevden alındı.
Sonra Zekeriya ÖZ görevden alındı.(2011)
Görevden almaları Başbakan Erdoğan gerçekleştirdi. Ali Fuat Yılmazer İstihbarattan alınıp bomba imha şubesine verildi"
Yaaaaa annadın mı şinci Yaaaa Kuzu, ben niye öbür köyde 2 sene Tayyip Agam diye çığırmışım...
Herşey gözünün önünde, görmek istemiyorsun...Bazen görür gibi oluyon sonra yine körleşiyon...
İngiliz Dışişleri Bakanı Hunt’un BREXIT eleştirisi: “Mevcut durum tıpkı Türkiye gibi, üye olmaksızın İngiltere’yi AB politikalarına bağımlı kılar ve uydulaştırır.”
Adam uyandırmak için top mu atsın!
''Mevcut durumda'' 800 milyar dolar Londra'dan Frankfurt'a kaçıverdi...Deutschland Uber Alles
Yorum