önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • SubZero5
    Katılımcı
    • 25 Mayıs 2009
    • 87

Cem yilmaz Gora filminde bir replik vardir
    "Bir Cisim yaklasiyor efendim"

Banka bilancolarini incelediniz mi?
    Kimseden ses cikmiyor

Ben sadece yapikrediye baktim

Grup 2 (üç aydan fazla süredir ödeme güçlüğü yaşayan kredileri toplamı) 2018 sonunda 46.9 milyar olmus. Bu rakam 6 ay once sadece 18 milyardi.
    Can suyu ;) manavlarda tezgahlarda tarladan koparilmis maydanozlar vardir. Bunlari sulayinca biraz canlanirlar. Ama bu maydanoz yasayacak mi demek oluyor ?
    Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
    Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
    Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
    Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• raistlin39
      Katılımcı
      • 21 Temmuz 2016
      • 171

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      EFENİM...çorumlu….bildiğimiz nohuta…..kızgın sac üstünde işkence edip...ondan bildiğimiz LEBLEBİYİ yapar....

bendeniz....

nohuta saygımdan....leblebi yemem.....

ben...TUPO mu sattım....aylar önce....hala ben düşmem deyiyo….KIZGIN SAC ÜSTÜNDEKİ NOHUT GİBİM...HOPPULATILIYOR....Çorumlunun elinde....işkence görüyor....

Sayın Kuzu,

Ben Çorumlu değilim, nohut kızgın saç üstünde ne kadar hoplar bilmem. Siz 4-5 ay önce tupo için "görevli" demiştiniz. O yüzden siz bilirsiniz, bu tupo daha ne kadar hoplar sizce.

Saygılar, hörmetler...

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

IMF tartışmaları....

IMF ne yapardı....KEMER SIKARDI....

derdi ki...

1...kredi musluklarının temamı kapandı...bir veya iki yıl...BATAN BATAR....KALAN SAGLAR BİZİMDİR....

2....devletin sahabı olduğu....TUPO...EREGLY...PETKİM VESAİRE....ÜRÜNLERİNE YÜZDE 100 ZAM YAPACAK...ilk yıl...ikinci yıl bi yüzde yüz daha....buradan devlete para akacak....

3....TÜRK PARASINA YUZDE 100 DEVALUASYON....buradan halkın cebindeki para emilecek....

bele derdi...parayı verirdi....verdiği parayıda direkt turkiyeden alacaklı olanlara verirdi....turkiyeye değil....

bu nedenle....IMF ye giden her hükümet....türk tarihinden silinmiştir....
        TURKİYEYİ 15 YILDIR KALKINDIRAN PARA NEREDEN GELDİ....

tek dünya ve tek devlete girdiği üçün....onun kurumlarından geldi....bu para türkiyeyi kalkındırdı....

tek dünya ve tek devlette isen....amriki nin aldığı kararlara uyacaksın....

uymam ulen dersen....

diyebilirsin....

tek dünya ve tek devletten atılırsın.....

atılırsan ne olursun....rusya….iran olursun....

eyimi kötümü....

onu bilemem.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

skender senin nohutlar nerenin nemli galiba bir turlü zıplamıyor.

Yorum

• Misafir

ımf ye gidemezsen .işbankasına gidersin,de ne kadar idare eder. haber akışı da tam muamma.eeee mahalle sakinleri dururmu.duymuşlarki mahalleye hırkız dadanmış.sıraylan nöbet tutmaya başlamışlar.

Yorum

• tefuksikret
              Tecrübeli
              • 17 Eylül 2018
              • 548

Kuzu Hocam, evvel zaman içinde Türkler, Acemlere ''Tarancı'' derlerdi...Acemler, İpek Yolu üzerindeki bütün ticari merkezlerde varlardı, dükkanları, depoları vardı. 2000 yıl önce İsfahanda bir deri parçası üzerine yazılmış bir yazıdaki rakam, İstanbulda Bizanslı bir tüccar tarafından derhal paraya çevrilirdi. Bu tarihte bilinen ilk çektir.

Acemler; kumral, beyaz, barışcıl insanlardır. Savaşçı özelliklerini kaybetmişlerdi, bütün meselelerini barışcıl yöntemlerle, anlaşmalarla çözmeye çalışırlardı. Şehirlerde yaşar, ticaretle uğraşır, esnaflık yaparlardı.

Türkler bunları bu yüzden ''Tarancı'' diyerek küçümserlerdi. Bir Türk'ün o dönemlerde bu şekilde yaşaması mümkün değildi.

Medeniyet sadece Bizans ve Acemde vardı...

Yorum

• tefuksikret
                Tecrübeli
                • 17 Eylül 2018
                • 548

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı
                Bizanslıyız be ya... ))))))) Güneysu da bizden...Bak, bu kadar olumlsuz huberin içinde, Mehdi Putin vizeleri kaldırıverdi...Bizans'ın bugünkü temsilcisi Moskova abi...Çipras yamağını da buraya göndermiş, ruhban okulunda ayin bile yaptılar.

America First ve Ab bizi Putin'in kucağına doğru itiyorlar.
                2.dünya savaşının hemen sonrasında ise Stalin, bizi Batının kucağına oturtmuştu. Bunu alenen, Kars-Ardahan ve boğazlar Ruslara bırakılmalıdır tehdidiyle yapmıştı. Halbuki Yalta konferansında dünya paylaşılmış, Türkiye batının payına düşmüştü.

Ama Türkiye kamuoyunun ikna edilmesi, Natoya girişte yapılan ve halen gizli olan anlaşma sebebiyle Türkiyenin tam bağımsızlığını kaybetmesi(anlaşmayı halen bilmiyoruz)kolay işler değildi. Bir diyalektik oluşturuldu ve bütün dünya halklarına ''soğuk savaş'' diye gösterildi. halbuki sonraki dönemde de bu iki süper güç birbirlerine kıyak çekmeye devam ettiler.

Mesela 1956'da Fransa_İngiltere_İsrail Süveyş'e saldırdılar. Mısırda 15.000 Rus askeri vardı ama bunlar aynen Vietnamdaki Abd askerleri gibi askeri teknisyen statüsündeydiler. İngilizler eş zamanlı Macaristanda ayaklanma çıkardılar. Kızılordu Macaristana girdi.

İngilte ve Fransa'nın Rusların gücünü bilmeden böyle bir girişimde bulunmaları söz konusu olmaz. Rusların gücü sınırlıydı, İngiltere ve Fransa Rusları orada çiğ çiğ yerdi.

Kruşcev nükleer silah kullanma tehdidinde bulundu. İngiltere ve Fransanın bunu da hesaplamış olmamaları mümkün değildi.

İşte o noktada hiçbir tarih kitabında yazmayan bir olay gerçekleşti. Abd donanmasını gönderip, İngiltereyi denizden kuşattı, Mısırdan çıkmazsa nükleer silah kullanacağı tehdidinde bulundu.

İngiltere-Fransa ve İsrail süt dökmüş kedi gibi ülkelerine döndüler.

Bu olay Sovyetler'i Abdnin karşısında bir süper güç haline getirmişti. Bütün dünya halkları için artık böyle görünüyordu. Halbuki bugün biliyoruz ki, asıl çatışma Batının içindeki ABD First ve Tek dünya çatışmasıydı.

Bu günde Rusyanın gücü sınırlıdır. Gücünü Vostok'da gösterdi. Bu güç, kontrolsüz bir ayının gücüdür. Atılan roketlerden gökyüzü görünmüyordu. Ama bir hafta bile geçmeden Suriyede, 4 israil uçagının perdelemesinde bir Rus uçağı Lazkiyedeki üsse inerken, Esad'ın attığı bir roket Rus uçağını furuverdi. 29 üst rütbeli Urus askeri hakkın rahmetine ulaşıverdi. Kendi roketleriyle kendi uçaklarını furdurdular.

Dün de aynı bugün de...Urusun gücü sınırlıdır...

Yorum

• sea48
                  Katılımcı
                  • 08 Mart 2016
                  • 137

ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero
                  YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                  Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    skender sana alfabe kac harf desem. 6 harf dersin.sen bana sorsan alfabemiz kac harftir diye.bende 9 harf derim.sende kalkar.hayir 29 harf dersin.gel kimsenin olmiyacagi yerde bulusalim.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Guzu emmime sevgilerimle..........

50 ot rahmetli olalı 10 seneyi geçti.

bu işin piri (tucay hoca ) en iyi öğrencisi hisse nette tamam pes dedi, bir işe yaramıyor bu 50 ot

say say, sayımı tekrar say, say da say...

işine gelene kadar say...

bura da şimdi üstad diye seslendiğin.

kapanan eski forumda, bir iki hisse sayımın aklımda, 50 ot'a göre dip olacak yazdıkların, %500 yapan senetler oldu.

Guzu emmi, sana dost tavsiyesi,

havalı gibi duran, reyting yapma ihtimali var diye, OT çu lara fazla pirim verme..

100 üstü bir kaç kapanış olursa, bırakırım diyen bu zattır..

twitırda takılsın, kendi halinde..

senin buna ihtiyacın yoh..... tur...

Erzurumun 20 okkalı .aşşa.lı adamı..

sevgilerimle...

donu bırakmıştır sanırım...

seni okumak bir zevk bi danem...

en hakiki daş fırın 22 okkalı adamı..

bende diyordum ki....gendigendime....bu PAPAZ niye bana cevap yazmiyor....o gaddin satasmama ragmen....meger usag yazmis geride...ben gormemisim....

yillarin aliskanligi iste....bunu dellendirmeden durmak baaa yakismaz....

eeee essek degilim yaa....bu papazin akinci nicki ile yazdiklarina bi yardimci olayim.....

ne dedi papaz....102 000 e iner dedi....ne zaman dedi makarios endeks 106 000 ken dedi...

bagggg....102 000 das gibim....kirilamiyor assagi....bildi gene...bunun dedesi divane idi...tanri ile direkt konusuyordu.

dedesini bu uryasinda gorur hep....kopyayi o verir....yogusam bu kerizzz bildigimiz kerizzdir...GERCI bi kerem beni buyuk bi zaradan kurtardi....o zamanda sanmistim ki bu bilir....meger dedesi imis...

gelelim borsaya....

ne yapiyor gunlerdir....hatti mudavaa ediyor....o hati 102 000 e kodu...elece duruyor....

halbuki ne ypmasi lazim....SATHI MUDAVAA ETMESI LAZIM....HATTI DEGIL....

ne diyordu kuzu...borsada TUZAKLARI ANLATIRKEN.....

diyordu ki....bir finansal instrumanda BI HAT mudavaa ediliyorsa....ardindan TUZAK gelir....

nedir o tuzak....tulum giydirme ve tulum cikarma....

ele ise....buna hazir olmak icipeder....PAPAZIN AKINCI NICKI ile yazdiklarinda bu revizyon sarttir....

soruda sudur....

once hangisini yapar...TULUM CIKARMAMI...TULUM GIYDIRMEMI....

tuzakta burada saklidir.
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

yoggg efendim....guzu MAKARIOS u sevmez....ele sey olur mu ula....o benim ruh ikizimdir....

bizim askimizda bele iste....bagg yazdiklarina nasil onem veriyorum...daha ne edim...fazlasi bu gavati simartir...ha ha ha

Yorum

• Misafir

bende diyordum ki....gendigendime....bu PAPAZ niye bana cevap yazmiyor....o gaddin satasmama ragmen....meger usag yazmis geride...ben gormemisim....

yillarin aliskanligi iste....bunu dellendirmeden durmak baaa yakismaz....

eeee essek degilim yaa....bu papazin akinci nicki ile yazdiklarina bi yardimci olayim.....

ne dedi papaz....102 000 e iner dedi....ne zaman dedi makarios endeks 106 000 ken dedi...

bagggg....102 000 das gibim....kirilamiyor assagi....bildi gene...bunun dedesi divane idi...tanri ile direkt konusuyordu.

dedesini bu uryasinda gorur hep....kopyayi o verir....yogusam bu kerizzz bildigimiz kerizzdir...GERCI bi kerem beni buyuk bi zaradan kurtardi....o zamanda sanmistim ki bu bilir....meger dedesi imis...

gelelim borsaya....

ne yapiyor gunlerdir....hatti mudavaa ediyor....o hati 102 000 e kodu...elece duruyor....

halbuki ne ypmasi lazim....SATHI MUDAVAA ETMESI LAZIM....HATTI DEGIL....

ne diyordu kuzu...borsada TUZAKLARI ANLATIRKEN.....

diyordu ki....bir finansal instrumanda BI HAT mudavaa ediliyorsa....ardindan TUZAK gelir....

nedir o tuzak....tulum giydirme ve tulum cikarma....

ele ise....buna hazir olmak icipeder....PAPAZIN AKINCI NICKI ile yazdiklarinda bu revizyon sarttir....

soruda sudur....

once hangisini yapar...TULUM CIKARMAMI...TULUM GIYDIRMEMI....

tuzakta burada saklidir.
                          , SKENDERE GUVEN OLMAZ, SEYTAN DESEM SEYTAN DEĞİL,HIRSIZ DESEM HEEEEEÇ DEĞİL,

Yorum

• hurolg
                            Aktif
                            • 09 Mart 2016
                            • 320

SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Cem yilmaz Gora filminde bir replik vardir
                            "Bir Cisim yaklasiyor efendim"

Banka bilancolarini incelediniz mi?
                            Kimseden ses cikmiyor

Ben sadece yapikrediye baktim

Grup 2 (üç aydan fazla süredir ödeme güçlüğü yaşayan kredileri toplamı) 2018 sonunda 46.9 milyar olmus. Bu rakam 6 ay once sadece 18 milyardi.
                            Can suyu ;) manavlarda tezgahlarda tarladan koparilmis maydanozlar vardir. Bunlari sulayinca biraz canlanirlar. Ama bu maydanoz yasayacak mi demek oluyor ?
                            Yine Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filminde de bir replik var o da benim aklıma geliyor....: ..kmeseler bari...! )

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• mersel65
                              Yeni Üye
                              • 08 Mayıs 2017
                              • 48

Kuzu emmim sahalara dönmüş,

hoş gelmişsen, sefalar getirmişsen.

gelmişken LAZ'a da eyi gaymışsın..

iş konusunda, açıkcıların açıkları kapatması için yapıyorlar galiba, şüphe duymaya başladım.
                              Adamın hasıdır, kıvırma heç.

Makarios

Yorum

• istinyetilkisi
                                Aktif
                                • 12 Temmuz 2016
                                • 273

Kuzu hocam merhaba; Prof. Dr. Ramazan Kurtoğlu hakkında görüşleriniz nedir? Saygılarımla

Yorum

Working...
                                X

Debug Information