önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tefuksikret
    Tecrübeli
    • 17 Eylül 2018
    • 548

https://t24.com.tr/haber/atilla-yesi...dilecek,811352

Türkiye'nin Rusya'dan S-400 alması, Ankara-Washington hattında tansiyonu yükseltebilir
    Katılmıyorum...Tansiyon yükselebilir ama netice değişmez. Aynen Halkbank ve Brunson olayları gibi kullanılır ve rafa kaldırılır. Böyle durumlarda iki viop hesabına ihtiyaç vardır. Bir hesaptan kademesiz short, diğer hesaptan kademeli long açılır. Long kademeleri doğru ayarlanabilirse enaz 15.000 puvan cebe indirilir.

En önemli şart referansın pozisyonlarını yazmasıdır.. Referans, viop aleminin grali kuzu hocamın pozisyonlarını ilan etmesidir.

Yoğusam pozisyonları ayarlayamazsın...annadın...

Ekmek kuzudan, su gölden...

Yorum

• tefuksikret
      Tecrübeli
      • 17 Eylül 2018
      • 548

Ali Ekber Yıldırım
      â€
      Onaylanmış hesap

@tarimyazari

200 bin ton patates ithal edilecek!

Patates ithalatında gümrük vergisi sıfırlandı.Cumhurbaşkanlığı’nın 11 Mart 2019 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan kararnamesine göre, 20 Nisan 2019’a kadar 200 bin ton patates sıfır gümrükle ithal edilecek.
      Bu sene patatislerde hastalık var...Geçen sene sovanda vardı. Ben yönetsem bu ülkeyi, gıda fiyatlarında böyle saçmalıklar olmazdı. 15 temmuzdan sonra yazdığım, gıda ve ambarlarla alakalı tonla mesaj var.

Asi nehrindeki su zümbülleri ne oldu? Bunlar kepçeyle çıkarılmış, sonra ne yapılmış? Tahlil edilmiş mi? Yakılmış mı? Çöpe mi atılmış?

Kimsenin aklına bile gelmez...Sölesen umurlarında olmaz...

Halkın karşısına çıkıp oy isterler...Ulla hıyara oy verilir mi? Parti ayırımı falan yok, hepsi hıyar...

Yorum

• tefuksikret
        Tecrübeli
        • 17 Eylül 2018
        • 548

https://t24.com.tr/haber/mahir-unal-...geciyor,811649

Mahir Ünal: PKK'lılar telsizden, MHP ve AK Parti'nin kaybetmesi için anons geçiyor
        ha ha ha...hi ho ho...

telsizden anons geçiyor demiş, hırpo...bu gerçekten çok komik bişey abi...

Yorum

• tefuksikret
          Tecrübeli
          • 17 Eylül 2018
          • 548

Kemal Öztürk
          â€
          Onaylanmış hesap

@kemalozturk2020

Başından beri tezim şudur: Seçimde son düzlükte @herkesicinCHP bir şey yapacak ve @Akparti ye seçimi kazanması için yardım edecek.
          Ezan tartışmasıyla başladılar. Dahası da gelecektir.
          Ulla sen git kendi partine bak...Binali bile seçimi Chp kazansın diye çığırıyir...Tayyip Ağam, Meral Abacuuka destek atir...

Yorum

• tefuksikret
            Tecrübeli
            • 17 Eylül 2018
            • 548

Sinan Canan
            â€
            Onaylanmış hesap

@SinanCanan

Bu ülkede kimsenin ezanı ıslıklamakla işi olmaz. İnşallah hiç kimsenin “ezan protesto edildi” ucuzluğundan medet uman sefillikle de işi olmasın.

Utanç verici...

Emine Karaoğlanoğlu
            â€

@EmineKaraolano1

@SinanCanan adlı kullanıcıya yanıt olarak

Biraz sokakta gezerseniz, ezani birakın ıslıklamayı, küfreden birsürü insana rastlarsiniz
            Sinan Canan
            â€
            Onaylanmış hesap

@SinanCanan

Daha fazla Sinan Canan Retweetledi: Emine Karaoğlanoğlu

Bir Müslümanın böyle bir durumda “biz bu insanları nasıl küfür etme noktasına getirdik?” diye sorması gerekmez miydi?
            Yo, olmaz o.
            Zira “bizim” Müslümanımız da dini yorumumuz da “mikemmel”dir.
            ...........................

Yorum

• tefuksikret
              Tecrübeli
              • 17 Eylül 2018
              • 548

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Taksim’de yapılan yürüyüşü izlediniz değil mi? Binlerce kadın İstiklal Caddesi’ni hıncahınç doldurmuş ve sözde kadın hakları konusunda duyarlılık kasıyor.
              Büyük bir kısmı önce koro hâlinde ve anıra anıra Recep Tayyip Erdoğan’a uyarladıkları sloganlar atıyor. Ellerindeki mide bulandırıcı cinsel içerikli pankartlar ise en az kendi suretleri kadar iğrenç.
              Buraya yazmak hayâ ve edep ister.
              O sırada ezan okunuyor ve bu ucubeler, okunan ezanı susturmak için ıslık çalmaya başlıyor. Yuhalayanlar, küfredenler, çığlık atanlar ve düdük çalanlar ezan okunmaya devam ettikçe âdeta öfke nöbetleri geçiriyor. Bütün bunlar azılı diktatör denilen adamın ülkesinde yaşanıyor.
              İçimden bazı şeyler söylüyorum ama buraya yazmayacağım!
              Ayıp olur!
              Zabah böle yazmış...Aynı gün büle olmuş.

Suleyman Özışık
              5dk

Taksim'deki gösteride ezanı susturmak için ıslık çalındığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı,protestocuların ezanı değil, yolu kapatan polisi ıslık çalarak protesto ettiği belirlendi.

Gösteriye katılan dernek temsilcileri de bu yönde açıklama yapıp, ezana saygısızlık etmediklerini belirttiklerine göre...

Bugünkü yazımdaki ilgili bölümü çıkartıyor, gerek hakkına girdiğim eylemcilerden, gerekse yanlış bilgi vererek yanılttığım okurlarımdan özür diliyorum.

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

Emmi ben de kısaları kapattım...bu saatten sonra -3.000 bugüne değil de sonraya kaldı sanki...

Yorum

• culex
                  Tecrübeli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 908

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  KUZU nun yorumu.....SECIM BEKLENTISI....

gercek nedir....borsada mal var ve bu mal birilirinde....ve bu birileri bu mali satmak istiyor....ama satacak alici yok....ben forumlardaki usaglardan bahsetmiyorum....onlarin hepsi alici olsa mevcut malin yuzde 1 ine bile gucu yetemez.....

peki mal kimde.....MAL BUYUK KURUMLARDA....cikmalari imkansiz.....

bu kurumlar....bir buyuk yerli alici bekliyor....tl si gani olan....buda varlik fonu....bi tek umut var oda bu....

piyasa yapici....106 000 nin ustune bassa....aninda girtlagina kadar mala bogulur....bu rakkami ben endeks 122 000 ken verdim.....ve bu rakkam hala gecerli....USTUNDE OCULER VAR....ELE BELE OCULER DEGIL....HAKIKI OCULER....

bu nedenlede....KUZU KENESI ILE....BEDENE YAPISTI....

SECIMI KAYBETME KORKUSUNA KAPILAN....tum AKUPELI is gurubu tuslara conmek ucun firsat kolluyor....

bunlarin bu korkularini paraya donusturmek ise....kuzu effendi hazretlerinin isidir....REBBIM ELE YARATMIS....
                  kuzu hocam; bugün resmi gazetede bir tebliğ yayınlandı. sizin üstteki yazınızda belirttiğiniz varlık fonuyla ilgili.tebliği görme şansınız oldu mu. acaba beklediğiniz bu muydu.
                  .

Yorum

• smartinvestor
                    Tecrübeli
                    • 29 Kasım 2015
                    • 901

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Emmi ben de kısaları kapattım...bu saatten sonra -3.000 bugüne değil de sonraya kaldı sanki...
                    Kuzu emmimm... -3bin yapamayan +3bin yapar mı ?

Yorum

• smartinvestor
                      Tecrübeli
                      • 29 Kasım 2015
                      • 901

Bugüne yetişir mi bakalım....

+1.500 olmuş şimdilik...

İyi de usdtry niye artıyor, nasıl artıyor...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

-3 bin yapsaydi...burasi dip deyip kapayacaktim....ve hedef 108 bin diyecektim....

yapmadi....

bunun kuzu da anlami sudur....

dip 97 000 de degil....daha asagida....elimde 105 maliyetli mal var short....bunu kapamiyorum....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          kuzu hocam; bugün resmi gazetede bir tebliğ yayınlandı. sizin üstteki yazınızda belirttiğiniz varlık fonuyla ilgili.tebliği görme şansınız oldu mu. acaba beklediğiniz bu muydu.
                          adi...ince is...sermaye transferi...
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• dayan
                            Aktif
                            • 05 Ağustos 2011
                            • 382

Emmi diğer köyde AKP kaybederse ralli olur diyorlar...

Yorum

• smartinvestor
                              Tecrübeli
                              • 29 Kasım 2015
                              • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              -3 bin yapsaydi...burasi dip deyip kapayacaktim....ve hedef 108 bin diyecektim....

yapmadi....

bunun kuzu da anlami sudur....

dip 97 000 de degil....daha asagida....elimde 105 maliyetli mal var short....bunu kapamiyorum....
                              Emmimmm... 97 yapmadan dip yapmış olamaz mı???
                              Bugün ciddi dönüş oldu yatay alt banttan...

Sen artık 108 zor demiştin ama Sanki kene 2 ve hatta 3 devreye girecek gibi...

Yorum

• labtek
                                Tecrübeli
                                • 11 Ekim 2009
                                • 505

Dr. Ceyhun İrgil

Türkiye’nin milli serveti olan ve elimizde kalan son varlıklar olan; THY, TCDD, ASELSAN, BOTAŞ, Borsa İstanbul, ÇAYKUR, Halkbank, Ziraat Bankası, PTT, Maden İşletmeleri, kamu arazileri Varlık Fonu ile bugün satışa açıldı Yapmayın Sonra pişman olacağız Telekom gibi...
                                Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

Working...
                                X

Debug Information