önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'ye başarılarından dolayı doğum gününde Zülfikar Cesaret Nişanı verildi.bu ödül 40 yıllık İran İslam Cumhuriyeti tarihinde ilk defa verildi..4-5 ülkede hangi taşı kaldırsak bu adam çıkıyor objektif olursak ödülü hak etti
Yorum
-
@gazeteduvar
Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı helaldirBarbaros Şansal
â€
Onaylanmış hesap
@barbarosansalfn Barbaros Şansal Retweetledi: duvaR
Hangi ayette yazıyor ?
))))))))))))))))))
Yorum
-
Venezuela ile ilgili AB sözcüsünün açıklaması vardı. Askeri müdahale kabul edilemez şeklinde, sorunlar demokrasi içinde çözülmeli diye devam ediyordu. ABD'nin karşısındaymış gibi bir algı oluşturuyor.
Abd askeri müdahale falan yapmaz. Abd katliam istiyor, iki tarafın birbirini kırması, nüfusun azalması...Abd'nin istediği bu.
80 saatin üstündeki elektrik kesintisine ne yiyecek ne yemek dayanır. İçme ve kullanma suyu hanelere taşınamaz. Dondurulmuş gıdalar, hastanelerdeki serum ve ilaçlar bozulur. Devlet otoritesi çöker, yağma ve katliamlar kaçınılmaz olur.
Venezuela'da elektrik kesintisi sebebiyle gıda stoklarında ölümcül azalmalar olmuştur.
#Update: Sad story coming out from #Maracaibo in #Venezuela when a store owner committed suicide after his entire shop was looted during the night of yesterday. #SinLuz#BREAKING: Another video shows hungry people looting Makro supermarket at La Limpia, #Maracaibo, #Zulia, #Venezuela. Here they can be seen stealing wheats! Police failed to protect the market and shopping center due to high number of hungry people.
#12MarVenezuela'da musluklardan kanalizasyon suyu ve petrol karışık akıyor. Artık petrolü şebekeden temizlemek mümkün değil. Günlerce deterjanlı su akıtsanız yine temizlenmez.CNW
â€
@ConflictsW
Takip et @ConflictsW adlı kişiyi takip et
Daha fazla
The water in San Diego, Carabobo is heavily contaminated with sewage water and industrial waste from the nearby Lago de Valencia
#Venezuela
Türkiyede iktidar patates gümrüğünü sıfırlıyor. Çünkü, patates ekim alanlarında kanser türü bir hastalık var.
Muhalefet ise Tarim Bakanının, dünyanın en büyük patates satıcısının Ortadoğu temsilcisi olduğunu, güya patatesi onun ıthal edeceği için patates gümrüğünün sıfırlandığını söylüyor.
Muhalefet hastalık olduğunu söylemiyor, üstünü kapatıyor.
Muhalefet hastalık olduğunu söylese, bu hastalık nasıl ortaya çıkmış, nasıl yayılmış bunların tartışılması gerekecek.
Seçim olacak da oy verecen, herşey düzelecek...
))))))))))))))
Yorum
-
-
Trabzon'da koruma altındaki vaşağı vurdular
FOTOĞRAF
Beyaz Gelincik, Tunceli'de görüntülendiBu huberler maksatlıdır...Bazıları finans ve borsa ile ilgili, bazıları terör hadiseleriyle ilgilidir. Bu huberlerden fal bakılır.Demirören Haber Ajansı
â€
Onaylanmış hesap
@dhainternet
şimdi2 dakika önce
Aydın'da kanat açıklığı ve boyu yaklaşık 15 santimetre olan 'tavus kelebeği' olarak bilinen kelebek, görenleri şaşırttı
Yorum
-
herbe girdik bi kerem kazim....tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKurtar bizi yaaaaa Kuzu...
ya sehit olacaksin....yada gazi....
sehit olursan transit cennettesin....72 bakire huri olumm....yeddi ceddin bilem gorememistir....
gazi olursan....bi suru esir almissindir....iclerinde gacilarda vardir...haremin genisler....bunuda yeddi ceddin bilem gorememistir...
bugun piramitleme gunuydu.....talanin siddetini artirmak ucun....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
borsada PARA YAPMAK.....delianli isidir kazim....
delianli....esen ruzgardan etkilenmez....
delianli....yagmur yagdi diye....tarlayi terketmez....
delianli dinler tarihini ezbere bilir...ne der o tarih....kadinlariniz sizin tarlalarinizdir...dilediginiz gibi surun...
eeee....islandim tarladan kaciyim dersen....biri gelir o tarlayi surer kazim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmimmm... Piramit aşağı giderken pozisyon kârı geldikçe yapılmaz mı??? Bugün yine gün dibinden sert döndü son iki saatte...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherbe girdik bi kerem kazim....
ya sehit olacaksin....yada gazi....
sehit olursan transit cennettesin....72 bakire huri olumm....yeddi ceddin bilem gorememistir....
gazi olursan....bi suru esir almissindir....iclerinde gacilarda vardir...haremin genisler....bunuda yeddi ceddin bilem gorememistir...
bugun piramitleme gunuydu.....talanin siddetini artirmak ucun....
105 ve sonrası için kene 2 ve 3 te poz açmak lazım gelmez miydi? İlk keneye bile gelmemişken yeni short açmak tehlikeli olmadı mı? Piramiti 100.600 kırılınca açmak gerekmez miydi???
Yolumuza ışık oldun, oluyorsun, çok teşekkürler...
Bende poz yok henüz... Ya 105 üstüne gelirse oradan 110 kadar keneyi dizeceğim 106 dan itibaren ya da 100.600 altı kapanış itibariyle short... Testerede heder olmayım...
Yorum
-
tam ele degil ...smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmimmm... Piramit aşağı giderken pozisyon kârı geldikçe yapılmaz mı??? Bugün yine gün dibinden sert döndü son iki saatte...
105 ve sonrası için kene 2 ve 3 te poz açmak lazım gelmez miydi? İlk keneye bile gelmemişken yeni short açmak tehlikeli olmadı mı? Piramiti 100.600 kırılınca açmak gerekmez miydi???
Yolumuza ışık oldun, oluyorsun, çok teşekkürler...
ilk KENE yi actik...aninda 3000 puvan asagi gitti....ve bu FAKE tir deyip kari hemen cebe aldik....
baktik ki fake mis....105 000 den kene 1 i yeniden actik....gene asagi kacti 100 000 e....kapatmadik....ne yapti 100 den 102 500 e tepki kodu....iste bu piramitleme yeridir....cunkii....neye oynuyorum 97 000 e....bu karari almisim bi kerem....bunun gereklerini kuzu kurallarina gore yaparim....
senin yazdigin ise....kene 1 den sonra yukari gitse idi....yapacaklarimdi....ben kurallarima siki siki yapisir oynarim....bundan donemem....beni hicbirsey durduramaz...yeterki bi karar alayim....karar almissam....is bitmistir.
bu tur durumda....en erken poz kapatma yerim...KENE 1....105 000 dir....oda...VARLIK FONU korkusundan olur...yogusam oda olmaz....isicak paraya verilmis sozler vardir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Anladım emmimmm... Çok sağolasın... 100-105 arası flat devam bende şimdilik...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertam ele degil ...
ilk KENE yi actik...aninda 3000 puvan asagi gitti....ve bu FAKE tir deyip kari hemen cebe aldik....
baktik ki fake mis....105 000 den kene 1 i yeniden actik....gene asagi kacti 100 000 e....kapatmadik....ne yapti 100 den 102 500 e tepki kodu....iste bu piramitleme yeridir....cunkii....neye oynuyorum 97 000 e....bu karari almisim bi kerem....bunun gereklerini kuzu kurallarina gore yaparim....
senin yazdigin ise....kene 1 den sonra yukari gitse idi....yapacaklarimdi....ben kurallarima siki siki yapisir oynarim....bundan donemem....beni hicbirsey durduramaz...yeterki bi karar alayim....karar almissam....is bitmistir.
bu tur durumda....en erken poz kapatma yerim...KENE 1....105 000 dir....oda...VARLIK FONU korkusundan olur...yogusam oda olmaz....isicak paraya verilmis sozler vardir....
Yorum
-
asagidaki olmazsa...senin kararin gecerli....smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnladım emmimmm... Çok sağolasın... 100-105 arası flat devam bende şimdilik...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmimmm dünkü ve bugünkü dipten dönüşler bana daha yukarısı var dedirtiyor hatta dün kısaları kapatırken long da açacaktım ama emin olmadığım için flat kaldım.... Kuvvetle muhtemel yukarı devam edecek...105-110 hareketi olacak gibi... O çizdiğin olmasa ayılar çalı arkasına kaçsa iyi olur...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bendeki keneler 106-109-112...
106 yı geçer de üstteki keneleri almazsa... 105 altında indiğinde 103 - 100 de piramit...
Yorum
Yorum