önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

oyun tarzlari.....

missal...smartinvestor....benimle 105 binden short acti...bi secim yapti...100 binden kapadi kari cebe aldi....100 ila 105 bin arasi bulasmam dedi....bak bu bir oyun tarzidir....mantigi vardir....

missal....ben....105 000 den short actim....100 000 e indi kapamadim....gozum buyukte....buda bir oyun tarzidir....ne dedim gerilerde...VARLIK FONU korkusu nedeniyle...bu poz ya acildigi yer olan 105 binde kapatacagim....BASABAS....yada 97 000 de kapatacagim....bak bununda bi mantigi var....

ikiside gecerli oyun tarzlaridir....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

bogun ayin ondordu....giz saclarin kim ordu gunu....31 maryta hergun...yaklasiyoruz....

yani dananin kuyrugu kopmak uzere....bunun bi digger gostergesi ise....topicte kavga cikmasi....

anlami....kavganin anlami....

SABIRLAR TUKENDI....borsada en onemli ikinci duygudur sabir....birincisi korkudur....sira KORKUYA geliyor..ben korkarmiyim....hayir korkmam.....NE YAPACAGIM NET BELLI....ya basabas cikis....yada 14 000 puvan cepte.

14 000 puvani mustuluyan ikinci gosterge ne....

felan sehrin belediye baskani seciminde....felan adama oy verirseniz...turkiyenin BEKA sorunu olur....filan adama oy verirseniz...bele bi sorun olmaz....

bu ne diiii....BIZ ABBAS YOLCUYUZ DIIII....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tefuksikret
        Tecrübeli
        • 17 Eylül 2018
        • 548

Twitter açık estihbarat herşey orada, görmesini bilene...

Ben hemman fikir değiştiririm...Mansur Yavaş niye Angara'yı kazansın? Öyle bir propaganda var ki, garanti kazanacak...Niye?

Diğer taraftan Turkiya milliyetçiliğe kayacaktır dedik. Bunun önce Ankara belediyesiyle başlaması gerekmez mi?

Bugün Pakistan-Hindistan savaşı çıksa, Çin, Pakistan'ı destekleyecektir. Tabii ki Suud, Katar dışındaki körfez ülkeleri ve Mısır da. Yani Sunni İslam, Çin-Pakistan ittifakının yanında olacaktır. Fakat İran, Pakistan'ın karşısında saf tutuyor. Yani pozisyonu doğru. Türkiye ne yapacak? Eğer mevcut İslamcı hükümet devam ederse, nasıl pozisyon alacak?

İran'ın pozisyonu doğru, İran Şİİ, bunu halkına anlatabilir. Pozisyonu doğru çünkü, Abd, Ab, Rusya, Japonya, İsrail bu çatışmada Hindistan'ın yanında olacaktır. Çin-İslam ittifakı kaybedecek, taş devrine gönderilecek taraftır.

Türkiye'de İslamcı bir hükümet yoktur. İslamcı bir hükümet olsaydı, Kaşıkçı olayı örtbas edilirdi. Örtbas edilmedi, en ince ayrıntısına kadar dünyaya servis edildi.

Çin'deki Uygur Türkleri sebebiyle, bir Çin-Hindistan savaşında kendimizi Çin karşıtı bir pozisyonda konumlandırabiliriz. Ama bunu İslamcılıkla yapamayız. Ancak Laik-Milliyetçilikle yapabiliriz.

Aşağıda bir köşe yazısı var, dikkatli okumanızı tavsiye ederim.

http://www.diken.com.tr/oray-egin-ba...-yaklasiyorum/

Ben başından beri Mansur Yavaş’ın Ankara’yı kazanabileceğine şüpheyle yaklaşıyorum. Anketlere zaten güvenmiyorum. Muhalifler arasında yaratılan hava fazlasıyla Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecini anlatıyor.
        En başından kendimizi kayıtsız şartsız Mansur Yavaş’ın kazanacağına inandırmamızın bir dayanağını bulamıyorum. Bu aşırı özgüven seçim günü elinde patlar gibi geliyor bana.
        Kendinden konuşturmayan, bu yüzden de kazanmasına hiç ihtimal vermediğim, görmezden gelinen Mansur Yavaş şimdi gündeme oturdu. Siyasette reklamın kötüsü elbette olur, ama Mansur Yavaş’a yönelik soruşturma başlatılması en yüzeysel haliyle bakıldığında bile bir mağduriyet doğurmaya yaramıyor mu?
        Şimdi bu mağduriyeti yaratanlar Teyyip Ağam, Devlet Bahçeli, Cumbaba Sözcüsü Mahir Ünal değil mi? O zaman bu isimler Mansur Yavaş'ın seçimi kazanmasını istiyorlar demektir.

Evveeettt...Hiçbirşey göründüğü gibi deeldir...

Hedef 150.000 ulla...Dikkali ol kuzu hocam, çarpılırsın...

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ONUNCUN....kavga etmeye gerek yok....hele HALE TURK gibi bir PIRLANTA...bi durustluk sembolune kufur etmek...DELIANLIYI CIZAR....netekim cok ayip etti....belkide serhostu....gonderdim emme...hale affederse donmesini saglarim....

oda....bize ait insandir....oyle olmazsa....gelip bu to[icte yazmaz....gider varoslar foruunda yazar....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

kazimi dikkatlice okudun nu....NE CIKARIYORSUN.....

SECIMI kaybedecekleri korkusunu net isliyor kazim....yok Mansur...yok veli...yok durali diyerek....bu korku AKUPELI isadamini sarmissa....SATMASI GEREK SIMDI....

KAZIM BU NEDENLE ONEMLI....

YOKSA BIZI...ne MANSUR....ne VELI...need DURALI ilgilendirir....bizi bunlarin borsaya yansimasi ilgilendirir....biz oradan ekmek yiyoruz....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Twitter açık estihbarat herşey orada, görmesini bilene...

Ben hemman fikir değiştiririm...Mansur Yavaş niye Angara'yı kazansın? Öyle bir propaganda var ki, garanti kazanacak...Niye?

Diğer taraftan Turkiya milliyetçiliğe kayacaktır dedik. Bunun önce Ankara belediyesiyle başlaması gerekmez mi?

Bugün Pakistan-Hindistan savaşı çıksa, Çin, Pakistan'ı destekleyecektir. Tabii ki Suud, Katar dışındaki körfez ülkeleri ve Mısır da. Yani Sunni İslam, Çin-Pakistan ittifakının yanında olacaktır. Fakat İran, Pakistan'ın karşısında saf tutuyor. Yani pozisyonu doğru. Türkiye ne yapacak? Eğer mevcut İslamcı hükümet devam ederse, nasıl pozisyon alacak?

İran'ın pozisyonu doğru, İran Şİİ, bunu halkına anlatabilir. Pozisyonu doğru çünkü, Abd, Ab, Rusya, Japonya, İsrail bu çatışmada Hindistan'ın yanında olacaktır. Çin-İslam ittifakı kaybedecek, taş devrine gönderilecek taraftır.

Türkiye'de İslamcı bir hükümet yoktur. İslamcı bir hükümet olsaydı, Kaşıkçı olayı örtbas edilirdi. Örtbas edilmedi, en ince ayrıntısına kadar dünyaya servis edildi.

Çin'deki Uygur Türkleri sebebiyle, bir Çin-Hindistan savaşında kendimizi Çin karşıtı bir pozisyonda konumlandırabiliriz. Ama bunu İslamcılıkla yapamayız. Ancak Laik-Milliyetçilikle yapabiliriz.

Aşağıda bir köşe yazısı var, dikkatli okumanızı tavsiye ederim.

http://www.diken.com.tr/oray-egin-ba...-yaklasiyorum/

Şimdi bu mağduriyeti yaratanlar Teyyip Ağam, Devlet Bahçeli, Cumbaba Sözcüsü Mahir Ünal değil mi? O zaman bu isimler Mansur Yavaş'ın seçimi kazanmasını istiyorlar demektir.

Evveeettt...Hiçbirşey göründüğü gibi deeldir...

Hedef 150.000 ulla...Dikkali ol kuzu hocam, çarpılırsın...

merak etme....herseyi cok net goruyorum....

sen devam et....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

dayan....

gecen gun...obur forumlarda....secimi kaybederlerse....rally olur diyorlar....dedi.

gozleriniz oralarda ossun....enterasan bulduklarinizi buraya tasiyin....dayan gibi....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bogun ayin ondordu....giz saclarin kim ordu gunu....31 maryta hergun...yaklasiyoruz....

yani dananin kuyrugu kopmak uzere....bunun bi digger gostergesi ise....topicte kavga cikmasi....

anlami....kavganin anlami....

SABIRLAR TUKENDI....borsada en onemli ikinci duygudur sabir....birincisi korkudur....sira KORKUYA geliyor..ben korkarmiyim....hayir korkmam.....NE YAPACAGIM NET BELLI....ya basabas cikis....yada 14 000 puvan cepte.

14 000 puvani mustuluyan ikinci gosterge ne....

felan sehrin belediye baskani seciminde....felan adama oy verirseniz...turkiyenin BEKA sorunu olur....filan adama oy verirseniz...bele bi sorun olmaz....

bu ne diiii....BIZ ABBAS YOLCUYUZ DIIII....

BEKA SORUNU....

AKUPE Istanbul u kaybederse...Istanbul belediyesinden ekmek yiyen 10 000 akupeli...5000 mhp li ac kalir....bunnara baska isler bulmamiz gerekir...bu cok zor....bu BEKA SORUNUDUR

ANGARA DA ELE....10 000 AKUPELI....5000 MHP LI....CEDDEDE...bunlara is bulamayiz....

ben bele tercume edirem secimi kazim....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

turk oligarg....

yanasmis bi belediyeye.....arsa alip bina yapiyor....bu oligarg batar....batmadan once gelip borsada malini satar....

bak....

bu adaminda...BEKA SORUNU VAR....kazim...ele bele is degil bu is kazim...BEKA SORUNU ULA....HA HA HA

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Dolaysiyla kazim....

BEKA SORUNU VARSA....

yarim saat sirt ustu yatip tepineceksin....15 dakika yan yatip kasinacaksin....5 dakika gozunu kapaip dusuneceksin ki....BEKA SORUNUNU ANLIYASIN....

ELE BELE DEGIL ULA....cok fena.....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

kazim sana bi gorev verecegim....TARIHTE 31 MART VAKASI NEDIR....di haydi gavat....benzerlik anlaizeri yap.....

cok dikkatlice yap...varoslardan usaglar buraya hucum etmesin...hepsi kafayi siyirmis...DIRILIS...ABDULHAMID HAN...seyrede seyrede....basimiza toplama bu zavallilari....

Yorum

• Money DOCTOR
                          Katılımcı
                          • 20 Haziran 2018
                          • 139

Kuzu hocam

Buraya kadar viopdaki short pozlar ve aşağıda alıcının olmaması sebebiyle geldik. Bu arada ters pozda yakalanan büyük bir çoğunluk muhtemelen battı. Türk halkının da sermaye piyasalarına yatıracak tasarruf fazlası olmadığına göre bu piyasanın yukarı gitmesinin bir mantığı var mı?

Ben bu seviyelerden golden cross etkisiyle birlikte mal satıldığını düşünen taraftayım. Belki bir yukarı hareket daha yaparlar ama asıl amaçlarının mal satmak olduğunu düşünüyorum

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

aynen oyle money....

bi tek VARLIK FON u var alacak kapasitede sonsuz para sahabi...bunda gozun ossun....

borsa buraya o nedenle basildi...bak eski yazilarim....isicacik para ve turk oligarga veroilmis sozler vardir....

ne yaptim ben...105 den shortladim...105 de kapatirim diyerek...motumu varlik fonu gazabindan korudum...borsada oyuncu olmak bele birbisey....turkun yigit oglu...senle ben...SERBETLIYIZ BU TUR HAREKETLERE 25 YILDIR.

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              yunus oduncu olmuş dergahta, getirdiği odunlar da hiç eğrilik yokmuş. dikkatini çeker taptuk emrenin, hoca yunusa ey yunus ormanda hiç eğri odun yokmu der, varda hocam bu kapıdan içeri eğri odun girmez demiş yunus. ne eğri odun. nede ölüm korkusu.buyur skender sen ölmeyi bayılmak zannediyorsun galiba.
                              alt taraf gorunen gercekler.ust tarafta gozukuyor. ama gorunmeyen gercek.skenderin alt tarsfta hata yaptigi bolgeler.asagi tulursen sakal yukari tukursen biyik bakalim ruzgarmi.sicak par
                              ami guclu

Yorum

• Hale Türk
                                Aktif
                                • 05 Haziran 2018
                                • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ONUNCUN....kavga etmeye gerek yok....hele HALE TURK gibi bir PIRLANTA...bi durustluk sembolune kufur etmek...DELIANLIYI CIZAR....netekim cok ayip etti....belkide serhostu....gonderdim emme...hale affederse donmesini saglarim....

oda....bize ait insandir....oyle olmazsa....gelip bu to[icte yazmaz....gider varoslar foruunda yazar....
                                Kuzum 3-4 sayfa önde sana küfür edince dedim ula bu kim ? 10 gün öncede geldi bi saçmaladı.Bu sefer tutamadım dilimi bizde Karadenizliyiz geldimi bi kere azıma dökülüyor.Sen affettikten sonra bana bana öle demiş böle demiş önemi yoktur.Klavye başka gerçek hayat bambaşka...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information