önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tefuksikret
    Tecrübeli
    • 17 Eylül 2018
    • 548

Rusya'da Boeing 737-800 tipi uçağın motor arızası nedeniyle acil iniş yaptığı bildirildi...

Yorum

• METE99
      Aktif
      • 29 Mart 2014
      • 224

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ..Kızacaksın ama Abdülhamit, bu coğrafyanın son 200 yıllık tarihinde emperyalizme direnebilen tek liderdir..
      Abdülhamit'i büyük toprak kayıpları ve Düyunu umumiye ile biliyoruz,
      emperyalizme direnmişse bile sonuç kesin bir yenilgi olmuş..
      Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

KUZU KURALI...HAFTALIK GRAFTA....5 haftadan fazla bi zaman...ayni noktayi koruyorsa...bu HOLD-UP tir....sonunda 10 000 puvanlik bi hareket gelir....BEKLENTI GERCEKLESINCE....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

KUZU KURALI...HAFTALIK HOLD-UP....bu hold-up da...motor kaartlarda....bireysel duzeltmeler olur....birileri yukari basilar...oburleri duzeltilir...sonar bunlar yukari basilar oburleri duzeltilir....ILK HAREKET HEP KCHOL den gelir....yonu belirliyendir.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
            Tecrübeli
            • 29 Kasım 2015
            • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            KUZU KURALI...HAFTALIK GRAFTA....5 haftadan fazla bi zaman...ayni noktayi koruyorsa...bu HOLD-UP tir....sonunda 10 000 puvanlik bi hareket gelir....BEKLENTI GERCEKLESINCE....

Emmimmm... Bayrak gibi duruyor formasyon... Yukarı direği dikecek gibi bunlar bence seçime kadar...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Emmimmm... Bayrak gibi duruyor formasyon... Yukarı direği dikecek gibi bunlar bence seçime kadar...
              ne diyordum....97 000 veya 108 000 diyordum....

bu kuralima baktin mi....haftalik HOLD-UP....90 000 ila 111 000 olustu....

ote yandan....gercek yatirimcinin yani fonlarin....baktigi gostergelerden biri olan BUTCE ACIGI ise artiyor....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

benzerlik analizlerim....ve TUZAK kurallarimi inceledegimde ise....onumuzdeki hafta 94 000 e inecegiz diyorlar....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kolay mi....BORSADA FURUSMAK....hayir degil.....cok zor.....

ne diyordu kerzin biri....kuzu kufurlu yaziyor ondan onu cok okuyorlar....lemmm kerizz...SERGILE BOYLE BILGILERI SENIDE OKUSUNLAR....HA HA HA

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

KUZU KURALI...HAFTALIK HOLD-UP....bu hold-up da...motor kaartlarda....bireysel duzeltmeler olur....birileri yukari basilar...oburleri duzeltilir...sonar bunlar yukari basilar oburleri duzeltilir....ILK HAREKET HEP KCHOL den gelir....yonu belirliyendir.
                    BAK...

ne diyor KCHOL...

122 000 ENDEKSTEKI ZIRVEMDEYIM DIYOR....

Yorum

• smartinvestor
                      Tecrübeli
                      • 29 Kasım 2015
                      • 901

ne diyordum....97 000 veya 108 000 diyordum....

bu kuralima baktin mi....haftalik HOLD-UP....90 000 ila 111 000 olustu....

ote yandan....gercek yatirimcinin yani fonlarin....baktigi gostergelerden biri olan BUTCE ACIGI ise artiyor....
                      Emmimmm... Skender de bence biriken short mazota bakıyor...

Yorum

• smartinvestor
                        Tecrübeli
                        • 29 Kasım 2015
                        • 901

BAK...

ne diyor KCHOL...

122 000 ENDEKSTEKI ZIRVEMDEYIM DIYOR....

Şu açıdan bakmak yanlış mı olur emmimmm...

Ben karlı ve sağlam bir holdingim... Krizi daha çabuk atlattım...

Daha endeks zirvesine gelmeden ben geldim... Bir de endeks gelirse... Siz beni görün...

Yorum

• Misafir

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Şu açıdan bakmak yanlış mı olur emmimmm...

Ben karlı ve sağlam bir holdingim... Krizi daha çabuk atlattım...

Daha endeks zirvesine gelmeden ben geldim... Bir de endeks gelirse... Siz beni görün...
                          yesssssss.,

Yorum

• tefuksikret
                            Tecrübeli
                            • 17 Eylül 2018
                            • 548

METE99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Abdülhamit'i büyük toprak kayıpları ve Düyunu umumiye ile biliyoruz,
                            emperyalizme direnmişse bile sonuç kesin bir yenilgi olmuş..
                            Atatürk, Abdülhamit'in kurduğu okullarda, Abdülhamit'in çevirisini yaptırdığı kaynakları okuyarak yetişti. Cumhuriyetin tüm kurucu kadrosu aynı şekilde yetişmiştir.

Yorum

• tefuksikret
                              Tecrübeli
                              • 17 Eylül 2018
                              • 548

Yeni Zelanda'daki olayda, vahşinin yayınladığı manifestoda direk Türkler hedef alınmış.

İstanbul'un işgali, Ayasofyanın minarelerinin yıkılması, camilerin yıkılması falan filan...Bunlar Aytunç Altındal'ın yazdığı bir kitapta geçen Chalcondyles kenanetleri.

Batı dünyasında bunun bir tabanı yok. Milyonda bir kişi bunları savunabilir, ona da deli derler.

Fakat Batıda yabancı düşmanlığının ciddi bir tabanı var. Bu durum ekonomik gerekçelere dayanır. Bu forumda ve diğer forumda böyle saldırılar olacağını defalarca yazmıştım. Bunlar artarak devam edecektir. Artık dünya aşırı milliyetçiliğe kayıyor.

Bu olay Türkiyede milliyetçiliğin yelkenlerini şişirecektir.

Diğer taraftan Brexit sebebiyle, aks değiştiren İngiltere'ye ciddi bir uyarıdır. İngiltere buna ağır karşılık verir.

Artık İngiliz Parlemantosu devreden çıktı. İpin ucu tamamen Ab yani Almanya ve Fransa'nın elinde.

Twiterda pek çok analez var. Oku oku bitmez.

Yorum

• tefuksikret
                                Tecrübeli
                                • 17 Eylül 2018
                                • 548

İşid, bütün taraftarlarına kilise ve sinagoglara saldırı talimatı vermiş.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information