önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
124.500 3.kademe Short açıldı. Geriye 1 kademe 125.500 ve 1 kademe 126.xxx kaldı. Hadi Allah sonumuzu hayır etsin. Endeks 100.700 üzerine yerleşmeden kol kesmem stop olmam.Perşembe Cuma'ya şunun şurası ne kaldı...Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster122.500 ve 123.500 2 kademe Short açıldı. 3.Kademe 124.500 ve 4.Kademe 125.500 olmak üzere Short devam edilecek. Sn.Hakkı Bey'in uyarısını dikkate alıyorum ve son kademe keneyi 127.000 saklıyorum.Kasım ayını gerekirse teminat tamamlamak suretiyle bu 5 kademe Shortta stop koymaksızın geçireceğim. Yanıldığımı kabul edip stop olmamın tek şartı endeksin 100.700'ün üzerine yerleşmesidir.
Müthiş bir algı yönetimi ile müşteri yaratıldı. Hakkı Bey'e katılıyorum. Zaten büyük bir yanlışın içerisinde olsak Sn.Kuzu kıyamaz bize gelir Aslan'ın yavrusunu alması gibi ensemizden tutup çeker alır bizi bu yanlıştan
Olmadı en kötü kol keser hammışız pişmemişiz olamamışız der çalı arkasına çekiliriz. Affet öğrencilerini Sn.Kuzu sensiz çektik kılıçları attık kendimizi savaş meydanına. Ya ölürüz ya da öğrencikerin senin şanını yürütür.
Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik...
Yorum
-
Egelii 122.300 iyidir , karı cebe koy güle güle harcaegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster124300 cort
bismillah
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Cok ilginc
Sene 2012 Turkiye muaf
http://www.milliyet.com.tr/abd-den-t...onomi-1552995/
Sene 2018 Turkiye yine muaf ama bu sefer cok buyuk bir basari gibi lanse ediliyor
Acaba havuz medyasi algi operasyonu mu yapiyor??Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..
Yorum
-
-
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir Atasözü var ama çarşambayı bile bekleyemediler....Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster124.500 3.kademe Short açıldı. Geriye 1 kademe 125.500 ve 1 kademe 126.xxx kaldı. Hadi Allah sonumuzu hayır etsin. Endeks 100.700 üzerine yerleşmeden kol kesmem stop olmam.Perşembe Cuma'ya şunun şurası ne kaldı...YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
tebrikler hale hanım kuzu ve sonrası için bulunmaz nimetsinizHale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster124.500 3.kademe Short açıldı. Geriye 1 kademe 125.500 ve 1 kademe 126.xxx kaldı. Hadi Allah sonumuzu hayır etsin. Endeks 100.700 üzerine yerleşmeden kol kesmem stop olmam.Perşembe Cuma'ya şunun şurası ne kaldı...
Yorum
-
122350 flatihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgelii 122.300 iyidir , karı cebe koy güle güle harca

teşekkürler ihskki
tekrar 124 ve üstünde çakarım
Yorum
-
geçde olsa hisseleri sattım zararına umarım yeni dipte daha fazla hisse alırımHale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Kuzu burda olsaydıda öğrencileri skenderi nasıl soyuyor görseydi keşke. 122.500 piramitleme başladı. Soygun büyük!!!
Yorum
-
Hoş gedin abi, ne demek aşırabilir miyim, forumdaki bilgi , birikim ortakradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergrafiğini aşırabilitrmiyim simurg dostum
Yorum
-
Hale hanım çok hızlısınız.Ben daha ilk kademe short açmışken siz 3 kademe short açıp bir de piramitleyip shortlerı kapadınız.Bu tam bir vur-kaç oldu Kuzu kurallarından şaşmamak iyidir.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster121.950 Shortlar kapandı.Aslında kapatmayacaktım ancak Kuzu Kuralı geldi gözümün önüne: 3.000 puan görünce karı cebine al... Sevgiler
selamlarYAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum

Yorum