Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Eveeeet uşağum, Sn.Kuzu'nun yokluğunda yine sessizlik çökmüş buraya.Olmaz böyle. Kısa bir özet geçip önümüze bakalım.
Ne dedik geçen hafta Perşembe için çökeceğiz dedim. Perşembe Cuma Pazartesi 96.200'den 91.445 indik. 2 gündür Sn.Kuzunun deyimiyle yaralarını yalıyor. Yarın bilemedin Cuma destan yazacaklar. Kalan 12 iş gününde 80.000'ne ineceğiz. Bu çok sert ve ani olacak. Bu sefer 88.500 ve 85.000 tutmayacak.Benim oyun planım bunun üzerine kurulu.
skender kendi derdine düşmüş , o bile seytan bir el atsa diye umut ediyor,aksi takdirde yarayı yalamakla iyileştiremeyecek.skender harakiri yapmaya hazırlanıyor.
Eveeeet uşağum, Sn.Kuzu'nun yokluğunda yine sessizlik çökmüş buraya.Olmaz böyle. Kısa bir özet geçip önümüze bakalım.
Ne dedik geçen hafta Perşembe için çökeceğiz dedim. Perşembe Cuma Pazartesi 96.200'den 91.445 indik. 2 gündür Sn.Kuzunun deyimiyle yaralarını yalıyor. Yarın bilemedin Cuma destan yazacaklar. Kalan 12 iş gününde 80.000'ne ineceğiz. Bu çok sert ve ani olacak. Bu sefer 88.500 ve 85.000 tutmayacak.Benim oyun planım bunun üzerine kurulu.
Banka endeksi bana göre çok kritik bir eşikte , burayı atlatırlarsa bankalar eşliğinde ciddi bir yükseliş gelebilir, bu ihtimali göz önünde bulundurmak lazım .
Günlük banka endeks grafiği gerçek olamayacak kadar güzel bir taban yapmış görünüyor..
Abi kullandığın hareketli ortalamalar kaç üsseı basit ağırlıklı? mahsuru yoksa paylaşır mısın bazıları görünmüyor
basit aırlıklı 38 lik ve 55 lik var
gerisi tse (bazı programlarda tsf diyede geçiyor
bu grafik sadeleşmiş gafik daha bikaç çızık daha var
ayrıyeten aylık grafik
88500 dip çalışması olacak görünüyor lakin kırmızı çizgi 88500
88500 altında 72 görmeden rahatlamaz diyor
Banka endeksi bana göre çok kritik bir eşikte , burayı atlatırlarsa bankalar eşliğinde ciddi bir yükseliş gelebilir, bu ihtimali göz önünde bulundurmak lazım .
Günlük banka endeks grafiği gerçek olamayacak kadar güzel bir taban yapmış görünüyor..
günlükte evet.uzun vadeli bakınca ve döviz bazlı bakınca ölmüş gözüküyor
Yorum