önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Hale Türk
    Aktif
    • 05 Haziran 2018
    • 318

Sn.Kuzu'nun yokluðunda susarsak bize yakýþmaz.Ben sadece kendi þahsi düþüncemi paylaþmak istiyorum. Haftaya Perþembe ve Cuma günü büyük yýkým bekliyorum. Bu nedenle Pazartesi Salý ve Çarþamba Sn.Kuzu'nun bizlere öðrettiði gibi kademeli Short açacaðým.Viop30 125.000'nin yukarý kýrýlmasýný beklemiyorum.

Planým þöyle:

1.Kademe 122.000
    2.Kademe 123.000
    3.Kademe 124.000
    4.Kademe 125.000

Neden Perþembe ve Cuma derseniz 2008 ile ayný döngü ve bu döngüye göre yaptýðým sayýmda B tepkisi 8 Kasým'da doluyor ve C dalgasý 82.500 kadar uzanacak sert bir düþüþ baþlýyor.

Bakalým bu benim tezim. Kesinlikle ytd deðildir. Bu benim gideceðim yol ve açacaðým pozisyon. Sevgiler.

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• raistlin39
        Katýlýmcý
        • 21 Temmuz 2016
        • 171

akýncý Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
        gelecek.....merak etmeyin....konustum.

kuru gürültüye pabuç býrakacak adam degil o....

SÝMURG u yalnýz býrakamam dedi....onun diktigi ÖZGÜRLÜK BAUYAGI dalgalanacaktýr bu semalarda dedi...
        Nihayet guzel bir haber geldi.
        Tesekkurler sayýn akýncý...

Yorum

• ihakki
          Tecrübeli
          • 02 Aralýk 2008
          • 709

Hale Türk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
          Sn.Kuzu'nun yokluðunda susarsak bize yakýþmaz.Ben sadece kendi þahsi düþüncemi paylaþmak istiyorum. Haftaya Perþembe ve Cuma günü büyük yýkým bekliyorum. Bu nedenle Pazartesi Salý ve Çarþamba Sn.Kuzu'nun bizlere öðrettiði gibi kademeli Short açacaðým.Viop30 125.000'nin yukarý kýrýlmasýný beklemiyorum.

Planým þöyle:

1.Kademe 122.000
          2.Kademe 123.000
          3.Kademe 124.000
          4.Kademe 125.000

Neden Perþembe ve Cuma derseniz 2008 ile ayný döngü ve bu döngüye göre yaptýðým sayýmda B tepkisi 8 Kasým'da doluyor ve C dalgasý 82.500 kadar uzanacak sert bir düþüþ baþlýyor.

Bakalým bu benim tezim. Kesinlikle ytd deðildir. Bu benim gideceðim yol ve açacaðým pozisyon. Sevgiler.
          Sayýn HaleTürk paylaþýmýnýz için teþekkür ederiz.Siz Kuzuyu son zamanlarda takip etmeye baþladýnýz,burda birçok dostumuz uzun yýllardýr kuzuyu takip ediyor.Biz buna Kuzu Üniversitesi adýný verdik ve bu üniversitede katýldýðýmýz derslerde kuzu kurallarýný öðrendik.
          Sizi de zevkle ve ilgiyle takip ediyoruz.Kuzunun yokluðunda susarsak bize yakýþmaz düþüncenize aynen katýlýyorum.Bu dönemde katký yapacak tüm arkadaþlarýn emeklerine saðlýk.
          Þimdi naçizane benim kuzudan öðrendiðim kene açma,kademe ve hedef bilgilerime göre sizin kademeleri biraz deðiþtirmek gerekebilir.
          Öncelikle hedefinizi tesbit etmiþsiniz , 125.000 ve bunu aþacaðýný tahmin etmiyorum demiþsiniz.Ben de 125.000- 130.000 arasý bir yerlerden döneceðini tahmin ediyorum.Kuzu mutlaka overshooting'leri dikkate alýr.Bu durumda en azýndan 127.000 leri dikkate almak gerekir.
          Bunun dýþýnda kene kademe aralýklarý için 1000 puan azdýr.Kuzu genelde 2000 puaný tercih eder.Bu durumda benim görüþüm;
          123.000
          125.000
          127.000
          129.000 seviyelerinde kene kademelerine girmek daha güvenli olacaktýr.Bu kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
          KUZU'nun bir an önce dönmesini dileyerek tüm dostlara sevgilerimi iletirim.
          YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.

Yorum

• Misafir

,þeytan iþi, insan iþi.bedava peynir buldu herhalde.

Yorum

• sonperde33
              Tecrübeli
              • 03 Aðustos 2011
              • 2999

simurg Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
              Deðerli Üyelerimizin dikkatine,
              Sn. kuzu'ya yapýlanlarýn bir benzeri þahsýma da yapýlmýþ olup þantaj mahiyeti taþýyan bir mesaj ile karþýlaþtým.Bununla ilgili numara hakkýnda savcýlýkta bizzat suç duyurusunda bulundum.Art niyetli insanlar mutlaka var ve her zaman da aramýzda olmaya devam edecektir. Bu, keyborsa gibi bir forumun niçin gerekli olduðunun ayný zamanda bir göstergesidir.Kuruluþ amacýmýzda zaten þarlatanlara karþý bir duyarlýlýk oluþturmak ve kan emicilerle her türlü mücadelenin için de var olmaktý.Bunu bir aile olarak baþarmýþ olmanýn mutluluðunu yaþýyorum. Bu sebeple bu forum baþlýðýný ,ziyaretçilere yeniden kapatma gereði hissettim. Herkese saygýlar, selamlar.
              geçmiþ olsun . :( .
              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuþ!!!

Yorum

• ihakki
                Tecrübeli
                • 02 Aralýk 2008
                • 709

Sevgili dostlar kuzu henüz ses vermedi ancak daha önce aydýnlattýðý yol ve çýzdýðý yol haritasý bizim yolumuzu kaybetmememizi saðlýyor.

Þöyle bir hafýzamýzý tazelersek
                Papazdan sonra 2 simülasyon çýzmýþtý.Papaz uçunca borsa da uçtu ve simülasyon 1 gerçekleþti.
                Yani XU30 da 125.000 e dayandýk.Gönderdiði graf aþaðýda

KcHol, Tüpo ve Ereðli ‘nin düþmesiyle kasým sonu borsa da yeni dipler bekliyordu.
                Ancak bu arada yeni geliþmeler oldu, Türkiye , Ýran ambargosundan muaf tutuldu, karþýlýklý yaptýrýmlar kaldýrýldý vb.Bir ABD baharý yaratýldý yani kuzumun deyiþiyle müþteri yaratýldý.
                Sayýn Hale Türk hanýmda Perþembe Cuma yýkým bekliyor. Neden Perþembe ve Cuma sorusuna 2008 ile ayný döngü ve bu döngüye göre yaptýðým sayýmda B tepkisi 8 Kasým'da doluyor ve C dalgasý 82.500 kadar uzanacak sert bir düþüþ baþlýyor olarak açýklama getirmiþti.
                Burda kuzu ile olan uyuþmazlýk, kuzu kasým sonu bir düþüþ bekliyor, Hale haným Perþembe-Cuma demiþ.
                Bende hazýr müþteri yaratýlmýþken bunlar VOB ‘u 130.000’e doðru sürüp , malý hamallara devredip , kasým sonuna doðru yeni dipleri görürüz diye düþünüyorum.
                Herkese iyi tradeler , Egelii’m sen ne zaman harekete geçcen bakem!

Yorum

• Hale Türk
                  Aktif
                  • 05 Haziran 2018
                  • 318

ihakký Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
                  Sayýn HaleTürk paylaþýmýnýz için teþekkür ederiz.Siz Kuzuyu son zamanlarda takip etmeye baþladýnýz,burda birçok dostumuz uzun yýllardýr kuzuyu takip ediyor.Biz buna Kuzu Üniversitesi adýný verdik ve bu üniversitede katýldýðýmýz derslerde kuzu kurallarýný öðrendik.
                  Sizi de zevkle ve ilgiyle takip ediyoruz.Kuzunun yokluðunda susarsak bize yakýþmaz düþüncenize aynen katýlýyorum.Bu dönemde katký yapacak tüm arkadaþlarýn emeklerine saðlýk.
                  Þimdi naçizane benim kuzudan öðrendiðim kene açma,kademe ve hedef bilgilerime göre sizin kademeleri biraz deðiþtirmek gerekebilir.
                  Öncelikle hedefinizi tesbit etmiþsiniz , 125.000 ve bunu aþacaðýný tahmin etmiyorum demiþsiniz.Ben de 125.000- 130.000 arasý bir yerlerden döneceðini tahmin ediyorum.Kuzu mutlaka overshooting'leri dikkate alýr.Bu durumda en azýndan 127.000 leri dikkate almak gerekir.
                  Bunun dýþýnda kene kademe aralýklarý için 1000 puan azdýr.Kuzu genelde 2000 puaný tercih eder.Bu durumda benim görüþüm;
                  123.000
                  125.000
                  127.000
                  129.000 seviyelerinde kene kademelerine girmek daha güvenli olacaktýr.Bu kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
                  KUZU'nun bir an önce dönmesini dileyerek tüm dostlara sevgilerimi iletirim.
                  122.500 ve 123.500 2 kademe Short açýldý. 3.Kademe 124.500 ve 4.Kademe 125.500 olmak üzere Short devam edilecek. Sn.Hakký Bey'in uyarýsýný dikkate alýyorum ve son kademe keneyi 127.000 saklýyorum.Kasým ayýný gerekirse teminat tamamlamak suretiyle bu 5 kademe Shortta stop koymaksýzýn geçireceðim. Yanýldýðýmý kabul edip stop olmamýn tek þartý endeksin 100.700'ün üzerine yerleþmesidir.

Müthiþ bir algý yönetimi ile müþteri yaratýldý. Hakký Bey'e katýlýyorum. Zaten büyük bir yanlýþýn içerisinde olsak Sn.Kuzu kýyamaz bize gelir Aslan'ýn yavrusunu almasý gibi ensemizden tutup çeker alýr bizi bu yanlýþtan Olmadý en kötü kol keser hammýþýz piþmemiþiz olamamýþýz der çalý arkasýna çekiliriz. Affet öðrencilerini Sn.Kuzu sensiz çektik kýlýçlarý attýk kendimizi savaþ meydanýna. Ya ölürüz ya da öðrencikerin senin þanýný yürütür.

Bin atlý akýnlarda çocuklar gibi þendik...

Yorum

• e.yegen
                    Tecrübeli
                    • 05 Mart 2009
                    • 530

82000 ler son dibimizmi olacak yanliz bankalarin bu cikista ciddi primli oluslari dususte marj yaratmak icin sanirim .Kuzu baskan bence bence son olaylardaki gelismelerle hedefi fezada yapabilir.2008 deki krizde boyle idi garan 1.7 lerden 12 lere halkb 3 lerden 20 lere gelmisti korkudan kimse mal almamisti alanda cok az karla vermisti bence en kotu goruldu..1 yil sonra garani 5.60 dan neden almadik diye hayiflanacagiz. Simdiden %40 yapti 10 tl oldugunda krizden ciktik belkide diyecegiz..

Yorum

• Hale Türk
                      Aktif
                      • 05 Haziran 2018
                      • 318

e.yegen Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
                      82000 ler son dibimizmi olacak yanliz bankalarin bu cikista ciddi primli oluslari dususte marj yaratmak icin sanirim .Kuzu baskan bence bence son olaylardaki gelismelerle hedefi fezada yapabilir.2008 deki krizde boyle idi garan 1.7 lerden 12 lere halkb 3 lerden 20 lere gelmisti korkudan kimse mal almamisti alanda cok az karla vermisti bence en kotu goruldu..1 yil sonra garani 5.60 dan neden almadik diye hayiflanacagiz. Simdiden %40 yapti 10 tl oldugunda krizden ciktik belkide diyecegiz..
                      Sn.e.yeðen gökyüzünden üzerimize gelmekte olan öyle bir cisim var ki enerji ve inþaat sektörü ile ilgili...2008 dibinden baþlayan o hareketler ile karýþtýrmayýn bugünü.Ne 2001 ne 2008 ne de 2013'de C dalga düþüþü yaþanmadan ralli baþlamamýþtýr.Þu anda B dalga tepkisindeyiz.Bu dalga bittiðinde C dalga düþüþü ile herkesi maldan indirecekler.Orada trene biz bineceðiz.Evet Garan 5,60 belki bir daha görmeyebilir ve XBANK dip yenilemeyebilir ancak eski diplere yakýn çökecekler.XUSIN ise eski dibin altýnda dip yenileyecek.Rahat olun...

Yorum

• e.yegen
                        Tecrübeli
                        • 05 Mart 2009
                        • 530

Sn.e.yeðen gökyüzünden üzerimize gelmekte olan öyle bir cisim var ki enerji ve inþaat sektörü ile ilgili...2008 dibinden baþlayan o hareketler ile karýþtýrmayýn bugünü.Ne 2001 ne 2008 ne de 2013'de C dalga düþüþü yaþanmadan ralli baþlamamýþtýr.Þu anda B dalga tepkisindeyiz.Bu dalga bittiðinde C dalga düþüþü ile herkesi maldan indirecekler.Orada trene biz bineceðiz.Evet Garan 5,60 belki bir daha görmeyebilir ve XBANK dip yenilemeyebilir ancak eski diplere yakýn çökecekler.XUSIN ise eski dibin altýnda dip yenileyecek.Rahat olun...
                        kuzu baskan olmadigi bu zamanlarda umarim aydinlatirsiniz bizi o zaman sanayi hisselerinden kesin uzak duruyoruz.yanliz bankalarda yukselennn dipler var endeks 82 bin olmazda 90 bin altinda uclu dip olabilir son 1 defa o zaman alim firsati garanda ve diger bankalarda. Yanliz tekrar endesin asagi olmasini saglayyacak icerde olay kalmadi gibi sadece disardan kaynakli olabilir ben yinede e kotu goruldu diyorum kuzu 87 000 de mal al demisti banka al dedi biz gittik kiytirik kagit aldik neyse ders oldu bana.simdi alim icin 90.000 altini kollayacam alip unutacam artik..

Yorum

• ihakki
                          Tecrübeli
                          • 02 Aralýk 2008
                          • 709

.Kasým ayýný gerekirse teminat tamamlamak suretiyle bu 5 kademe Shortta stop koymaksýzýn geçireceðim. Yanýldýðýmý kabul edip stop olmamýn tek þartý endeksin 100.700'ün üzerine yerleþmesidir.

Olmadý en kötü kol keser hammýþýz piþmemiþiz olamamýþýz der çalý arkasýna çekiliriz. Affet öðrencilerini Sn.Kuzu sensiz çektik kýlýçlarý attýk kendimizi savaþ meydanýna. Ya ölürüz ya da öðrencikerin senin þanýný yürütür.
                          Bin atlý akýnlarda çocuklar gibi þendik...
                          Gazamýz mubarek olsun , cenk çok kanlý geçecek.
                          Kuzu gelene kadar yeri geldikçe onun yerleþmiþ uygulamalarýnýn orjinalinin aslýnda nasýl olduðunu yazmamýn bir sakýncasý olmayacaðýný düþünerek bazý katkýlar yapýyorum, istemezseniz lütfen belirtiniz.Kene hep dört kademe olarak uygulandý , beþ kademe nasýl olur sizin tecrübelerinizle yaþayacaðýz.Kuzunun kitabýnda stoploss yazmaz bu nedenle keneyi açacaðý yeri ve kademeleri çok iyi belirler.Hepsine katýlamasam da çoðu furuþmalarýný takip ettim.2009 da bir kere kol kesmek zorunda kaldý onun dýþýnda hiçbir zaman stoploss kullanmamýþtýr.

Ne 2001 ne 2008 ne de 2013'de C dalga düþüþü yaþanmadan ralli baþlamamýþtýr.Þu anda B dalga tepkisindeyiz.Bu dalga bittiðinde C dalga düþüþü ile herkesi maldan indirecekler....
                          Hale Türk haným bu sayým çalýþmalarýnýzýn graflarýný da koyarak bizle paylaþýrsanýz çok seviniriz.
                          Sevgi ve saygýlar.

Yorum

• ihakki
                            Tecrübeli
                            • 02 Aralýk 2008
                            • 709

e.yegen Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
                            Yanliz tekrar endesin asagi olmasini saglayyacak icerde olay kalmadi gibi sadece disardan kaynakli olabilir..
                            e.yeðen bu dediðin doðru gözüküyor.Kuzu bunu yazmýþtý, hatta þunu dediðini çok iyi hatýrlýyorum ; Global piyasalarda 10 yýllýk %25 düzeltme gelecek , bu bizim borsayý da dibe çekecektir.

Yorum

• Misafir

, seytanla insan kapýþmasý.

Yorum

• e.yegen
                                Tecrübeli
                                • 05 Mart 2009
                                • 530

ihakký Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
                                e.yeðen b u dediðin doðru gözüküyor.Kuzu bunu yazmýþtý, hatta þunu dediðini çok iyi hatýrlýyorum ; Global piyasalarda 10 yýllýk %25 düzeltme gelecek , bu bizim borsayý da dibe çekecektir.
                                O
                                zaman yeni simulasyon dow daki duzeltme ne zaman devreye alinacak bunu yakalarsak dususte nakitte kalip dibten banka alip 1 yil unutursak kaybettiklerimizi telafi ederiz.Ama bizde 100 bin goruruz bu sefer banka aldim umarim 3-5 para birakir sanayiler olu. Cikis olacaksa illa banka.Bu dususde en kotu eski dibini gorurler ama sanayiler sismis dipsiz kuyu olabilir mantikli trump kaybederse dow cokebilir ama ben ihtimal vermiyorum bistte secime kadar rallideyiz diyorum kuzunun simulasyon feza 150 bin starti gecen hafta verildi..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information