önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

sir kuzu,
    çinliler sağlam rezerv yaktılar.
    bizde ise az düşmek isteyen bankalar ve
    çok primli sanayiden kaçış var
    eregl global benzerlerine göre yüzde 40 iskonto oldu.
    koç ise iştirakler yıkılırken ayakta.
    vade sonu yaklaştı.gizemli alıcı yatırım finans satışta.
    yüksek tl faiz devam ediyor.
    çok bilinmeyen var gerçek olan ise çöp parasına yatırımcı çekemeyen ülke

Yorum

• Hale Türk
      Aktif
      • 05 Haziran 2018
      • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      92 400 e inmişti....93 400 de....ne yapacan....shortu cakacaksın....92 400 asagı kırıldımı piramitliyeceksin....yeddi ceddinle....88 000 yandı....hepsini kapayıp mermi hızıyla oradan uzaklasacaksın.....MERMİ HIZIYLA....
      Siz nasıl güzel nasıl özel bir adamsınız.Karşılıksız bu kadar bilgi bu kadar paylaşım.Ben sizi okudukca öğreniyorum ve öğrendikce hiç bir bok olmadığımı görüyorum.Lütfen bizi yanlız bırakmayın.

Yorum

• e.yegen
        Tecrübeli
        • 05 Mart 2009
        • 530

kuzu başkan yine bildi biz dediğini tutmadık nasip hisselerde beklemeye devam 87000 endeksde sanayi aldık dediği banka alsaydık en azından zararda olmayacaktık neyse beklemeye devam

Yorum

• Misafir

yalnız borsadaki satış bir tuhaf.sanki haber gelicekmiş gibi veriyor.

Yorum

• semoz
            Seyirci Üye
            • 12 Nisan 2014
            • 62

Kuzu,büyük adamsın. Şapka çıkarıyorum, helal olsun.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

ula namıssizlar.....

ekmek kuzudan.....su gölden....yiyin için çogalın.....ha ha ha
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ula dün nermidil hanım yosmadır dedim.....una yüzde 5.64 çaktılar....yosmadan mmorrospulaga geçiş bıcaksırtı gibidir....

ula dün ÇELİK beye....bu boynuzlu gavattır dedim.....unada yuzde 5.96 çaktılar

ula 93 400 e tepki koyunca....bu burso nermidil ve çelik yüzünden 88 000 e abbas yolcudur didim....unuda 90 a caktılar....

ulo bunnar nedir?????....ULO BUNNAR BATAN GEMİNİN MALLARIDIR??????....ULO BUNNARDAN KAZANDIGIMIZ PARALAR HELALDİR???????....

ise kürt memmedin bana sordugu sorular.....unnarı yarın cevaplarım....cübbeli ile iştişare edecegim....ehli sünnet acısından...
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• optra
                  Yeni Üye
                  • 06 Mart 2009
                  • 37

Sn.Kuzu, ayakta alkışlıyorum. Hakkınızı helal edin lütfen

Yorum

• AmurTemur
                    Katılımcı
                    • 06 Ekim 2012
                    • 120

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    92 400 e inmişti....93 400 de....ne yapacan....shortu cakacaksın....92 400 asagı kırıldımı piramitliyeceksin....yeddi ceddinle....88 000 yandı....hepsini kapayıp mermi hızıyla oradan uzaklasacaksın.....MERMİ HIZIYLA....
                    Evet arkadaşlar...Hep birlikte toplanıyoruz kuzu üstad'ın heykelini istinye de bist binasının önüne dikiyoruz....

Heykel kuzu üstada yaraşan bir heykel olmalı...Öyle bir heykel olmalı ki bir bakan bir daha bakmalı...

Bakmalı çünkü heykel bereket tanrısı görüntüsün de olacak....

Her bakan; "Helal olsun be şimdi anladık paranın belini nasıl kırdığını,tırları nasıl yüklediğini" diyecekler....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bele birbişey mi ula....kucakladıgım gacı borsa...altımdaki HERİF....skender yani...

asmalarda üzüm....YOSMALARDA gözüm.....

eccik daha büyürsem....ÇAPKINLIKTA gözüm.....

Yorum

• boş
                        Aktif
                        • 02 Aralık 2008
                        • 253

Sen bir melodisin şef aynı zamanda derin bir harmonik yapında var. Melodide , harmonide muhteşemdi,benim gibi herkesin de sevdiğine eminim. Kuzuyu özleyeceğiz ama harmoni kulaklarımızda olacak. Çok yaşa sen şef )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• e.yegen
                          Tecrübeli
                          • 05 Mart 2009
                          • 530

Üzulduk baskan iyiydi bole.. Sanayi kagidi var beklemeye devammi 2019 ortalarinda demistin Tr de kriz sonlanir diye % zarar cok yabanci satiyor kagitta son 1 haftadir kolmu keselim yoksa sabredelimmi bilemedim kuzu baskan.sabancilarin tekstil kagidi sig kagit..

Yorum

• Hale Türk
                            Aktif
                            • 05 Haziran 2018
                            • 318

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Siz nasıl güzel nasıl özel bir adamsınız.Karşılıksız bu kadar bilgi bu kadar paylaşım.Ben sizi okudukca öğreniyorum ve öğrendikce hiç bir bok olmadığımı görüyorum.Lütfen bizi yanlız bırakmayın.
                            Bunu yazarken içime doğmuştu:( Şartlar bunu gerektiriyorsa böyle olmalı. Çok çok üzüldüm. Siz eşi benzeri olmayan bir Üstadsınız. Lütfen çabuk dönün. Çok kritik bir viraja geldik. Bu viraj 45.000 endeks ile 150.000 endeks arasında doğru olanı görebilenin 100 yılın parasını kaldıracağı bir viraj. Siz olmadan tünelin sonunda önce hangi hedefin olduğunu görmemiz mümkün değildir. Buda hepimizin yokluğunuzda batacağımız anlamına gelir. Sonsuz saygı ve sevgilerimle.

Yorum

• drlector
                              Yeni Üye
                              • 31 Mayıs 2018
                              • 6

Etme be Kuzu üstad. Depresyonun eşiğindeyim şu an. Dön lütfen

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Yorum

• labtek
                                Tecrübeli
                                • 11 Ekim 2009
                                • 505

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bunu yazarken içime doğmuştu:( Şartlar bunu gerektiriyorsa böyle olmalı. Çok çok üzüldüm. Siz eşi benzeri olmayan bir Üstadsınız. Lütfen çabuk dönün. Çok kritik bir viraja geldik. Bu viraj 45.000 endeks ile 150.000 endeks arasında doğru olanı görebilenin 100 yılın parasını kaldıracağı bir viraj. Siz olmadan tünelin sonunda önce hangi hedefin olduğunu görmemiz mümkün değildir. Buda hepimizin yokluğunuzda batacağımız anlamına gelir. Sonsuz saygı ve sevgilerimle.
                                Hale hanima katilmamak mümkün degil. TR kurtlar sofrasi. Borsaya yatirim siradan insan icin mümkün degil. TR borsasinda soyarlar insani… Sirketlerin sahipleri dahil cok canbaz var…Sermaye piyasasi K.Y. kollamiyor. Temettüye, aleveraya bile karismiyor. K.Y. isi allaha kalmis... Yatirimsa eger, Yurt disinda olabilir. En azindan enflasyon korkusu olmaz.

Sahsen ekran karsisinda hem zamani gecirmek hemde soyulmaksa arsa tarla yazlik alip satmayi ciddi düsünecegim.

Sn. Kuzu… Seni de gayet iyi anliyorum. Seni okumadan, uyarilarini almadan, borsada kalmak mantikli degil.

Dedigin gibi bazi kagitlari al ve 10 sene yat.. Iyi de ne zaman? Yasimi almisim zaten.

Kurtlar piyasasina yem olmamam lazim. Tabi ki sen bilirsin… Saglicakla kal… sevgiler selamlar…
                                Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

Working...
                                X

Debug Information