önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

seytan işi böyle olur skender umarım nalı bulmuşundur.

Yorum

• sahan88
      Aktif
      • 26 Şubat 2012
      • 253

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sevgili HALE....

HİDDETİM VE ŞİDDETİM YETTİ....çöktü....pozizyonuna devam...dogru yoldasın.....

kritik anlarda gelirim...
      hiddetin ne hoş,
      ne guzel şefkatin
      sevdikce sevesim geliyor
      yusuf yusuf yusuf...

Yorum

• Hale Türk
        Aktif
        • 05 Haziran 2018
        • 318

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sevgili HALE....

HİDDETİM VE ŞİDDETİM YETTİ....çöktü....pozizyonuna devam...dogru yoldasın.....

kritik anlarda gelirim...
        Çok özlemişiz...

Yorum

• Titrettin
          Aktif
          • 20 Aralık 2016
          • 318

4-5 aydır twitter da yorum okumaya başladım. daha önce hiç bakmamıştım, forumlara takılıyordum. Twitter üstattan, hocadan geçilmiyor. içlerinde ne cahil ne cins tipler var, . paralı ders falan verenlerde var. sığ bitik hisselere büyük hedefler veriyorlar. biz burada Kuzu dayı falan diyoruz esprisine. bunlar hoca görmemişler. tam dayaklık adamlar var. bir tanesi yazmış bugün hisselerim % 60 kazandırdı. adam 7-8 hissenin artış yüzdelerini toplamış yazıyor. ne ağırlıklı ortalama biliyor ne toplanan yüzdeleri hisse sayısına bölüyor. terse kalırsa siliyor falan...

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1921

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            4-5 aydır twitter da yorum okumaya başladım. daha önce hiç bakmamıştım, forumlara takılıyordum. Twitter üstattan, hocadan geçilmiyor. içlerinde ne cahil ne cins tipler var, . paralı ders falan verenlerde var. sığ bitik hisselere büyük hedefler veriyorlar. biz burada Kuzu dayı falan diyoruz esprisine. bunlar hoca görmemişler. tam dayaklık adamlar var. bir tanesi yazmış bugün hisselerim % 60 kazandırdı. adam 7-8 hissenin artış yüzdelerini toplamış yazıyor. ne ağırlıklı ortalama biliyor ne toplanan yüzdeleri hisse sayısına bölüyor. terse kalırsa siliyor falan...
            twetter "herkese söz hakkı verme" nin türkçesidir..
            Herkesin söz hakkı yoktur..
            Sadece bilgililerin söz hakkı olur..

Bilgin yoksa fikrin yoktur
            fikrin yoksa neyi söyleyeceksin..

Yorum

• akıncı
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2018
              • 616

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Çok özlemişiz...

diir ki.....

altın yüzügüm var benim.....

barnagıma dar benim......

kerizzz....batık ve borclu şirketlerin fiyatlarını çekmiş yukarı....SATIŞI gördümü....***ü catlıyor....amrikide....basta apple...6 şirketin piyasa degeri...iki ayda 1 trillion dolar düştü.....TAKMIŞ ALTIN YÜZÜGÜ BARNAGINA....DAR GELİYOR....CANCAGIZI YANIYOR....HA HA HA

SONRA....akıllı biri....yorum yazıp....bu yüzük barnagını kangren eder dedimi.....onada yazı yolluyor.....YORUM YAPAMAZSIN DİYE.....mamına caktıgım.....

sanki ben paramı bunun üçün kazanmısım.....bu hovardalık yapacak....bedelini ben ödeyecegim...ikik deyyuzzz....

Yorum

• Misafir

yat kalk dua et skender seytan senden insaflı

Yorum

• Misafir

çok insaflı çoook

Yorum

• Misafir

, ızdırabını anlıyom skender maalesef 2kg ...... lazım bu betonu delmeye o da sende yok.

Yorum

• itsme
                      Yeni Üye
                      • 22 Nisan 2017
                      • 13

Gıymetli Akıncı müellim bu dolar ne olar?
                      Nereye batar nereye çıkar?
                      Borsadan kaçan doların kucağına mı konar(özellikle bu ara)
                      Daha da kaçarlarsa 75k ya mı dokunar?

Yorum

• Misafir

Yorum

• dayan
                          Aktif
                          • 05 Ağustos 2011
                          • 382

#Masterchef misin be mübarek?
                          Hemi de #EngilishCE )

Yorum

• Hale Türk
                            Aktif
                            • 05 Haziran 2018
                            • 318

Boğalar çıktı meydane hepsi birbirinden merdane.Nasılda güzel heyvan bunlar hepsi burnundan soluyor. Almışlar yurtdışı endeksleri arkalarına meydan bizim diyorlar. Hiçbirisi sırtındaki okların kanayan yaralarının farkında değil o kadar kızgınlar o kadar olur. Şimdi bunlara Boğa değil Maymun olduklarını hatırlatacak bir Matador lazım. Nerede o Matador? Geliyo geliyo eli kulağında...

Yorum

• ihakki
                              Tecrübeli
                              • 02 Aralık 2008
                              • 709

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Boğalar çıktı meydane hepsi birbirinden merdane.Nasılda güzel heyvan bunlar hepsi burnundan soluyor. Almışlar yurtdışı endeksleri arkalarına meydan bizim diyorlar. Hiçbirisi sırtındaki okların kanayan yaralarının farkında değil o kadar kızgınlar o kadar olur. Şimdi bunlara Boğa değil Maymun olduklarını hatırlatacak bir Matador lazım. Nerede o Matador? Geliyo geliyo eli kulağında...
                              Hale hanım matador en son fonlara dikkat çekmişti;
                              sizce fonlar alıma başladı mı? yoksa henüz satıştalar ve gittikçede satışın dozunu arttıracaklar mı?
                              YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• Hale Türk
                                Aktif
                                • 05 Haziran 2018
                                • 318

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Hale hanım matador en son fonlara dikkat çekmişti;
                                sizce fonlar alıma başladı mı? yoksa henüz satıştalar ve gittikçede satışın dozunu arttıracaklar mı?
                                Ben skenderin short olduğunu düşünüyorum. Vade sonu pozları Aralık sonuna ötelesede 84.xxx dip değildi mutlaka 82.xxx doğru herkesi indirmesi gerek trenden. Bu hali ile ralli fln yapamaz. Üstadımızın yazdığı o fonların 2019'da Türkiye'yi alacaklarını düşünmüyorum. Bence TR Short o fonların çoğu.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information