önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
hiddetin ne hoş,akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili HALE....
HİDDETİM VE ŞİDDETİM YETTİ....çöktü....pozizyonuna devam...dogru yoldasın.....
kritik anlarda gelirim...
ne guzel şefkatin
sevdikce sevesim geliyoryusuf yusuf yusuf...
Yorum
-
Çok özlemişiz...akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili HALE....
HİDDETİM VE ŞİDDETİM YETTİ....çöktü....pozizyonuna devam...dogru yoldasın.....
kritik anlarda gelirim...
Yorum
-
4-5 aydır twitter da yorum okumaya başladım. daha önce hiç bakmamıştım, forumlara takılıyordum. Twitter üstattan, hocadan geçilmiyor. içlerinde ne cahil ne cins tipler var, . paralı ders falan verenlerde var. sığ bitik hisselere büyük hedefler veriyorlar. biz burada Kuzu dayı falan diyoruz esprisine. bunlar hoca görmemişler. tam dayaklık adamlar var. bir tanesi yazmış bugün hisselerim % 60 kazandırdı. adam 7-8 hissenin artış yüzdelerini toplamış yazıyor. ne ağırlıklı ortalama biliyor ne toplanan yüzdeleri hisse sayısına bölüyor. terse kalırsa siliyor falan...
Yorum
-
twetter "herkese söz hakkı verme" nin türkçesidir..Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4-5 aydır twitter da yorum okumaya başladım. daha önce hiç bakmamıştım, forumlara takılıyordum. Twitter üstattan, hocadan geçilmiyor. içlerinde ne cahil ne cins tipler var, . paralı ders falan verenlerde var. sığ bitik hisselere büyük hedefler veriyorlar. biz burada Kuzu dayı falan diyoruz esprisine. bunlar hoca görmemişler. tam dayaklık adamlar var. bir tanesi yazmış bugün hisselerim % 60 kazandırdı. adam 7-8 hissenin artış yüzdelerini toplamış yazıyor. ne ağırlıklı ortalama biliyor ne toplanan yüzdeleri hisse sayısına bölüyor. terse kalırsa siliyor falan...
Herkesin söz hakkı yoktur..
Sadece bilgililerin söz hakkı olur..
Bilgin yoksa fikrin yoktur
fikrin yoksa neyi söyleyeceksin..
Yorum
-
Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok özlemişiz...
diir ki.....
altın yüzügüm var benim.....
barnagıma dar benim......
kerizzz....batık ve borclu şirketlerin fiyatlarını çekmiş yukarı....SATIŞI gördümü....***ü catlıyor....amrikide....basta apple...6 şirketin piyasa degeri...iki ayda 1 trillion dolar düştü.....TAKMIŞ ALTIN YÜZÜGÜ BARNAGINA....DAR GELİYOR....CANCAGIZI YANIYOR....HA HA HA
SONRA....akıllı biri....yorum yazıp....bu yüzük barnagını kangren eder dedimi.....onada yazı yolluyor.....YORUM YAPAMAZSIN DİYE.....mamına caktıgım.....
sanki ben paramı bunun üçün kazanmısım.....bu hovardalık yapacak....bedelini ben ödeyecegim...ikik deyyuzzz....
Yorum
-
-
Boğalar çıktı meydane hepsi birbirinden merdane.Nasılda güzel heyvan bunlar hepsi burnundan soluyor. Almışlar yurtdışı endeksleri arkalarına meydan bizim diyorlar. Hiçbirisi sırtındaki okların kanayan yaralarının farkında değil o kadar kızgınlar o kadar olur. Şimdi bunlara Boğa değil Maymun olduklarını hatırlatacak bir Matador lazım. Nerede o Matador? Geliyo geliyo eli kulağında...
Yorum
-
Hale hanım matador en son fonlara dikkat çekmişti;Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBoğalar çıktı meydane hepsi birbirinden merdane.Nasılda güzel heyvan bunlar hepsi burnundan soluyor. Almışlar yurtdışı endeksleri arkalarına meydan bizim diyorlar. Hiçbirisi sırtındaki okların kanayan yaralarının farkında değil o kadar kızgınlar o kadar olur. Şimdi bunlara Boğa değil Maymun olduklarını hatırlatacak bir Matador lazım. Nerede o Matador? Geliyo geliyo eli kulağında...
sizce fonlar alıma başladı mı? yoksa henüz satıştalar ve gittikçede satışın dozunu arttıracaklar mı?
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Ben skenderin short olduğunu düşünüyorum. Vade sonu pozları Aralık sonuna ötelesede 84.xxx dip değildi mutlaka 82.xxx doğru herkesi indirmesi gerek trenden. Bu hali ile ralli fln yapamaz. Üstadımızın yazdığı o fonların 2019'da Türkiye'yi alacaklarını düşünmüyorum. Bence TR Short o fonların çoğu.ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHale hanım matador en son fonlara dikkat çekmişti;
sizce fonlar alıma başladı mı? yoksa henüz satıştalar ve gittikçede satışın dozunu arttıracaklar mı?
Yorum

)
Yorum