kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Peki Kuzum mevzu Geo ise hesaplar başkadır demiştin. Bu bize nasıl yansır, senaryon varmı?"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
-
olmaz olurmu.....şimdi yazmam ama....ipuçlarını verdim yukarıda....biz borsacıyız kanjim...finansal piyasadan ekmegimizi kazanırız...politikacı degiliz....onlar hazineden zengin olurlar...BİZDE ONLARI SOYARIZ....bunun üçünde...bazen KETUM oluruz.Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPeki Kuzum mevzu Geo ise hesaplar başkadır demiştin. Bu bize nasıl yansır, senaryon varmı?
soru şu....TURKİYE EKONOMİSİ SON 15 YILI AKP DÖNEMİ....BORÇLANMA VE DEVLETE AİT HERŞEYİ SATMA...ile özetlenebilir....bir yer vardırki....artık...BORCLANAMAZSIN.....bir yer vardır ki....DEVLETE AİT SATACAK BİŞEY KALMAMIŞTIR....işte dolar tl...4.0 üzeri demek....O YERDEYİZ DEMEKTİR...BUNU 2013 den beri yazıyorum....dolar-tl 4.0 ı astımı....AKP gitmek mecburiyeti hasıl olmuştur....halkın kemer sıkarak...AKP nin bu borclarını ödeme zamanı geldi....GEO işte bu zamanda gerçekleştirilir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Peki dün Türkiye İran arasında dolara euro gibi bir paraya bulaşmadan para transfer ettiklerini beyan ettiler. Bunu Rusya ve diğerleride izlemeye başlarsa nasıl sonuçları olur sence? Spekülasyonla Doları istedikleri gibi yukarı bassınlar kumda oynasınlar diyebilirmiyiz?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmaz olurmu.....şimdi yazmam ama....ipuçlarını verdim yukarıda....biz borsacıyız kanjim...finansal piyasadan ekmegimizi kazanırız...politikacı degiliz....onlar hazineden zengin olurlar...BİZDE ONLARI SOYARIZ....bunun üçünde...bazen KETUM oluruz.
soru şu....TURKİYE EKONOMİSİ SON 15 YILI AKP DÖNEMİ....BORÇLANMA VE DEVLETE AİT HERŞEYİ SATMA...ile özetlenebilir....bir yer vardırki....artık...BORCLANAMAZSIN.....bir yer vardır ki....DEVLETE AİT SATACAK BİŞEY KALMAMIŞTIR....işte dolar tl...4.0 üzeri demek....O YERDEYİZ DEMEKTİR..."Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Yorum
-
yegen....
ipuçlarını verdim ya ulen....YUKARIDAKİ İLK ÜÇ YAZI....
1....PİYASA SECİMİ OLUMLU KARSILIYABİLİR....secim kısa süre içinde ise....24 haziran....olabilecek en kısa...
2....dün 10 milyarlık hacim oldu....biri aldı...biri sattı dedimya....anlamı....düşüşe direnç korkunc....
3.....dedimya....turkiyeye 500 milyar dolar kredi verenler devrede....bunnar...kendi iyilikleri üçün doları 4 ün altına basar dedim....
4.....önceki sahifede de LONG artık dedim.....
BEN İSE TIRLARI YÜKLEDİKTEN BERİ....NÖTRÜM....Bİ SÜRE BÖYLE KALACAGIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
benim anladigim maç ortada kuzu zaten %50 sansin varkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryegen....
Ipuçlarını verdim ya ulen....yukaridaki ilk üç yazi....
1....piyasa secimi olumlu karsiliyabilir....secim kısa süre içinde ise....24 haziran....olabilecek en kısa...
2....dün 10 milyarlık hacim oldu....biri aldı...biri sattı dedimya....anlamı....düşüşe direnç korkunc....
3.....dedimya....turkiyeye 500 milyar dolar kredi verenler devrede....bunnar...kendi iyilikleri üçün doları 4 ün altına basar dedim....
4.....önceki sahifede de long artık dedim.....
Ben ise tirlari yükledikten beri....nötrüm....bi süre böyle kalacagim....
benim yorumum dişari ile bozulur dow çakilirsa endeks düşer içeride en kötü 107.500 gördü dibimizdi
Yorum
-
YEGEN....bu kararı alanlar....bunu aylar önce aldılar....
ellerinde iki makinalı tüfenk var....hatta üç....biri merkez....elinde döviz var isterse gömer dövize....öbürü merkez...faizi artıracagım der....borsada ise varlık fonu....malı alır...
finansal arenada furusan DİNAZORLAR....bunu bilir....NÖTR kalırlar....zinhar haramdır...MANUPİLASYON çünki....tüm fon yönetenler bunu bilir....
beklersin....neyi....TÜKENME NOKTASINI....
SOROS....tükenme noktasını çok güzel izah etmiştir....ingiliz merkez pankası ile furusurken STERLİNG SHORTUNDA....İNGİLİZ MERKEZİ YENMİŞTİ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ben de henüz izlemedim https://www.youtube.com/watch?v=lf9qVvqqKJw ilk tepkileri beraber izleyelim.
Yorum
-
evettt....CENGE yarın girecegim....
kefereye 20 000 puvan sokup....TIRLARI kene ile yükledim....ve fasulye ile biberdolma tarifleri yazdım...ETLİYE VE SÜTLÜYE KARISMADIM.....NÖTR KALDIM....
NİYE....
çünki....sürü asagı yonlendirilmişti.....YIKARAK MÜŞTERİYİ YARATMIŞLARDI....YARIN ONLARI DOGRUYACAKLAR....
NİYE BELE YAWASSIN GUZU....ben bi DİNAZORUM....aldıgım parayı geri kaptırmamak üçün....yaraların iyilişmesini beklerim....
gerideki yazılarımı okursanız....V mi...M mi der....her ikisinide yaptı....
niye....çünki...neler olacagını önceden bilenler piyasayı hazırladılar....
erken seçime gidelim....küüütttt asagı....temam gidelim küüttt yukarı....
kimin elindesin....MANUPULATÖRÜN.....ben kimim...kuzuyum....önün eline girermiyim....girmem.
incik....
artıkın....
BEN DÜŞMANI GÖRÜYORUM....DÜŞMANDA BENİ....CENGE GİRERİM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KENE yi ayarlıyorum.....bittimi yayınlarım....
unutmayın....açtıgım KENELERDE hedef minumum 10 000 dir...yoksa KENE yi açmam...beklerim.
üç önemli hubar daha gelecek....onlarında eli kulagında....bekleyelim....emin olalım...atlarımıza binelim....oynacagımız hedef...48 000 dir baylar.....
TALANCI...sabırlıdır....işlerini....usulet ve suhulet içinde yapar....
grafa bakın henuz tepedeyiz....emme 20 000 puvan oturtuk kefereye....ŞELLELER...DÜDENLER...MANAVGATLAR daha gelmedi...sonrada NİAGARA var....
image hosting 10mb limit
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum