önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • boş
    Aktif
    • 02 Aralık 2008
    • 253

Yolunuz açık olsun, herşey için teşekkürler, derin tarih ve ekonomik analiz bilginizi çok takdir ediyor ve bilgiyi bizlerle karşılıksız olarak paylaştığınız için minnettarız ve tekrar tekrar teşekkürler sn kuzu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kemal52x
      Aktif
      • 11 Ocak 2011
      • 237

bizi bırakmanı istemesem de üstadım , hakkını helal et çok ekmeğini yedik ,varsa bizden yana helel olsun selam ve saygılar .

Yorum

• BachiBouzouk
        Katılımcı
        • 10 Şubat 2017
        • 138

Tşkr.Kuzu hocam.Sağlık,sıhhat üzerinize olsun.

Yorum

• BogAyv
          Katılımcı
          • 09 Aralık 2015
          • 117

Prim kuzu ;

Gel etme eyleme,kurda kuşa yem etme.Bir kuzu vardı demesinler...

Daha öğrenecek çok şey, ütülecek çok enayi var.

Sensiz ne tadı olur ne tuzu...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

evett....usaglar 3 iş günü bu kerizz YARALARINI YALAR....bu arada bizde lagaluga yapıyoruz....bosuz....işşisiz....

ne yapıyoruz....yeni furusmayı hazırlıyoruz....

bunun üçünde....yarın ne yapacagı çok önemli....V mi....M mi yapacak niyet V VEYA M DE SAKLI.

BUNNARA BAKIP....furusan akıncı ya ata biner....yada cadırda yatar....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

V İSE.....dinazorun gözünün önünde tuttugu....ve ihmal edemeyecegi bi gerçektir....YENİ BİR TEPE ÇÜNKİ....

BORSACI ZAFER SARHOSU OLAMAZ....OLURSA KAYBEDER.....

DİNAZOR....imkansızın peşindedir hep....imkansız ise TRUMP la ilgilidir....bu FORM imkansızı gözardı edemez...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                impeach nedir....pich nedir....

yawww kuzu daha ciddi şeyler yaz....pichh babası belli olmuyana denir....birine kızdın nı pichh dersin işte...

heeee ele.....ya İMPEACH ne.....

pitchin piri herhal....hasstir ulen pitchh ten pir olurmu.....

ya asagıdakiler neler....

-UNAUTORİZED.....KONGREDEN ONAY ALMADAN...amerikaya saldırmamış bi ülkeye saldırmak....

INEFFECTİVE......deki saldırdın....eline ne gecer....ÜÇÜN BİRİ...sahada leskerin yok...guslar bumba ıçmış...

-dangerous....VERY DANGEROUS....urus ayısı dügmelere basmış....6500 kişilik ucak gemin denizin dibinde....

işte usaglar yukarıda ki üç kelime.....pichh i....İMPEACH yapar....kongre baskanlıktan alır....ANINDA....

BU NEDENLE....trump ve tehtitleri trışka....derin amrikiden dööötüüü kurtarma derdinde...MUELLER sorusturması bitmek üzere...rusya seçtirdi bunu dediler mi.....gene İMPEACH oluyor....

keşke PİCH olsaydım diye....cok dizine furuyor emme....ııı ıhhhh olamıyor...herdurumda İMPEACH oluyor...

iyide madem trump furmuyacak....hepsi trıska....bu gavurlar bizim borsayı ve tl yi niye hasat ediyor....

kaldır ayagını üstüne bastın....işte onlar PİTCH...DERİN AMRİKİ bunnarın bubası...

işte bu pitchleri tanıdıgım üçün....bugün LONG olmadım....çünki bunnar cok tehlikeliler....

bu PİCH ler olmasa....burası diptir....hedef 300 000 diye topik acacaktım.....ACMADIM...bu PİCHLER YÜZÜNDEN.

bu yazı....ve V gözardı edilmemelidir.....

unutmayın....SAVAS ÇIGLIKLARI.....DİNAZORLAR üçün fırsattır....kafayı kuma gömmüyeceksin...sen deve gusu deelllsin.....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ula namızzsızlar.....beni gene gandırdınız....neme lazım....bu kiritik günlerde kuzu tüydü....dedirtmemek lazım....TÜYMEK KİTABIMDA YOKTUR....CENG VARDIR BENİM KİTABIMDA CENG....herb yani....kefere ile ölümüne furusmak.

Yorum

• kiwi
                    Yeni Üye
                    • 21 Kasım 2013
                    • 17

ula namızzsızlar.....beni gene gandırdınız....neme lazım....bu kiritik günlerde kuzu tüydü....dedirtmemek lazım....TÜYMEK KİTABIMDA YOKTUR....CENG VARDIR BENİM KİTABIMDA CENG....herb yani....kefere ile ölümüne furusmak.
                    İşte komutan işte kuzu. olay bu sağolasın iyiki varsın çok şey öğreniyorum sayende üstad .

Yorum

• leventaslan
                      Katılımcı
                      • 08 Haziran 2009
                      • 166

bu furusmamı.....

benim üçün ölmeye hazır olduklarını ispatlıyan.....bilgi yüklü...cesur....ölmeye hazır benim gibi....

levent aslan.....ve ata kardeşlerime atıyorum.....vobda 20 000 puvan gömdük kefereye....

GAZAMIZ MUBAREK OSSUN......TURKUN FURUSKAN EVLATLARI.....
                      Valla üstad hayranlıkla izledim. Söylenecek söz yok. Tebrik ederim. Hem furuştun hem öğrettin 👏👏👏👏👏

WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

furusalım mı....FURUSMUYALIM MI....

eger batı urus la furusmayı göze almış sa....ki piyasa ona oynuyor.....

diyelim paramızı gömdük shorta.....eeeeee.....nasıl geri alacagız.....

çünki....bele bi herb de.....BORSALAR KAPATILIR.....PARAN HAPİS OLUR.....

bugün....boyle düşünen usagların satısı gelecek....günnük oyuncu zabah acılışla shortlar ve günü kapatır çıkar...malda girmez...benim gibilerden bahsediyorum...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

evettt....1000 puvanlık FUR-KAC karı oluştu....almak icabeder....acıldıgı yerden kapar çünki....135 500 dü üstteki yazıyı yazdıgımda şimdi 134 200....

ilk dirence degid zabah....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

efendim.....turk borsası bu rakkamlar normalmidir.....HAYIR ASLA DEGİLDİR....ZORLA BURADA TUTUYORLAR...

YILDIZ HOLDİNG....SİZE olan 7 milyar dolar borcumu yeniden yapılandırın....degilse aha anahtarlar...size basarılar dilerim....

DOGUŞ GURUBU.......size olan 6.5 milyar borcumu....felan filan...ahanda anahtarlar......

gerisi enayi mi.....yooooo.....anahtarlarını toplayan aynen PANKACI GARDAŞLARIMIN ÖNÜNDE....bankacı ayvayı yedi mi....yediii...hemide çig.....ulaaaa bankalar kar üstüne kar yazdı....bu kredilerden yazıyordu....incik yazsınlarda görelim.

Yorum

• mayki05
                              Katılımcı
                              • 14 Mayıs 2008
                              • 92

Kuzu ağam birazda ingiltere anlatsan o engin tecrübenden, herşeyi ora kurguluyor gibi.sevgiler saygılar

Yorum

• ata
                                Tecrübeli
                                • 13 Nisan 2014
                                • 439

Teşekkür Hayal Taciri, lennon, URANACUS, yurdanur44, rüzgar, luzuci, Guerra, zephry, aliev, bilgehan2004, egelii, kuzey, sea48, azizaydin, coparal, phaon, kiwi, selam, stefano, yigit64, forsen, celikay, şemsi, slumberwillcomesoon, kalekale17, optra, LeGeND2369, abc, sinterklass, dayan, AmurTemur, harbi1962, yorgun, titanp4, kemal52x, baracudas, hocamurat2001, semoz, kaptannemo, ilke63, starred messages, kemal erdem, albica, bridge, tumer1960, mdogan06, delix, azina, orion, ysf1, ihakkı, rean, culex, cabbar, DaMaT, liono, karabela, WinWin, kmlm, onur_aydogan, 3520, chronical, moneybiz, muratti, mitli, smartinvestor, saleve, mesut72, daroka, Tosun teşekkür etti
                                Beğeni aylakbaggal, lennon, hsynkzmz, URANACUS, yurdanur44, rüzgar, luzuci, Guerra, zephry, aliev, bilgehan2004, egelii, kuzey, sea48, azizaydin, coparal, phaon, kiwi, selam, stefano, yigit64, forsen, celikay, şemsi, slumberwillcomesoon, kalekale17, optra, LeGeND2369, abc, sinterklass, dayan, AmurTemur, atkey, harbi1962, yorgun, titanp4, kemal52x, baracudas, hocamurat2001, semoz, kaptannemo, ilke63, starred messages, kemal erdem, albica, bridge, tumer1960, mdogan06, delix, azina, orion, adoer, ysf1, ihakkı, rean, culex, cabbar, DaMaT, liono, manif, karabela, WinWin, kmlm, onur_aydogan, 3520, chronical, moneybiz, muratti, mitli, smartinvestor, saleve, mesut72, daroka, Tosun yazıyı beğendi

iki günde....hepsi bilgi yüklü usaglar....

sevgili ata....ata....

bana ölümüne sahip cıkan delianlıya....senin gibi....ölümüne saygı duyarım ben.....

ula gavat bu en sevdigim türkü.....

sen....sen....sen cesursun benim gibi....korkak degilsin İNEKLER GİBİ....

sana bi şarkı vereyim.....ödeşelim....FURGUN....

ölürsem.....

benim hiddet ve şiddetimi devam ettir.....

https://www.youtube.com/watch?v=gUZ1fdDcgZE

bu furusmamı.....

benim üçün ölmeye hazır olduklarını ispatlıyan.....bilgi yüklü...cesur....ölmeye hazır benim gibi....

levent aslan.....ve ata kardeşlerime atıyorum.....vobda 20 000 puvan gömdük kefereye....

GAZAMIZ MUBAREK OSSUN......TURKUN FURUSKAN EVLATLARI.....

Arada bir iki yazı kaynadı ya gene ,neyse

Yorum

Working...
                                X

Debug Information