önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BogAyv
    Katılımcı
    • 09 Aralık 2015
    • 117

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hedefe ulastik.....

ADA FORNASYONU TAMAMLANDI.....106 000....THY ile MANUPULASYONU yapmışlardı....ona gömünce kefere....yıkarak yaratılan fornasyon balon gibi patladı...
    Kuzum THY hikayesini 1.12.2016 da 4.54 en düşük göstererek başlattılar.20 TL gösterdiler nerdeyse 5 katı...

Nedense içime aynı hikayeyi bugün Halkbank a 8,23 göstererek başlatacaklar gibi geliyor...

Söyle bakalım üstadların ustası Bunca zaman ceza da ceza diye satılan beklenti satın alınan bu Devletimizin bankasının hali nice olur.Çocuklara alıp saklayalım mı?

Saygılar hürmetler...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• AmurTemur
      Katılımcı
      • 06 Ekim 2012
      • 120

ula nasılım usaglar.....EYİ FURUSİRMİYİM SÜNNETSİZ KEFERE İLE....

BİN ATLİYIM.....

BİN ATLI AKINLARDA COCUKLAR GİBİ ŞENİM......ha ha ha
      Kuzu üstad'ım sağol, varol...Türk'ün has evladısın..Delianlının hasısın..Finansal piyasalar er meydanın da nasıl strateji kurulur,nasıl furuşulur,para nasıl kazanılır cümle aleme gösterdin.

Helal olsun sana.....

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sen gadar annamam
        111 kısa vadesanki
        111 altında essahtan şellale hani şu anlatmaya gerek yok görüyosunuz babında
        ne diün
        guzu ne derdi
        bilmek başka uygulamak başka bilmişsin uygulayamamışsın tırışka

9 bin cepte
        şimdilik abv
        bizim poz aldıktan sonra bekleyebilmemiz içün (böyük böyük karlar yapmayı)narkoz falan yememiz lazım
        başka türlü olmuyor aq
        yinede abv

Yorum

• egelii
          Tecrübeli
          • 25 Ağustos 2011
          • 2961

hakkını helal et guzum
          çok fazla sabır olmasada dediklerini uygulamaya koyuyoruz şükür
          bugün 3 gün bakma kuralına uycedimki bangeci aradı dolar kopuyo trump felan der demez 132100 den long ladım avradını kesen
          tahiminim v ve haritam önce 136 sonra 130 ordan 139/140 ordan asıl şellale
          endeks üstünde 104/118 bandunda oynarız gari yani 111 pivot bölge
          rakamlar üç beş ıynayabilir
          diye sesli düşündüm
          önce sen bi hakkını helal et

Yorum

• Misafir

şimdi yegenim....hadise şudur....usagları çamaşır ipine asarsın....İP ÜÇÜNCÜ KATTAN ÜÇÜNCÜ KATA BARSI BİNA BALKANUNA BAGLI...onlara dersin ki atla assagı....oda derki atlıyamam bacagım kırılır....

bak grafa....yatay cızgının üstündeki usaglar ipte.....atlarlarsa....TEPKİ BÜYÜK OLUR.....atlamazlarsa...İPİ 7 Cİ KATIN BALKONUNDAN KARSI BİNA 7 Cİ KATI BALKONUNA BAGLAR....usaglar atlar ve ölür....STOP LOSS ları vardır....çünki hepsi ENAYİ...skender ele egitmiş...STOP LOSS yoksa sen bu işi bilmiyorsun demiş....onlarda inanmış buna....

YTD.genel de çamaşır ipleri hava şartlarından dolayı .defarmasyona uğruyor.yeni çamaşır ipi ve eski çamaşır iplerinin dayanıklılığını test edip ona göre kullanmak gerekir.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

impeach nedir....pich nedir....

yawww kuzu daha ciddi şeyler yaz....pichh babası belli olmuyana denir....birine kızdın nı pichh dersin işte...

heeee ele.....ya İMPEACH ne.....

pitchin piri herhal....hasstir ulen pitchh ten pir olurmu.....

ya asagıdakiler neler....

-UNAUTORİZED.....KONGREDEN ONAY ALMADAN...amerikaya saldırmamış bi ülkeye saldırmak....

INEFFECTİVE......deki saldırdın....eline ne gecer....ÜÇÜN BİRİ...sahada leskerin yok...guslar bumba ıçmış...

-dangerous....VERY DANGEROUS....urus ayısı dügmelere basmış....6500 kişilik ucak gemin denizin dibinde....

işte usaglar yukarıda ki üç kelime.....pichh i....İMPEACH yapar....kongre baskanlıktan alır....ANINDA....

BU NEDENLE....trump ve tehtitleri trışka....derin amrikiden dööötüüü kurtarma derdinde...MUELLER sorusturması bitmek üzere...rusya seçtirdi bunu dediler mi.....gene İMPEACH oluyor....

keşke PİCH olsaydım diye....cok dizine furuyor emme....ııı ıhhhh olamıyor...herdurumda İMPEACH oluyor...

iyide madem trump furmuyacak....hepsi trıska....bu gavurlar bizim borsayı ve tl yi niye hasat ediyor....

kaldır ayagını üstüne bastın....işte onlar PİTCH...DERİN AMRİKİ bunnarın bubası...

işte bu pitchleri tanıdıgım üçün....bugün LONG olmadım....çünki bunnar cok tehlikeliler....

bu PİCH ler olmasa....burası diptir....hedef 300 000 diye topik acacaktım.....ACMADIM...bu PİCHLER YÜZÜNDEN.
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

hakkını helal et guzum
                çok fazla sabır olmasada dediklerini uygulamaya koyuyoruz şükür
                bugün 3 gün bakma kuralına uycedimki bangeci aradı dolar kopuyo trump felan der demez 132100 den long ladım avradını kesen
                tahiminim v ve haritam önce 136 sonra 130 ordan 139/140 ordan asıl şellale
                endeks üstünde 104/118 bandunda oynarız gari yani 111 pivot bölge
                rakamlar üç beş ıynayabilir
                diye sesli düşündüm
                önce sen bi hakkını helal et
                helal ossun....efem....efelerin efesi....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kuzu üstad'ım sağol, varol...Türk'ün has evladısın..Delianlının hasısın..Finansal piyasalar er meydanın da nasıl strateji kurulur,nasıl furuşulur,para nasıl kazanılır cümle aleme gösterdin.

Helal olsun sana.....
                  sanada bitanem....kadir kıymet bildigin üçün....çokkk azaldı iyi insanlar....iyiki varsın....saol...varol.

Yorum

• sea48
                    Katılımcı
                    • 08 Mart 2016
                    • 137

ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero

enteresan benzerlik
                    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                    Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Teşekkür Hayal Taciri, lennon, URANACUS, yurdanur44, rüzgar, luzuci, Guerra, zephry, aliev, bilgehan2004, egelii, kuzey, sea48, azizaydin, coparal, phaon, kiwi, selam, stefano, yigit64, forsen, celikay, şemsi, slumberwillcomesoon, kalekale17, optra, LeGeND2369, abc, sinterklass, dayan, AmurTemur, harbi1962, yorgun, titanp4, kemal52x, baracudas, hocamurat2001, semoz, kaptannemo, ilke63, starred messages, kemal erdem, albica, bridge, tumer1960, mdogan06, delix, azina, orion, ysf1, ihakkı, rean, culex, cabbar, DaMaT, liono, karabela, WinWin, kmlm, onur_aydogan, 3520, chronical, moneybiz, muratti, mitli, smartinvestor, saleve, mesut72, daroka, Tosun teşekkür etti
                      Beğeni aylakbaggal, lennon, hsynkzmz, URANACUS, yurdanur44, rüzgar, luzuci, Guerra, zephry, aliev, bilgehan2004, egelii, kuzey, sea48, azizaydin, coparal, phaon, kiwi, selam, stefano, yigit64, forsen, celikay, şemsi, slumberwillcomesoon, kalekale17, optra, LeGeND2369, abc, sinterklass, dayan, AmurTemur, atkey, harbi1962, yorgun, titanp4, kemal52x, baracudas, hocamurat2001, semoz, kaptannemo, ilke63, starred messages, kemal erdem, albica, bridge, tumer1960, mdogan06, delix, azina, orion, adoer, ysf1, ihakkı, rean, culex, cabbar, DaMaT, liono, manif, karabela, WinWin, kmlm, onur_aydogan, 3520, chronical, moneybiz, muratti, mitli, smartinvestor, saleve, mesut72, daroka, Tosun yazıyı beğendi

iki günde....hepsi bilgi yüklü usaglar....

sevgili ata....ata....

bana ölümüne sahip cıkan delianlıya....senin gibi....ölümüne saygı duyarım ben.....

ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Alemin mutlak yegane kralı kuzu emmime selam olsun

Bu pislik ötesi spek uşaklarını burdan defettiği için ve tüm iyi niyeti için

ula gavat bu en sevdigim türkü.....

sen....sen....sen cesursun benim gibi....korkak degilsin İNEKLER GİBİ....

sana bi şarkı vereyim.....ödeşelim....FURGUN....

ölürsem.....

benim hiddet ve şiddetimi devam ettir.....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

BogAyv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzum Ah kuzum.

Keşkem şu Twitter denen merete alışsan alsan bizide himayene.Kuzu mektebine orada devam etsek... Neyse burada takipcin olmak da güzel...İyiki varsın.

Saygılar hürmetler büyüğüm...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

degerli dostum.....

ben insanım....bu forum bi atatürk ögretmenin actıgı forum....ONU TANIMAM....o benim sesimi duymadı....duyamaz....ONA İHANET ETSEM SENCE BEN Bİ İNSANMIYIM.....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

bu furusmamı.....

benim üçün ölmeye hazır olduklarını ispatlıyan.....bilgi yüklü...cesur....ölmeye hazır benim gibi....

levent aslan.....ve ata kardeşlerime atıyorum.....vobda 20 000 puvan gömdük kefereye....

GAZAMIZ MUBAREK OSSUN......TURKUN FURUSKAN EVLATLARI.....

Yorum

• mdogan06
                            Seyirci Üye
                            • 20 Aralık 2015
                            • 60

Kuzu dayı,

Sayende hem para kazandık hemde çok şey öğrendik, Bilgilerinle ışık oldun bize.

Saat başı Kuzu dayı yazmış mı diye forumu bakan biri olarak önümüzdeki zor süreçte bizi yalnız bırakma lütfen.

Selamlar / Saygılar

Yorum

• semoz
                              Seyirci Üye
                              • 12 Nisan 2014
                              • 62

Kuzum, yol gösterensin. Bizi öksüz koma..

Yorum

• mehmet.ozbilgic
                                Katılımcı
                                • 07 Haziran 2015
                                • 74

Pirim sen yoksan biz yok oluruz. Bizi yok etmiycen demi. Sensiz tadı tuzu olmaz yemeklerimizin. Delikanlı er meydanını terk etmez taki ölene kadar. Hep demezmisin furuşa furuşa ölelim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information