Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kuzu başkan hisselere ufaktan girilirmi 4 e bölsek nakiti yoksa kesin kes 22 dolari beklemekmi lazim gerçi bende %50 nakit %50 hisse var DOLAR 4.20 GÖRDÜ BU ARADA BU HIZLA 4.60 GÖRÜR 100.000 ALIM YERİ OLUR NEYSE SEYREDELİM BİRAZ
TRUMP ÇİDDİMİ OLURSA İLK FÜZEDE ALMAK LAZIM
şimdi yegenim....hadise şudur....usagları çamaşır ipine asarsın....İP ÜÇÜNCÜ KATTAN ÜÇÜNCÜ KATA BARSI BİNA BALKANUNA BAGLI...onlara dersin ki atla assagı....oda derki atlıyamam bacagım kırılır....
bak grafa....yatay cızgının üstündeki usaglar ipte.....atlarlarsa....TEPKİ BÜYÜK OLUR.....atlamazlarsa...İPİ 7 Cİ KATIN BALKONUNDAN KARSI BİNA 7 Cİ KATI BALKONUNA BAGLAR....usaglar atlar ve ölür....STOP LOSS ları vardır....çünki hepsi ENAYİ...skender ele egitmiş...STOP LOSS yoksa sen bu işi bilmiyorsun demiş....onlarda inanmış buna....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Sayın kuzu ben sebeplenemedim ama sebeplenenlere afiyet olsun ve sebep olduğun içinde sana büyüksün kuzu derim.
İyiki varsın.
Birde son durumun türkiyede yaratacağı kısa ve orta vadede sonuçlarını paylaşırsan sevinirim. Gece helalleşip yattım evdekilerle.. o derece tedirginim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
şimdi yegenim....hadise şudur....usagları çamaşır ipine asarsın....ip üçüncü kattan üçüncü kata barsi bina balkanuna bagli...onlara dersin ki atla assagı....oda derki atlıyamam bacagım kırılır....
bak grafa....yatay cızgının üstündeki usaglar ipte.....atlarlarsa....tepki büyük olur.....atlamazlarsa...ipi 7 ci katin balkonundan karsi bina 7 ci kati balkonuna baglar....usaglar atlar ve ölür....stop loss ları vardır....çünki hepsi enayi...skender ele egitmiş...stop loss yoksa sen bu işi bilmiyorsun demiş....onlarda inanmış buna....
yani diyorsunki thy ve diğer kagittaki stoplari kredileri sattirdiysa tepki gelir ve tekrar yukardan aldirir anladiysam ne olayim..
trump ın herb gemisi HARRY TRUMAN.....henuz atlanticte....kıbrıs civarına ayın 22 sinde anca varır....
bu gemi varmadan bişey yaparsa....rusya ile anlaşır...bosaltılmış bi airporta 59 tomohawk atar...olay kapanır....gecensene böyle yaptı.
bu geminin varması beklenirse....olay cok büyür....
diger borsalar düşmüyor...anlamı....olay kapatılacak....düşen borsa ve para bizde ...bu beni ürkütüyor....olay TURKİYE etrafında dönecek gibi görünüyor....FİNANSAL PİYASA bunu söylüyor.
anlamıyacak ne var ula....herkes STOP LOSS yaptıysa tepki büyük olur....yapmadıysa grafda verdigim yere kadar olur...
yani biri 109 500....öbürü 112 500....
kuzu kuralı ne idi....TIRLARI yükledin mi....üç gün bulaşma...bırak YARALARINI YALASIN....yalıyor suan.109 100 de....
anlaşıldı usta hem eğitici hem ders niteliğinde oluyor seviyoz seni bugün 109.500 görür cumayada 112.500 gelir orda nakite geçilir kalan %50 için sonra 92-100.000 arası beklenir şimdilik oyun bu şekilde
trump ın herb gemisi HARRY TRUMAN.....henuz atlanticte....kıbrıs civarına ayın 22 sinde anca varır....
bu gemi varmadan bişey yaparsa....rusya ile anlaşır...bosaltılmış bi airporta 59 tomohawk atar...olay kapanır....gecensene böyle yaptı.
bu geminin varması beklenirse....olay cok büyür....
diger borsalar düşmüyor...anlamı....olay kapatılacak....düşen borsa ve para bizde ...bu beni ürkütüyor....olay TURKİYE etrafında dönecek gibi görünüyor....FİNANSAL PİYASA bunu söylüyor.
kuzu kuralı.....ADA FORMASYONLAR MUTLAKA FORNASYON BASLANGIC CIZGISINDA SONLANIR....çünki tum ada fornasyonları YIKARAK YARATMAK üçün yapılan MANUPULASYONLA olusur....gercekte destekliyen veri yoktur...
yegenim 107 000 civarı....oradan tepki gelir....OBO boyun cızgısına pull-bact tir bu tepki....adayı bitirir 107 de...PULL-BACK i yapar.
SIMULASYONUM SELE....
evvelki gün yol haritasını vermiştim....bak aynen oldu....112 500 ü bile vermişem ula namıssız....
ula olumm....sabırlı olun....DİNAZOR agır ve oturaklı heyvandır....gıvrasması yavastır....sabırlıdır...gıvrastımı direkt midesindesin....
ben MERKEZ olsam....1 dolar dahi vermem....hatta doları yukarı basarım....BU SALDIRIYA KOL BÜKEREK CEVAP VERİRİM....BATIRIRIM HEPSİNİ....
ÇÜNKİ....
çok net.....
ülkeme EKONOMİK SALDIRI halindeler....sanki kimyasalı biz attık....ipneşler...
Yorum