önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

erkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzum selamlar...
    kısaca pozisyon durumunu anlatayım..
    18 nisan günü açıklama geldiği gün viopta 22,260 pozisyon kapandı. yukarı giderken kapanması bence olumsuz kim kapattı dersen mahşerin üç atlısı meri-credi ve iş kapattı.
    19 nisanda bahsettiğin mezar taşında 4500 poz daha kapandı ve açık pozisyon sayısı 335 binlere düştü. bu son 2 yılın en düşüş rakamlarından biri.
    ve spot piyasada da yabancı satmaya devam etti..
    yukarı trendin başlaması için 400 bin üzerinde açık pozisyon sayısı olması lazım yoksa gitmiyor.

benim fikrim 112,500 gördü ve döndü satış geldi zaten. bu satışında devamının geleceğini düşünüyorum.

piyasa seçimde neyi alır dersen rte nin kaybetmesini satın alır ve ralli başlar diye düşünüyorum.
    mevcut iktidarın devamının olumlu yansıması olmaz...

saygılar sevgiler...

eferim erkmenim....seni güzel yetiştirdim ula.....

ralliden önceki dip şuna baglı....eger ABDULLAH GÜL saadetten cumhurbaskanı olacagını acıklarsa.....bi 5000 puvan daha düşeriz....satısa AKÜPE li mutehhatler....spekülatörler....velhasıl hepsi gelir....dibi bulur rally e baslarız....

degilse.....mevcut kadro kazanırsa.....hedef 48 000 bunu kimse durduramaz....cünki....EKONOMİK MODEL degişmiyecek....

BUDA....yakın vadede....mevlut efendinin durumu.....DİPTE.

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ne diyorsun kuzu başkan 102.000 ler çok hizli gelecek gibi yoksa teekrar 110.000 görüp düşecekmiyiz

ABDULLAH GÜL...ben saatetten adayım derdemez.....102 000 oluruz....oradan transit 110 000.....

ahanda grafı.....elips altta....

image sharing
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

bu hafta sonu.....bunnar şekillenir.....biz TALANDAYIZ....BUGÜN GENE ÖPTÜK SKENDERİ....namıssız dodaglarına bal sürmüştü ben öperken....

ele cilveli ele cilveli bagtıki bana....nooolurrr bi 5500 puvan daha sok der gibiydi öperken....ha ha ha

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

yogggg efendim kuzu bu işi bilmiirrrr.....

yaaaa....öyleyse söyle....kim bu işi biliyor ula.....

ele olursa bele olur şele olursada şele olur diyen usaglar bu işi biliirrrr....

eeeeee....para kazanıyorlar mı.....ELEDEN VE BELEDEN.....HA HA HA

CUGAP....yoooo kazandıklarını görmedim.....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

buda NURULLAHIN....önüzdeki hafta ugrayacagı yerler.....

böginki gün....NURULLAH ikili dibi yaptı....ve biz öptük....ehhhh NURULLAH da essek degil ya bi TEPKİ koyar....kor komazda tepesinde biterim....bu NURULLAHI anasından dogduguna pişman edecegim....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kuzudan sevgilerimle....GÜZEL YARADILMIŞ KARDEŞLERİM.....

Bir furuşma daha bitti....dor atıma bindigimde hubar veririm.....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

degerli okuyucularım.....

size biraz ....İZMİRLİ HOCA dan bahsedeyim.....

kendisinin burada topigi var.....platodata forum dan beri...birlikteyiz hep....benim önemle izledigim bir teknikçi ve deryadır....kıyaslamalı teknikçidir....OLAYLARA BİR BÜTÜN OLARAK BAKAR....

dolar bazlıda.....verdigi önemli bi direnç var yandaki topiginde.....bu 2.40 dır....bu kırılırsa hedef transit 1.80 dir...

suanda 2.60 dayız....verdigi hedef 2.40....dolar-tl 4.20 olsa....101 000 lere geliyor....

İZMİRLİ HOCANIN özelligi sudur.....benim lafla anlattıgım MACROEKONOMİYİ.....O CIZGILARIYLA ANLATIR...COK DEGERLİ Bİ İNSANDIR....bilgi yüklüdür.

Yorum

• izmirli_hoca
                  Tecrübeli
                  • 19 Haziran 2013
                  • 1458

Sevgili Kuzum,

yazdıkların beni onore etti ama bazı düzeltmeler gerekiyor.

senin tarih ve ekonomi bilginin kırıntısı bile bende yok. Ormana bakarım ama bu sadece çizgilerde olur , evet yorum yapıyorum...hemde ekonominin temel olgularından bile haberim olmadan. Çöpçülüğün data toplama versionu olarak takdim edilebilirim.

Degerli bir insan dır demişsin. Varolasın, Sağolasın, şunu bir de bizim hanım duysa. O' na göre bütün gün makinada oturan bir tembel den fazlası değilim.

İnan bana bildiklerimin Ekonomi ve Borsa ile alakası bile yok. Harbiden.
                  Yüksek enflasyonun, para kazanamamanın hasbehal kader, borsalara yuvarladığı bir taş parçasıyız işte..

Bu arada, bence, önemli direnç 2.40 $ değil. 2,23 $.
                  Doları da, şahsen biraz daha yukarda bekliyorum.

Sağlıkla kalın.

Yorum

• asi
                    Aktif
                    • 05 Temmuz 2009
                    • 270

https://t.co/6sjENyXgR2

Kuzu emmi yorumun olurmu bu vdeoya

Yorum

• akıncı
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2018
                      • 616

sayın kuzu....

3 iş günü pazartesi doluyor.

bu sefer içimden bir ses LONG olacagınızı söylüyor.

platodatadan beri izliyorum sizi.ABDULLAH GÜL ben yokum derse.siz LONGSUNUZ.

Yorum

• WinWin
                        Katılımcı
                        • 06 Kasım 2014
                        • 185

Ali Babacan aday oluyormuş, kazanma ihtimali artarsa borsa uçar, dolar çöker.

Yorum

• e.yegen
                          Tecrübeli
                          • 05 Mart 2009
                          • 530

A.gul aday olmadi hedef yerin dibi dolar fiseklemesi lazim kuzu kurali bakalim olacakmi ilerleyen gunlerde

Yorum

• akıncı
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2018
                            • 616

sayın yegen....

yanlış kuzu kuralındasın....

bende kuzunun 2013 de yazdıgı kurallar toplulugu kayıtlı....

SEÇİM KURALI ....

KUZU DİYORKİ....pala seçimde kendi istedigi bi gurubun iktidara geleceginden eminse seçimden önce borsayı düşürür bir ay kala rally.

gene diyorki....pala seçimde kendi istedigi bir gurubun kazanamayacagını anlarsa seçim gününe kadar asagı gider yavas yavas.

Yorum

• akıncı
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2018
                              • 616

peki sayın kuzu ne yapar....

6 mayısı para kazanmak için kullanır....

Yorum

• akıncı
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2018
                                • 616

gene kuzudan....

Birisini unutmak zorundaysanız, Bunu sindire sindire yapın. ÇÜNKÜ aklın zamansız öldürdükleri, Yürekte ansızın diriliyorlar..!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information