107400 ha, ben 173415 bekliyorum.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
sanmam sadrazam....ters kose en cok 3 saat surer....sonra geri dusus trendine....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ha ha ha....seni kulagi kesik seni....ha ha haBaBa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster107400 ha, ben 173415 bekliyorum.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yarin cok onemli bisey olmuyacak....TURK PIYASALARI AYI ARTIK....BUNU HICBISEY DEGISTIREMEZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
abi ne yapacağımızı şaşırdık iyice. uzuna gireriz terso, kısaya gireriz ralli olur...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarin cok onemli bisey olmuyacak....TURK PIYASALARI AYI ARTIK....BUNU HICBISEY DEGISTIREMEZ....-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
turkiyede....YENI PARADIGMA....YUKSEK KUR....DUSUK FAIZ....
BI GURUP akp li yeni yetme ekonomist diyorki....faizleri dusurelim....bankalar ucuz kredi versin....herkes kredi alsin....borcunu odesin...yeni ev alsin...ucuralim ekonomiyi....
heeee ucuralim ula da.....hangi banka yonetimi senin gibi geri zekalidir ki....kur yukselirken...ona yatirim yapmak yerine dusuk faizle kredi versin....adamda zeka yok mu saniyorsun....herkesi kendin gibi sanma olummm...AKILLI OL BIRAZ....
BU PARADIGMA VARKEN....bu gundeme oturmusken....TURK PIYASALARI COKMEYE MAHKUMDUR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
beklentide bitti....bu durumda....skender agamdan baska kimse short olamaz....DUSME UCUN BU GEREKLIYDI....BIZIM USAGLAR....longlamaya devam edecek....sko verecek....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bi beklenti kaldi....oda not veren kurumlar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Beğendim 100,1'leri.. Yaklaşık bu civar orti kalan 4 kademe uygun long'lar da kawırma..
Bizt'ik flat fileto, şimdilik..
...
Kurumsal kalan Vak'lar en iyi yerden kawırma aynen fileto..
...
Şeker11emerican'lar henüz mütevazi long devam.. Tarihi dibine yakın az long emir daha bekler..
Yorum
-
Bizt'ik 97-102'ler arası testere deneyebilir.. Kaç tur bilinmez ancak süreler
az kaldığı için kritik virajlara, çok tur olmasa da en az birbuçuk'tan 2 tur diyelim şimdilik..)
Bu duruma düştü teknik-temel Bizt'ik.. Yalandan konsolide.. Yalandan o da..
...
98,7-101,5 aralığını baz alıp her iki yöne de trade'ler deniycez, sırasıyla..
Slow trade'e ara verip, belki yine biraz slowumtrak ve kademeli ancak
gerek oldukça fast trade k.v. mantıklı..
...
Fitch'imtrak da unutulmamalı yarın.. Bakalım hayırlısı..
Yorum
-
degerli dostlarim....
bu topicle ilgili moderator....sadrazam kardesimiz....ben turkiye de borsa acikken...newyorkta uyuyorum...kendisi full yetkilidir....YETKILILERDEN IKI UYARI ALDIK...UCUNCUSU CEZA OLACAK....DIKKATLI OLALIM LUTFEN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEVGILI BUBICO.....ALTIN....
ALTIN...PETROL...PARITEDE....DIP....soyle olusacak....henuz olusmadi....o yuzdende yeni topic acmiyorum...
hadise sudur bubico....american borcu 17 trilyon dolardir...bu borc hazine bonosudur...ekim 2013 den beri...rusya cin ve onlara takilan guruplar....BU BONOLARDAN CIKIYOR....ALTINA GIRIYOR....skender....bunu durdurmak ucun....dolari degerlendiriyor.....dolar endeks 80 den 100 e cikti....
KAPATTIGIM TOPICTE YAZMISTIM....DIP....HERYERDE...DOLAR ENDEKS 130 DA....
BU OLURSA....demistim....geopolitic arenada da buna bagli degisimler olacak....
geopolitic arenada....1990 sovyetlerin yikilmasi ile....TEK SUPER POWER olarak yonetilen dunya duzeninde....GEOPOLITIC CYCLE DOLDU....bitti....yeni dunya duzeni sekilleniyor....2001 ikiz kulelerden beri....
demekki neye bakiyoruz....iki seye....dolar endeks 130 mu....veya geopolitic durum degisti mi....ve degistiginde taraflar mutabakata vardilar mi...bunnardan kim once veya ayni anda olursa....
o an......DIP HERYERDE OLUSMUS....YENI 30 YILLIK CYCLE BASLAMIS DEMEKTIR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum