Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
10 yıldır sadece akor mu basıyorsun yoksa..ha ha ha
İş icabı tırnakları kesmek zorunda kaldım epey bir zaman, bu zıkkıma da ara verince parmakları tekrar esnetmek çok zor..
Yoksa genc iken Leyanda, Aranjuez vs. çalmışlığım vardı yani..
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Keşke küçükken biri vereydi elime (gitarı!!), eyi olurdu emme.. yaş ilerleyince zor..
Çok iyi etmişsin çocuğa keman dersi aldırmakla..hastasıyım kemanın..
Ben önce darbuka aldım kıza, ritm alışkanlığı olsun diye.. daha 3,5 yaşında.
Sonra küçük bi gitar alacam.. öğrenemediğim ne varsa öğrenmesi hayalim.. İnşallah kendi de istekli olur
İş icabı tırnakları kesmek zorunda kaldım epey bir zaman, bu zıkkıma da ara verince parmakları tekrar esnetmek çok zor..
Yoksa genc iken Leyanda, Aranjuez vs. çalmışlığım vardı yani..
bende ugraşmıştım bir ara ...olmadı...cok calışmak lazım..hergün mutlaka calmak gerekiyor...beceremeyince hırsımdan aht ettim kıza keman dersi aldırıyorum şimdi...ha ha ha
bende ugraşmıştım bir ara ...olmadı...cok calışmak lazım..hergün mutlaka calmak gerekiyor...beceremeyince hırsımdan aht ettim kıza keman dersi aldırıyorum şimdi...ha ha ha
Evet Abi.. hele keman çoook çok zor. küçük yaşta başlamayınca bilek mukavemetine sahip olmak giderek zorlaşıyormuş.
Ben de ilk gitarı aldım, gittim ilk derse. Herif resmen aşağıladı "sen bu işi beceremezsin" diye.
Bismillah la! daha ilk ders!
Okulu falan astım 1 ay, kendimi banyoya kapatıp da çalıştım anasını satıyım. banyoyu kapatıyorum ki, akustik güzel olsun, çıkardığım gıy gıy sesleri kulağıma hoş gelsin. tam 1 ay günde 8 saat çalıştım..
Nooldu dirsen, gene beğenmedi eşşoğlu eşşek!!!
O gün bugün kendi kendime çalar söylerim işte
haftalık kapanış olması sebebi ile aşağıdaki 2 grafında da güncellenmiş hallerini de koyayım, gidip yatayım..
Eyi dinlenin, haftaya deli ekşın var.. Abovv! hem de ne ekşın!
bu aşağıdaki kanal çizgiler ve fiyat hareketlerinde bi "deja vu" var gibi ama.. bar sayacam bakalım senkronu nasıl çözebiliriz?
sayin erdemli....sikayet uzerine bu yazini inceledim...
vardigim sonuc su...bu forum tumuyle ozgur bi forumdur....burada insanlarin gorus ve dusuncelerine gem furulamaz...butun medyayi havuz medyasina cevirmege gerek yoktur....
sozunu ettiginiz iki ifade ayni anlami tasimaz....yani..."Piyasa hükumetin seçim riskini satıyor"...ile...."Piyasa RTE nin gidişini satıyor"ayni sey degildir...ayni sey degildir...basbakanin adini bilmiyen bi suru insan var turkuyede...
not....borsa demek....onda para kazanmak demek...direkt RTE ve konusmalari ile ilgiliyse ki oyle....bu forum uyesi onu istedigi gibi elestirir...sizde bi uye olarak izlersiniz.....veya izlemez RTE oven forumlara gidersiniz...burasi bagimsiz ve yuzde 100 ozgur kalacaktir....
Sayın kuzu, öncelikle nazik üslubunuz için teşekkür ederim.
Fakat anlaşıldığı kadarı ile konu hakkında söylenebilecek her şey söylenmiş, herkes görüşünü beyan etmiş, söylenecek söz kalmamıştır. Daha fazla uzatmaya gerek yok. Kırgınlıklar olmaması adına ben forumda yazmaktan feragat ediyorum. Bütün arkadaşlara başarılar...
sayin erdemli....
forum yonetmek cok zor bi is....elimden geldigince sizi kirmamaya ugrastim....yazimi yazarken...yazdiginiz yazi...bilgili birine aitti...sikayet sikayettir...dikkat ederseniz ikinci bi yazi yazarakta....beyninize ve bilginize hitap ettim...VE YANILMAMISIM....SENI FORUMDA GORMEKTEN ONUR DUYACAGIMI BILMENI ISTERIM....genede secim senin...
sevgiler,guzel kardesim....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bizim kavgalarimiza aldirma....biz hep boyleyiz....rabbim ele yaratmis bizi....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
forum yonetmek cok zor bi is....elimden geldigince sizi kirmamaya ugrastim....yazimi yazarken...yazdiginiz yazi...bilgili birine aitti...sikayet sikayettir...dikkat ederseniz ikinci bi yazi yazarakta....beyninize ve bilginize hitap ettim...VE YANILMAMISIM....SENI FORUMDA GORMEKTEN ONUR DUYACAGIMI BILMENI ISTERIM....genede secim senin...
sevgiler,guzel kardesim....
Teşekkür ederim sayın kuzu,
Biz eksper üstâd ile yol arkadaşıyız. Sizin iyi niyetli yaklaşımınız üzre, kendisi burada oldukça ben de buradayım.
Ayrıca ve yukarıdaki konudan bağımsız olarak, paradigma arkadaşımızın yasağının kaldırılması sizden ricamdır. Bu konuda da yardımcı olursanız müteşekkir oluruz. Selamlar sevgiler...
Yorum