eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Afiyet olsun ağalar...
Sizlerle kazanmak güzel, emme muhabbet daha güzel.. Hem kazanıp hemi de muhabbet oldu muydu... Anaaaam. Kaymaklı ekmek kadayıfı.."Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
Dün aaşam beni uyarın grafikler kalabalık yapıyorsa didim...
Kimseden ses seda çıkmadı
bu sebeple gece bir şeyler saçmalamayı düşünüyorum yine..
Eksper Abi yannız biraz yorum yapman lazım, ele olmaz bele olur, şurdan çız şura götür falan bişiyler di..
Nasıl çözecez senin sistemi?? heç deilse ayak izlerini neyim bari bulmaya çalışalım.
Napak senin ekrandan paralel mi çekek eve??"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yorum
-
.."halk".. değil "hakkı" olacak tabiki..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTescilli "the satış"ımız bizt'iğde devam etmekteydi, ilgililere yaşatmakta piyasa.. Her halk mhfzdr).
"etmekteydi" den sonraki virgül de "ve" olabilirmiş.. yada ne bilim .., boşluk gibi bişey de
olabilirdi..
Neyse, düzenleme süremiz dolmuş madem..
Düş Dow düş.. Hadi yakınlarım.. Ha gayret..
Yorum
-
Eveeett.. başlayalım..musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gece bir şeyler saçmalamayı düşünüyorum yine..
Eksper Abi yannız biraz yorum yapman lazım, ele olmaz bele olur, şurdan çız şura götür falan bişiyler di..
Nasıl çözecez senin sistemi?? heç deilse ayak izlerini neyim bari bulmaya çalışalım.
Napak senin ekrandan paralel mi çekek eve??
Aşşağıda xu100 usd bazlı aylık graf var.
Gördüğü en yüksekten sonraki derin düşüş-düzeltmelerde 2 defa % 50 fibo seviyesi çalışmış ve burdan dönüşte eski zirvesine gitmiş, tabii TL bazında bu yeni bir zirve oluyor.
27494 USD * 2,63 TL/USD = 72310 seviyesine denk geliyor şu anki kurla..
Sesli düşünüp haftaya ağamın da desteği ile doları 2,75'e ittirdiğimizi farz edelim;
27494 USD * 2,75 TL/USD = 75608 ediyor.. Bu da kabaca VOB'da 93000 seviyelerine tekabül eder..
Tabi buraya gidecek diye bir kaide yok, eşek değil ya giderse de paldır küldür gitmez heralde.. O işi ustasına danışmak lazım..
(xu100'ü de alta indikatör olarak koydum, daha eyi görülsün..)
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yorum
-
Eksper Abi'nin haftaya dolarda zirve, yukarıdaki %50 fibo ve aşağıdaki malum OBO hedefini de hesaba katarsak bu seviyeler ihtimal dahilinde..
Yorum
-
Napak Abi? Kız ayakta tutturdu bana masal oku da oku diye.. Kalktık okuduk..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterde get yat lem gudurdunmu gece gece...subhanallahhhh...
Madem kalktım bi gayfe içem dedim, gözler fıldır fıldır şimdi

O değil.. sen bunnarın altına, su dök, un koy,şeker ilave et, kısık ateşte pişir neyim yazmazsan töbe olmaz bu iş..."Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yorum
-
Arada sırada bakarım buna ne halt etmiş diye..
Dolar zirve tazeleyince bi bakam dedim bugün de..
Gram altın bazlı xu100..
3-4 defa çalışan bi desteğe çok yakınız, tabii ons ve dolar kudurmazsa..
Yorum
-
Ben napam Abi? Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdün bi kere...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternerde pohtan bir graf var komuşşun ...icim karardı ...elinden hayırlı bir graf cıksın...
Kulağından çeke çeke 95000'e götürecen sen bunu..
Ben psikolojileri hazırlıyorum
Yorum

Yorum