akıl vermek gibi olmasın da, ayrı başlık istedik açıldı. trend dönüşlerinde yaşanan klasik eksper kuzu atışması, araya girmeyin diye de uyarı yazısı yazdım. Taş yerinde ağırdır. Eksper emmi sana bağımsız, gözlerden uzak ve de özgür bir alan verildi. Hünerini, burada ifade et. şu süreçte kim becerili çıkarsa o el öpülür. Piyasa volatil, sen yaz kuzu farklı yazacak, bilgi harman olacak.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
[QUOTE=BEéLLrock;623742]Geçen hafta.. Bakalım bu haftayı da iyi izlemek lazım..musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBundan sonra da aynısı olur mu bilmiyorum-çözemedim ama sanki renkler arasında bir ilişki var gibi...
1-2-3-->1 1-2-3-->1
.. Ancak tüm bu ordan seker, burdan döner long da long hikayeler fena terse gelebilir yani..
Lütfen azami dikkat hatırlatmasıdır bu, kendi nezdimizde ve hepimize..
Özel ve bambaşka bir süreç olabilir.. Öyleki yanlız burdaki biz veya azınlık borsa yatırımcıları değil,
günümüz ap-ak saray ... ... ve de ebediyen..
Bu sebep longlaşmaya azami dikkat.. El-mecbur longcuların durumuna düşmemek lazım bu devirde..
Free trade esası
?.
Yorum
-
94 deki panik mi, 96 hattı mı?
-3 bin yazsa 91 edecekken, -3 yazmış hali (99-97'ler dahil) sayalım 96' ve mukayesesini..
Dow agresif satarsa bi ihtimal devam ederek, en az bir gün daha long düşünmeden trade
planlıyorum.. Dolares gevşemedi henüz ayrıca..
...
102-103 de kimse panik olmaz zaten mevcut knjktr
101 dahil daha easy short bölgesi olur
Yorum
-
[QUOTE=BEéLLrock;624792]BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen hafta.. Bakalım bu haftayı da iyi izlemek lazım..
?.
Geçen hafta 30 endeks;
-6,000 puan desek.. bi -6 da önceki haftadan kalan var..
Daha panik bekliyoruz.. Nası strateji adıymış? Bi bu kadar daha düşse kalpten gidecek tipler
varken.. normal böyle isim koymak..
...
"The Satış" var bide türkü tadında )
Yorum

Yorum