TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

Öyle anında devasa virman pastalaşmalar da olurdu hatırlarım manaw muratman bayım..

Günlük anlık pastasal trade karartmasından öncemiydi sonramıydı o dönem??, onu hatırlayamadım ama..

Yorum

• erdemli
      Yasaklı
      • 20 Eylül 2009
      • 132

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      erdemli bayım ayrıca belirtmek isterim hatırlatman sebep;

...

Bakalım biraz sınıfta kalmayız böyle yine inşallah..

Trade'e de zararı oluyor malum dediğin gibi kısmen de olsa foruma da..

Bu bir anlamda da ayıktırmış olduğun için tekrar thanx..
      Eyvallah sen de sağol BEéLLrock kardaş, sağlam delikanlı arkadaşsın. Sevdik seni...

Yorum

• manaw
        havacı
        • 28 Ekim 2011
        • 896

ahanda o zamanın pastası.. ben o zaman long kovalıyordumm. uzun zamandır da yatıyordum pusuda ve bu anı bekliyordum.. hatta açmıştım da bir kısım longlarımı.. emme citi, bankayı satınca ve de suriyede uçağımız düşürülünce tırsmıştım..

e o zaman burgan yatırım yoktu tabi.. efg vardı.. efg o sortların hepsini akbank satıldıktan sonra açmıştı..

Yorum

• musician
          Aktif
          • 28 Nisan 2009
          • 299

Paylaşmadan edemedim.. şu turuncu çizgi ele güzel görünüyor gözüme...

(Bu arada dostlar, kalabalık ediyorsa, biri beni uyarsın graf falan atma diye...)

"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
          Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• Misafir

[QUOTE=musician xu100 ve x30yvade - haftalık

Her ikisi de kıldan ince kılıçtan keskin yerde...

Ayrıca 116900 tepesi ile 73900 dibine düşüşün %50 Fibosu 95400'de.. Aklımızın kenarında dursun...
            [/QUOTE]

Bayım teknik zor çalışan dönem ve piyasadayız.. +,- 10bin puanlık ihlaller mümkün ve olmakta..

En az 5bin puan (ki o bile portföy boyu yanında yarım kalacaktır) esnetmek lazım teknik direnç-destek

hadiselerini, zihnimizde ancak o da yani yoksa graf lastik olur gözümüzü bile bozar karmaşadan..

Yorum

• musician
              Aktif
              • 28 Nisan 2009
              • 299

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Bayım teknik zor çalışan dönem ve piyasadayız.. +,- 10bin puanlık ihlaller mümkün ve olmakta..
              En az 5bin puan (ki o bile portföy boyu yanında yarım kalacaktır) esnetmek lazım teknik direnç-destek
              hadiselerini, zihnimizde ancak o da yani yoksa graf lastik olur gözümüzü bile bozar karmaşadan..
              Haklısın BEéLLrock kardeşim, esnemeler olabilir...
              Ancak, o kadar esneme oluyorsa, bence baktığımız "teknikte" bir hata vardır, yanlış yerden bakıyoruz demektir..Bakış açımızı değiştirmemiz gerekir diye düşünüyorum..
              Tabii bu olağan durumlar için geçerli; yarın sabah kendimizi Irak'a girmiş bulursak, elbetteki ne teknik çalışır ne temel..
              Para/strateji/kriz yönetimi açısından, bahsettiğin esnekliğin göz önüne alınması zaten olmazsa olmaz kuralımız. Bu kuralı göz ardı edenin batmaması da imkânsız!

Yorum

• sonperde33
                Kıdemli
                • 03 Ağustos 2011
                • 3010

yarım saattir öbür köyü okuyorum ,ruhum daraldı valla.
                Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Misafir

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  yarım saattir öbür köyü okuyorum ,ruhum daraldı valla.
                  Merak ettim), hiç vakit olmadı yine bugün, bende dolanıyım sağa sola bakim biraz..
                  ...
                  Öbür köyün eski eksTaratorX'i kesin batık bence upuzunca bir süredir hemde resmen sürü

toplayıp terse getirmekle meşgul.. Ve bu durumu kendi artık sanal işlem yaparcasına

mesai tadında ve süreklilik arz etmekte.. Yaşasın Cümhuriyet..)

Yorum

• erdemli
                    Yasaklı
                    • 20 Eylül 2009
                    • 132

Spot ana trend kanalları. Şu an bulunduğumuz yer önemli, aşağıda ise 76.000 var. Dolar bazlı grafta da 2,99 var o da bugünkü kurla 77700 lere karşılık geliyor. Sarktı silkeledi derken 76.000 ler önemli.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

erdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Forum geneli için bir şey yapamasak da içinde bulunduğumuz topik için gönderilen yorumlarda;

1- Gerek açıktan ve gerekse subliminal mesaj şeklinde siyasi tercihlerin belirtilmemesi (örn: "Piyasa RTE nin gidişini satıyor" ifadesiyle "Piyasa hükumetin seçim riskini satıyor" ifadeleri arasında fark vardır. İlki siyasi tercihimizi de barındırır ikincisi ise tarafsız bir ifadedir.)

2- Argo, hakaret vb. ve bunların internet jargonundaki kısaltmalarının kullanılmaması,

konularında gereken hassasiyetin gösterilmesi şahsi ricamdır...
                      sayin erdemli....sikayet uzerine bu yazini inceledim...

vardigim sonuc su...bu forum tumuyle ozgur bi forumdur....burada insanlarin gorus ve dusuncelerine gem furulamaz...butun medyayi havuz medyasina cevirmege gerek yoktur....

sozunu ettiginiz iki ifade ayni anlami tasimaz....yani..."Piyasa hükumetin seçim riskini satıyor"...ile...."Piyasa RTE nin gidişini satıyor"ayni sey degildir...ayni sey degildir...basbakanin adini bilmiyen bi suru insan var turkuyede...

cunki...hukumette RTE dir....bu bakimdan bu forumun ozgurluklerini kisitlayici tavirlariniz surerse...sizi forumdan uzaklastiririm...

not....borsa demek....onda para kazanmak demek...direkt RTE ve konusmalari ile ilgiliyse ki oyle....bu forum uyesi onu istedigi gibi elestirir...sizde bi uye olarak izlersiniz.....veya izlemez RTE oven forumlara gidersiniz...burasi bagimsiz ve yuzde 100 ozgur kalacaktir....

sevgiler,guzel kardesim....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

sayin erdemli....birde ornek vereyim....turk sirketlerinin dis borcu 200 milyar dolar....merkez tum rezervini verse 40 milyar dolar...kullanilabilir rezerv...bugun dolar 2.62....bu sirketlerin cogu batacak....borsada long olanlar batacak...

neden....

hukumetin basindaki adini bilmedigim basbakanmi...kalkip dedi....FAIZI INDIRMIYEN MERKEZ BASKANI VATAN HAINIDIR....KIM DEDI BUNU...jolelimi....RTE mi....

para kaybedip cani yanan adam....bu lafi kim dediyse....ONU ELESTIRECEK TABIII....cunki bu lafi duyan hicbi yabanci turkiyede kalmaz....bak citi....akbank i devretti hemen....bu laftan sonra....istese endeks 115 000 de devrederdi...bu laf ona 98 000 de devretmesine yetti...

dolayisiyla....bu forum borsa forumudur....siyaset yapmaz....emmmeee siyasetci borsacinin cebine el uzatirsa is degisir....BU ISIN SONUNDA PARA KAZANAN KIMSE O VATAN HAINIDIR ASLINDA.....onu bulmakta...halkin degil...cubbelinin degil....sayin erdemli....bu isten anliyan bu ise bulasan sen ve benim....bu forumun isi...misal...joleli acep hangi guruba calisiyor....BUNU ANCAK BIZ BORSACILAR ANLAR....VE EGER OZGURCE TARTISABILIRSEK....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• musician
                          Aktif
                          • 28 Nisan 2009
                          • 299

TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ...BUNU ANCAK BIZ BORSACILAR ANLAR....VE EGER OZGURCE TARTISABILIRSEK....[/B]
                          Yaw Abi, özgürce tartışacaktık da, Paradigma neden cezalı 1 hafta?
                          Orada özgürlük yok mu? Bi tek bura mı özgür?
                          Senin dediğinle yaptığın "her yere özgürlük götürenlerin vadettiği özgürlüğe" benziyor: özgürsün ama ipin benim elimde, ben salıverdiğim kadar özgürsün... Mıçarım öyle özgürlüğün içine!!!

Yorum

• Guerra
                            Kadrolu
                            • 02 Ağustos 2011
                            • 5596

Yorum

• erdemli
                              Yasaklı
                              • 20 Eylül 2009
                              • 132

Sayın kuzu, öncelikle nazik üslubunuz için teşekkür ederim.

Fakat anlaşıldığı kadarı ile konu hakkında söylenebilecek her şey söylenmiş, herkes görüşünü beyan etmiş, söylenecek söz kalmamıştır. Daha fazla uzatmaya gerek yok. Kırgınlıklar olmaması adına ben forumda yazmaktan feragat ediyorum. Bütün arkadaşlara başarılar...

Yorum

• lula
                                Yeni Üye
                                • 15 Temmuz 2009
                                • 22

Eksper abi gelsede ekleri versek

Yorum

Working...
                                X

Debug Information