dün neydii..bugün ne oldu hava... maşallah..
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
eksper hocam.. yapıcı olmaya çalışıyorum.. biz kendi işimize bakalım.. sülük de oluruz.. uruspu da. en nihayetinde borsadayız. kimin eli kimin dotünde belli değil. her lafı üstümüze alınacak olsaydık burada gün geçmez.. siko bize küfür etmeden paramızı ve donumuzu alıyor. hiç darılmıyoruz..
biliyorsun ki kuzu ehtiyarladı ve hasta.. kırk yıldır 2.6 gelince dolarları kapayacam diordu. geldi kapatmadı.. çünkü fiskici ve elinde deli raporu var.. raporum olmasa borsadan ne işim var diyor.. sevmediği adama da giydirmez ki..
tam da güzel havamızı yakalamışken burada hiç keyfimizi bozmayalım derim ben...
Yorum
-
[QUOTE=sonperde33;624570]Bak sonperde33 bayım dakikalarca ekstra durabilen kimmiş.. 100,8 dahil yaklaşıkBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnlık Dolares değeriyle longlarımızı müsait yerlerden veririk gari..[/QUOTE
]
dohtor sende, 2 dakka longta duramiyorsun, varsa yoks sort
100'7x orti %80 poz kâr-al yaptık şükür.. Kalan %20 100,950 bekler.. Yeni yüksek isterik..
Bu long'ların maliyet 98,5 civarıydı uygun bol 2,5 porsiyon soslu soğanlı.. +2250 küsür points,
süre ne oldu?, 1 gün mü desek??, unuttum valla..)
Yorum
-
eksper abi,
başım kalaba bu aralar malum,
hafta sonu forum anlamında muhtelif alternatifler nelerdir , her alternatifin artı eksisi ne olur baabında bir rapor hazırlayıp masana koyacağım.
(arkadaşlardan gelen bir sürü farklı öneri var, derleyip toparlıyayım hepsini)
Sen uygun olanı seçtikten sonra, ona göre yol haritamızı projemizi çıkartırız, şimdilik piyasaya odaklan abi sen.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kuzuyu bende tanırım, bilirim...eski kuzu degil...topiğinede yazdım...manaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper hocam.. yapıcı olmaya çalışıyorum.. biz kendi işimize bakalım.. sülük de oluruz.. uruspu da. en nihayetinde borsadayız. kimin eli kimin dotünde belli değil. her lafı üstümüze alınacak olsaydık burada gün geçmez.. siko bize küfür etmeden paramızı ve donumuzu alıyor. hiç darılmıyoruz..
biliyorsun ki kuzu ehtiyarladı ve hasta.. kırk yıldır 2.6 gelince dolarları kapayacam diordu. geldi kapatmadı.. çünkü fiskici ve elinde deli raporu var.. raporum olmasa borsadan ne işim var diyor.. sevmediği adama da giydirmez ki..
tam da güzel havamızı yakalamışken burada hiç keyfimizi bozmayalım derim ben...
benim acımdan olay bitmiştir...
nerdeyse iki yıldır hicbir pozisyonel durumumuz uyuşmadığı gibi bazı cok kritik fikirlerimizde hic uyuşmuyor... taraf tutuyor...ne zaman şia ve iran propagandasını bırakır adam gibi borsacı olur...eyvallah derim...
yoksa o yoluna ben yoluma...
Yorum
-
bu bok attıgın, gerzek dedigin, kac sefer canını kurtardı senin...yazıklar olsun sana...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzuyu bende tanırım, bilirim...eski kuzu degil...topiğinede yazdım...
benim acımdan olay bitmiştir...
nerdeyse iki yıldır hicbir pozisyonel durumumuz uyuşmadığı gibi bazı cok kritik fikirlerimizde hic uyuşmuyor... taraf tutuyor...ne zaman şia ve iran propagandasını bırakır adam gibi borsacı olur...eyvallah derim...
yoksa o yoluna ben yoluma...
burayı okudugunuda iyi biliyorum haaa...
bilmiyorum sanma...
yok üc aydır girmemiş, bakmamış... külahıma anlat sen onu...
Yorum
-
Valla Abi gene şeker yerine tuz attık galiba ama... fırından çıksın da ööle bakalımeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterülen musician...sana da kızgınım...bu akşam dogru dürüst o pastayı yapmadan getirirsen külahları değişiriz bak...ha ha ha
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
Amerikan Şekerim No:11 nefis duruyo, uzun vade düşük poz long trade'lik tam..
Paça kurtarmak, vole vurmak isteyenleri cezbetmekle meşgul bu aralar..
Zor türev ürün ama bi gözümüz orda..
Mühim hadisesi; Dolares bazlı ürün.. %28 küsür devalue olmuş €'nun euro'su/$ parite
etkisinin hesaba çok iyi katılabilmesi..
Yorum
Yorum