TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • fox
    Tecrübeli
    • 28 Şubat 2012
    • 415

dün neydii..bugün ne oldu hava... maşallah..

Yorum

• manaw
      havacı
      • 28 Ekim 2011
      • 896

eksper hocam.. yapıcı olmaya çalışıyorum.. biz kendi işimize bakalım.. sülük de oluruz.. uruspu da. en nihayetinde borsadayız. kimin eli kimin dotünde belli değil. her lafı üstümüze alınacak olsaydık burada gün geçmez.. siko bize küfür etmeden paramızı ve donumuzu alıyor. hiç darılmıyoruz..

biliyorsun ki kuzu ehtiyarladı ve hasta.. kırk yıldır 2.6 gelince dolarları kapayacam diordu. geldi kapatmadı.. çünkü fiskici ve elinde deli raporu var.. raporum olmasa borsadan ne işim var diyor.. sevmediği adama da giydirmez ki..

tam da güzel havamızı yakalamışken burada hiç keyfimizi bozmayalım derim ben...

Yorum

• ANOFEL
        Yasaklı
        • 02 Aralık 2009
        • 131

........

Yorum

• Misafir

[QUOTE=sonperde33;624570]
          BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Anlık Dolares değeriyle longlarımızı müsait yerlerden veririk gari..[/QUOTE
          ]

dohtor sende, 2 dakka longta duramiyorsun, varsa yoks sort
          Bak sonperde33 bayım dakikalarca ekstra durabilen kimmiş.. 100,8 dahil yaklaşık

100'7x orti %80 poz kâr-al yaptık şükür.. Kalan %20 100,950 bekler.. Yeni yüksek isterik..

Bu long'ların maliyet 98,5 civarıydı uygun bol 2,5 porsiyon soslu soğanlı.. +2250 küsür points,

süre ne oldu?, 1 gün mü desek??, unuttum valla..)

Yorum

• butsu
            Aktif
            • 16 Haziran 2009
            • 257

2.46 lardan beri alda olan dolar 60 lığı nakavt edersek sıra daha dişli olan 120 likte, ha gayret

Yorum

• sonperde33
              Kıdemli
              • 03 Ağustos 2011
              • 3010

eksper abi,

başım kalaba bu aralar malum,

hafta sonu forum anlamında muhtelif alternatifler nelerdir , her alternatifin artı eksisi ne olur baabında bir rapor hazırlayıp masana koyacağım.
              (arkadaşlardan gelen bir sürü farklı öneri var, derleyip toparlıyayım hepsini)

Sen uygun olanı seçtikten sonra, ona göre yol haritamızı projemizi çıkartırız, şimdilik piyasaya odaklan abi sen.
              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• fox
                Tecrübeli
                • 28 Şubat 2012
                • 415

abicim diğer part 101 200 müydü..ben 275den almışım da.. o vakit 102 bıçığa fit olacakmıyız... şimdiden belli edelimmi rengimizi.. yoksa hiç ilişmeyelimmi puş ta...

Yorum

• Misafir

Makası kes.. ) bravo skenderettin.. Aslında re-long bile düşünüyorum fiyatınsa

önemi dahi yok ama hele bi bakalım..

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

manaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    eksper hocam.. yapıcı olmaya çalışıyorum.. biz kendi işimize bakalım.. sülük de oluruz.. uruspu da. en nihayetinde borsadayız. kimin eli kimin dotünde belli değil. her lafı üstümüze alınacak olsaydık burada gün geçmez.. siko bize küfür etmeden paramızı ve donumuzu alıyor. hiç darılmıyoruz..

biliyorsun ki kuzu ehtiyarladı ve hasta.. kırk yıldır 2.6 gelince dolarları kapayacam diordu. geldi kapatmadı.. çünkü fiskici ve elinde deli raporu var.. raporum olmasa borsadan ne işim var diyor.. sevmediği adama da giydirmez ki..

tam da güzel havamızı yakalamışken burada hiç keyfimizi bozmayalım derim ben...
                    kuzuyu bende tanırım, bilirim...eski kuzu degil...topiğinede yazdım...
                    benim acımdan olay bitmiştir...
                    nerdeyse iki yıldır hicbir pozisyonel durumumuz uyuşmadığı gibi bazı cok kritik fikirlerimizde hic uyuşmuyor... taraf tutuyor...ne zaman şia ve iran propagandasını bırakır adam gibi borsacı olur...eyvallah derim...
                    yoksa o yoluna ben yoluma...

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      kuzuyu bende tanırım, bilirim...eski kuzu degil...topiğinede yazdım...
                      benim acımdan olay bitmiştir...
                      nerdeyse iki yıldır hicbir pozisyonel durumumuz uyuşmadığı gibi bazı cok kritik fikirlerimizde hic uyuşmuyor... taraf tutuyor...ne zaman şia ve iran propagandasını bırakır adam gibi borsacı olur...eyvallah derim...
                      yoksa o yoluna ben yoluma...
                      bu bok attıgın, gerzek dedigin, kac sefer canını kurtardı senin...yazıklar olsun sana...
                      burayı okudugunuda iyi biliyorum haaa...
                      bilmiyorum sanma...
                      yok üc aydır girmemiş, bakmamış... külahıma anlat sen onu...

Yorum

• eksper
                        Kıdemli
                        • 17 Temmuz 2009
                        • 3714

ülen musician...sana da kızgınım...bu akşam dogru dürüst o pastayı yapmadan getirirsen külahları değişiriz bak...ha ha ha

Yorum

• fox
                          Tecrübeli
                          • 28 Şubat 2012
                          • 415

hooyytt.. bu ne şimdi...

Yorum

• musician
                            Aktif
                            • 28 Nisan 2009
                            • 299

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ülen musician...sana da kızgınım...bu akşam dogru dürüst o pastayı yapmadan getirirsen külahları değişiriz bak...ha ha ha
                            Valla Abi gene şeker yerine tuz attık galiba ama... fırından çıksın da ööle bakalım
                            "Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
                            Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• Misafir

Amerikan Şekerim No:11 nefis duruyo, uzun vade düşük poz long trade'lik tam..

Paça kurtarmak, vole vurmak isteyenleri cezbetmekle meşgul bu aralar..

Zor türev ürün ama bi gözümüz orda..

Mühim hadisesi; Dolares bazlı ürün.. %28 küsür devalue olmuş €'nun euro'su/$ parite

etkisinin hesaba çok iyi katılabilmesi..

Yorum

• eksper
                                Kıdemli
                                • 17 Temmuz 2009
                                • 3714

soyulunca kızdı...ne olacak...ha ha ha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information