97.275...ucuncu vurdum...
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Borsa çok düşecek, malın altına giren yok...
Dolardaki yükselişi durdurabilmek için borsayı düşürmek zorunda kalacaklar. Yabancı burayı terketmeye kararlı. Borsadaki kağıdını düşükten satarsa daha az dolar götürür.
Devlet destekli borsa katliamı bekliyorum.
Dolardaki yükseliş peynirin bile fiyatını yükseltir. Sessiz kalabalık sesini yükseltmeye başlar. Borsadaaktif işlem yapana yerli sayısı 200 bin bile değil. Birinden birini tercih etmek zorundalar.
Yorum
-
Ben varim...WinWin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa çok düþecek, malýn altýna giren yok...
Yorum
-
O iş tamam. Aynı yerden..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97.275...ucuncu vurdum...
Ya 2 ye katlarım ya da yarıya düşerim..
Ötesi yok!"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
Ve malesef uygun dünün dublesi kadar taze long 97,1x-4x aralığından..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUygun az Bizt'ik long 99,3'ler..
Dow shortlar hedge olsun biraz maksat..
Maliyet 98 tam isabet, poz 1,5 soslu soğanlı..
Long'cunun işi zor yine malesef.. İlk fırsatta aynen şutlamalı longları..
...
DowF short'lar devam.. O taraf daha güzel en azından..
Yorum
-
98.700 e kadar teper diye düşünüyorum abi bende... Bakacaz öğleden sonraya artıkeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1300 puvanda kapanacak...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
3. de 1300 puan da mı kapanıyor Abi?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSavruluyor kulak asman....
Yoksa buna ayrı bi güzellik mi düşünüyon?"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
İş yatırımın viob'da hem doları hem borsayı shortlaması boşuna değil...WinWin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa çok düşecek, malın altına giren yok...
Dolardaki yükselişi durdurabilmek için borsayı düşürmek zorunda kalacaklar. Yabancı burayı terketmeye kararlı. Borsadaki kağıdını düşükten satarsa daha az dolar götürür.
Devlet destekli borsa katliamı bekliyorum.
Dolardaki yükseliş peynirin bile fiyatını yükseltir. Sessiz kalabalık sesini yükseltmeye başlar. Borsadaaktif işlem yapana yerli sayısı 200 bin bile değil. Birinden birini tercih etmek zorundalar.
Yorum
Yorum