TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben napam Abi? Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdün bi kere...
    Kulağından çeke çeke 95000'e götürecen sen bunu..
    Ben psikolojileri hazırlıyorum
    musician bırak şimdi borsayı...nasılsa öyle yada böyle soyacağız hödüğü boşver...
    muzisyenlik varmı sende..

Yorum

• musician
      Aktif
      • 28 Nisan 2009
      • 299

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      musician bırak şimdi borsayı...nasılsa öyle yada böyle soyacağız hödüğü boşver...
      muzisyenlik varmı sende..
      Klasik gitar çalmaya çalışıyorum 10 yıldır.. hala beceremedim

Çok düşündüm bi yerde yanlış yaptığım bir şey var galiba diye ama, keçi inadım var, başladım mı tamamlamadan bırakamıyorum..
      "Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
      Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

tüh ...keman diyeydin iyiydi...benim kıza ders ver diyecedim...

Yorum

• eksper
          Kıdemli
          • 17 Temmuz 2009
          • 3714

Çok düşündüm bi yerde yanlış yaptığım bir şey var galiba diye ama, keçi inadım var, başladım mı tamamlamadan bırakamıyorum..
          10 yıldır sadece akor mu basıyorsun yoksa..ha ha ha

Yorum

• musician
            Aktif
            • 28 Nisan 2009
            • 299

tüh ...keman diyeydin iyiydi...benim kıza ders ver diyecedim...
            yok Abi denedim kemanı ama olmadı.
            Atla kelebeğin ilişkisi gibi oldu bizimki..
            kimse görmeden bıraktım hemen..

Yorum

• musician
              Aktif
              • 28 Nisan 2009
              • 299

10 yıldır sadece akor mu basıyorsun yoksa..ha ha ha
              İş icabı tırnakları kesmek zorunda kaldım epey bir zaman, bu zıkkıma da ara verince parmakları tekrar esnetmek çok zor..
              Yoksa genc iken Leyanda, Aranjuez vs. çalmışlığım vardı yani..

Yorum

• musician
                Aktif
                • 28 Nisan 2009
                • 299

Keşke küçükken biri vereydi elime (gitarı!!), eyi olurdu emme.. yaş ilerleyince zor..
                Çok iyi etmişsin çocuğa keman dersi aldırmakla..hastasıyım kemanın..
                Ben önce darbuka aldım kıza, ritm alışkanlığı olsun diye.. daha 3,5 yaşında.
                Sonra küçük bi gitar alacam.. öğrenemediğim ne varsa öğrenmesi hayalim.. İnşallah kendi de istekli olur

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

İş icabı tırnakları kesmek zorunda kaldım epey bir zaman, bu zıkkıma da ara verince parmakları tekrar esnetmek çok zor..
                  Yoksa genc iken Leyanda, Aranjuez vs. çalmışlığım vardı yani..
                  bende ugraşmıştım bir ara ...olmadı...cok calışmak lazım..hergün mutlaka calmak gerekiyor...beceremeyince hırsımdan aht ettim kıza keman dersi aldırıyorum şimdi...ha ha ha

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

ben yatar gözlerim kapanıyor... eyvallah iyi geceler...

Yorum

• musician
                      Aktif
                      • 28 Nisan 2009
                      • 299

bende ugraşmıştım bir ara ...olmadı...cok calışmak lazım..hergün mutlaka calmak gerekiyor...beceremeyince hırsımdan aht ettim kıza keman dersi aldırıyorum şimdi...ha ha ha
                      Evet Abi.. hele keman çoook çok zor. küçük yaşta başlamayınca bilek mukavemetine sahip olmak giderek zorlaşıyormuş.

Ben de ilk gitarı aldım, gittim ilk derse. Herif resmen aşağıladı "sen bu işi beceremezsin" diye.
                      Bismillah la! daha ilk ders!
                      Okulu falan astım 1 ay, kendimi banyoya kapatıp da çalıştım anasını satıyım. banyoyu kapatıyorum ki, akustik güzel olsun, çıkardığım gıy gıy sesleri kulağıma hoş gelsin. tam 1 ay günde 8 saat çalıştım..
                      Nooldu dirsen, gene beğenmedi eşşoğlu eşşek!!!
                      O gün bugün kendi kendime çalar söylerim işte

Yorum

• musician
                        Aktif
                        • 28 Nisan 2009
                        • 299

İyi geceler Abi..

Yorum

• musician
                          Aktif
                          • 28 Nisan 2009
                          • 299

haftalık kapanış olması sebebi ile aşağıdaki 2 grafında da güncellenmiş hallerini de koyayım, gidip yatayım..
                          Eyi dinlenin, haftaya deli ekşın var.. Abovv! hem de ne ekşın!

bu aşağıdaki kanal çizgiler ve fiyat hareketlerinde bi "deja vu" var gibi ama.. bar sayacam bakalım senkronu nasıl çözebiliriz?

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sayin erdemli....sikayet uzerine bu yazini inceledim...

vardigim sonuc su...bu forum tumuyle ozgur bi forumdur....burada insanlarin gorus ve dusuncelerine gem furulamaz...butun medyayi havuz medyasina cevirmege gerek yoktur....

sozunu ettiginiz iki ifade ayni anlami tasimaz....yani..."Piyasa hükumetin seçim riskini satıyor"...ile...."Piyasa RTE nin gidişini satıyor"ayni sey degildir...ayni sey degildir...basbakanin adini bilmiyen bi suru insan var turkuyede...

cunki...hukumette RTE dir....bu bakimdan bu forumun ozgurluklerini kisitlayici tavirlariniz surerse...sizi forumdan uzaklastiririm...

not....borsa demek....onda para kazanmak demek...direkt RTE ve konusmalari ile ilgiliyse ki oyle....bu forum uyesi onu istedigi gibi elestirir...sizde bi uye olarak izlersiniz.....veya izlemez RTE oven forumlara gidersiniz...burasi bagimsiz ve yuzde 100 ozgur kalacaktir....

sevgiler,guzel kardesim....
                            erdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sayın kuzu, öncelikle nazik üslubunuz için teşekkür ederim.

Fakat anlaşıldığı kadarı ile konu hakkında söylenebilecek her şey söylenmiş, herkes görüşünü beyan etmiş, söylenecek söz kalmamıştır. Daha fazla uzatmaya gerek yok. Kırgınlıklar olmaması adına ben forumda yazmaktan feragat ediyorum. Bütün arkadaşlara başarılar...

sayin erdemli....

forum yonetmek cok zor bi is....elimden geldigince sizi kirmamaya ugrastim....yazimi yazarken...yazdiginiz yazi...bilgili birine aitti...sikayet sikayettir...dikkat ederseniz ikinci bi yazi yazarakta....beyninize ve bilginize hitap ettim...VE YANILMAMISIM....SENI FORUMDA GORMEKTEN ONUR DUYACAGIMI BILMENI ISTERIM....genede secim senin...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

bizim kavgalarimiza aldirma....biz hep boyleyiz....rabbim ele yaratmis bizi....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• erdemli
                                Yasaklı
                                • 20 Eylül 2009
                                • 132

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sayin erdemli....

forum yonetmek cok zor bi is....elimden geldigince sizi kirmamaya ugrastim....yazimi yazarken...yazdiginiz yazi...bilgili birine aitti...sikayet sikayettir...dikkat ederseniz ikinci bi yazi yazarakta....beyninize ve bilginize hitap ettim...VE YANILMAMISIM....SENI FORUMDA GORMEKTEN ONUR DUYACAGIMI BILMENI ISTERIM....genede secim senin...

Teşekkür ederim sayın kuzu,

Biz eksper üstâd ile yol arkadaşıyız. Sizin iyi niyetli yaklaşımınız üzre, kendisi burada oldukça ben de buradayım.

Ayrıca ve yukarıdaki konudan bağımsız olarak, paradigma arkadaşımızın yasağının kaldırılması sizden ricamdır. Bu konuda da yardımcı olursanız müteşekkir oluruz. Selamlar sevgiler...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information