TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Vallahi çizecek trend neyim kalmadı..Aslında kaldı da elim varmıyor yazmaya.musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDibine kadar indi.. umarım rahatlamıştır artık
Bugün bir gözüm de hacimde olacak..
Bir önceki saatte 60000'e yakın kontrat işlem geçti.
1000-2000 daha salıp kalkmasını ümit ediyorum..
Abi nirdesin?? Bi ses neyim bişey ver.."Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
Rabbim muvaffak etsin abi, bende üçü, 100'den yaptım , orti 100.500 lereksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster98700 ...3.vuruşu yuaptım...
atık yerimdeyim ve takip edebiliyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
o iş tamam.. 98725eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster98700 ...3.vuruşu yuaptım..."Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
-
Bizt'ik flat fileto devam..
Bugün becerebilirsek biraz long yönlü trade yapıcaz..
Ancak piyasa short, 'para' short.., hem nasıl.. Rejo'nun olası bitişini
fiyatlıyorsak?? ki inşallah, azami dikkat lazım..
Anca ezbere long'dan imtina edebildik şu ana kadar.. Herşeyin hayırlısı bakalım..
Yorum
-
Forum geneli için bir şey yapamasak da içinde bulunduğumuz topik için gönderilen yorumlarda;
1- Gerek açıktan ve gerekse subliminal mesaj şeklinde siyasi tercihlerin belirtilmemesi (örn: "Piyasa RTE nin gidişini satıyor" ifadesiyle "Piyasa hükumetin seçim riskini satıyor" ifadeleri arasında fark vardır. İlki siyasi tercihimizi de barındırır ikincisi ise tarafsız bir ifadedir.)
2- Argo, hakaret vb. ve bunların internet jargonundaki kısaltmalarının kullanılmaması,
konularında gereken hassasiyetin gösterilmesi şahsi ricamdır...
Yorum

Yorum