TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kemal52x
    Aktif
    • 11 Ocak 2011
    • 237

Mutlak anlaşılır ve çözülür sorun eksper abi.

Yorum

• liono
      Tecrübeli
      • 17 Ağustos 2011
      • 420

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      son savaşımı izleyeceksiniz....
      Eksper abi Türkün Vuruşkan Kürşatları komutansız bırakma...
      Sorunu halledeceğiz Allah c.c. izniyle..
      İçini ferah tut tekrar iyice düşün abi...

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Eksper abi Türkün Vuruşkan Kürşatları komutansız bırakma...
        Sorunu halledeceğiz Allah c.c. izniyle..
        İçini ferah tut tekrar iyice düşün abi...
        arkadaşlar düşünecek birşey yokki...mevzu basit ve ortada...bu adam niye yasaklı...
        varsa yasaklanacak biri ,beni yasaklaması lazım...bu nasıl bir iştir...
        nasıl yutayım bu haksızlığı ben yav...suratıma tükürün daha iyi...

biraz onuru olan adam bu haksızlık karşısında artık burada duramaz...

Yorum

• lord
          Sosyal Güvenlik Uzmanı
          • 01 Kasım 2012
          • 122

bende bu formu yaklaşık 3 senedir takip ediyorum.formu demek yanlış olur gerçi TÜRKÜN VURUŞKAN KÜRŞATLARINIdaha doğru olur.PARADİGMA değil birkişiye kötü söz söylemek ima ettiğini dahi görmedim.ne için yasaklandığını bilmiyorum ama hakedecek bir şey yaptığınada inanmıyorum.kesin karşı taraf damarına basacak bir şey yazmıştır.bu sebeple aramıza dönmesi için yapmamız gereken bir şey varsa yapalım.birbirimize destek olmamız gerekiyor.eksper üstad için ise söylemek istediğim bir kaç cümle var..17 senedir bu piyasanın içerisindeyim ama ben onun kadar bu işi bilen birisini görmedim.hangi tekniğe hangi mantığa göre bu kadar başarılı olduğunuda hala çözemdim.piyasaya tek başına yönetse tek yapıcı o olsa bile bu kadar basarı sağlanamaz.bu bir övgü değil gerçektir.son cümle olarak bu formu bırakırsa zaten kimse kalmaz.forma da kendisine de bir şey olmaz.olan onun sayesinde para kazanan küçük yatırımcıya olur.

Yorum

• sonperde33
            Kıdemli
            • 03 Ağustos 2011
            • 3010

eksper abi dogru dersin, whats up grubunda ihtimalleri degerlendiriyoruz.

bu kadar adamiz toplanmisiz, bu olay cozume kavusmadan cat diye gidersek baglantimiz kopar.
            tabiki bu en kotu , hic istemedigimiz en son ihtimal.

buraya kadar gelmeden 1 gun icinde cozulur diye umit ediyorum.
            simurgdan resmi bir cevap gelir muhakkak.
            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• sonperde33
              Kıdemli
              • 03 Ağustos 2011
              • 3010

geleim endekse okut hocam, citybank 1 milyar dolarlık akbank hissesi mi satıyor, öyle şeyler geldi kulağıma, haberi düştümü diğer yerlere bilmiyorum, inş. düşmüştür çok bakınma fırsatım olmadı diğer yerlere, eğer doğruysa ve bunhaber bana geldiyse yarın kokusu çıkar bence.

haberin deklarasyonuyla birlikte , kanama durur
              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• fox
                Tecrübeli
                • 28 Şubat 2012
                • 415

Eksper abim giderse bizde yokuz zaten de.. Mevzu o noktaya gelmez umarım.. Hayır, olan birşey de yok.. Zannetmiyorum ki sn Simurg böyle birşey yapsın.. Ama o noktaya gelirse de iletişim kurabileceğimiz bir platform olursa çok makbule geçer.. Eksper forumu terketti diye bizi de terketmez herhalde.. Daha yeni başlamıştık.. Üzüldüm vallahi, bunun konuşulmasına bile.. Hayırlı akşamlar cümleten

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Eksper abim giderse bizde yokuz zaten de.. Mevzu o noktaya gelmez umarım.. Hayır, olan birşey de yok.. Zannetmiyorum ki sn Simurg böyle birşey yapsın.. Ama o noktaya gelirse de iletişim kurabileceğimiz bir platform olursa çok makbule geçer.. Eksper forumu terketti diye bizi de terketmez herhalde.. Daha yeni başlamıştık.. Üzüldüm vallahi, bunun konuşulmasına bile.. Hayırlı akşamlar cümleten
                  yok arkadaşlar şu an biryere gidemem...şu pozdan da yüzümün akıyla cıkayım sonra bir caresini bulacağız...

Yorum

• manaw
                    havacı
                    • 28 Ekim 2011
                    • 896

eksper hocam,

borsa lanetli iş. genelde trend dönüşlerinde forumda sıkıntı çıkar. bu anlarda herkes çok stresli....psikoloji bırakmıyor insanda. birbirimizi rahat rahat kırıyoruz. kavga edecek adam kalmadı.. birbirimize giriyoruz..

Alınma darılma kimseye.

paradigmanın yasaklanmasına çok şaşırdım ve de üzüldüm. ilginç.. umarım yasağı en kısa zamanda kaldırılır..

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

manaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      eksper hocam,

borsa lanetli iş. genelde trend dönüşlerinde forumda sıkıntı çıkar. bu anlarda herkes çok stresli....psikoloji bırakmıyor insanda. birbirimizi rahat rahat kırıyoruz. kavga edecek adam kalmadı.. birbirimize giriyoruz..

Alınma darılma kimseye.

paradigmanın yasaklanmasına çok şaşırdım ve de üzüldüm. ilginç.. umarım yasağı en kısa zamanda kaldırılır..
                      ben stresli değilimki...zaten doktor doktor stresi yasakladı...ben burada zevk yapıyorum...beni strese sokacak pozada girmiyorum...Allaha şükür cepceğizimden başkaları gibi parada eksilmiyor...aksine her girdiğim pozdan sonra bir bakıyorum dahada fazlalaşmış...
                      stresli olan başkası gibi geliyor bana...yani cebinden sürekli para eksilenler...ha ha ha

Yorum

• hot
                        Yeni Üye
                        • 22 Şubat 2015
                        • 4

birkaç aydır bu forumu takip ediyorum
                        eksper emmi gibi bir adamda görmedim
                        millet 300-500 puana oynarken kendileri 10,000-15,000 puanlara oynuyor
                        vede bukadarını alıpta harbiden yazan görmedim
                        buraya geldiysek eksper emminin bize lutfettiği bilgilerden nasiplenmek için buradayız
                        o yazmadımmı buranın tadı yok.
                        yazması için ne yapacağız DESTEK ve TEŞEKKÜR
                        bizden ona gidebilecek tek şeyde TEŞEKKÜR...TEŞEKÜRLER BE ÜSTAD,

Yorum

• manaw
                          havacı
                          • 28 Ekim 2011
                          • 896

akbankın haberi çok ilginç..

citi daha önce azınlık olduğu yerlerdeki hisselerini yüzde onun altına düşürme kararı almıştı. Bu sebeple 20'den 9.9 kadar hisse satılmıştı. 9.9'un daha da altına düşülmemesi için de 3 yıl boyunca hisse satışına bloke konmuştu.

Şimdi ise hiçbirşey yapılmasa zaten 25 mayıs 2015 de bitecek yasak için güler hanım der ki, biz 31 mart 2015e kadar yasağı kaldırdık. bu tarihe kadar citi satış yapabilir. dilediği kadar satabilir. ama ne kadar satış yapacağını biz bilmiyoruz. belki bir lot satar belki hepsini satar.

İşte bu çok ilginç.

Bunun yanında bir önceki satışta da citi bir gün önce yaklaşık 10k ekstra short açmıştı. bu shortları ise ertesi gün kapatmıştı. şimdi yine short açmışlar.

Yorum

• erdemli
                            Yasaklı
                            • 20 Eylül 2009
                            • 132

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            geleim endekse okut hocam, citybank 1 milyar dolarlık akbank hissesi mi satıyor, öyle şeyler geldi kulağıma, haberi düştümü diğer yerlere bilmiyorum, inş. düşmüştür çok bakınma fırsatım olmadı diğer yerlere, eğer doğruysa ve bunhaber bana geldiyse yarın kokusu çıkar bence.

haberin deklarasyonuyla birlikte , kanama durur
                            ...CITIGROUP INC. DEVAM EDEN SERMAYE PLANLAMA CALISMALARININ BIR PARCASI OLARAK KENDI ANA FAALIYETLERINE ODAKLANMA VE AZINLIK PAYI SAHIBI OLDUGU SIRKETLERDEN AYRILMA KARARI ALDIGINI VE BU SEBEPLE HALIHAZIRDA SAHIP OLDUGU VE AKBANK'IN SERMAYESININ %9.9'UNA TEKABUL EDEN YAKLASIK 396,000,000 AKBANK HISSESINI PIYASADA, ONCEDEN BELIRLI OLMAYAN COK SAYIDA ALICI ADAYINA HIZLANDIRILMIS TALEP TOPLAMA (ACCELERATED EQUITY OFFERING) YONTEMI ILE SATMA KONUSUNDA BIR PRENSIP KARARI ALDIGINI SIRKETIMIZE BILDIRMISTIR.

...YUKARIDA TANIMLANAN HISSE SATIS ISLEMI ILE SINIRLI OLMAK SARTIYLA 31 MART 2015 TARIHINE KADAR GECERLI OLACAK SEKILDE FERAGAT EDILMISTIR.
                            AYRICA HISSE SATIS ISLEMININ TAMAMLANMASINDAN SONRAKI 180 GUN SURESINCE SIRKETIMIZ'IN HALIHAZIRDA SAHIBI OLDUGU AKBANK HISSELERINI 3. KISILERE DEVRETMEYECEGI KONUSUNDA DA ANLASILMISTIR.

Özetle piyasada sıkıntıya yol açacak bir durum değil. satış borsa dışında talep toplama ile yapılacakmış. Aksini yazmış olsalarda muhtemelen alıcı(lar) da bellidir.

Yorum

• EMCİ
                              Yeni Üye
                              • 13 Aralık 2010
                              • 11

eksper in forumu buradaki arkadaşları bırakacağını düşünmüyorum.
                              Çünkü bukadar güzel bilgiyi karşılıksız paylaşan ve kazanmasında katkısı olan kişi experse gitmez.
                              (bunu neye dayanarak söylüyorum kaç yıldır sesziz birşekilde takip etsemde onun inSanlara verdiği güzel enerjiye dayanarak söylüyorum)
                              Bu verdiği tepkide onun buradaki arkadaşına sahip çıkmasıdır.Onada bu yakışır.
                              Bendende tam destek.Sevgiler......

Yorum

• manaw
                                havacı
                                • 28 Ekim 2011
                                • 896

şu da bir kenarda dursun. nerde olduğumuzu bilelim..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information