TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3010

sıkı durun ,dolar over shootinge hazırlanıyor,
    yayık ayranı köpüğü gibi 4. kursunuda orada basarım, 4. kursunu en son gezi gapı öncesi zamanlarında,
    eksper abimle sıkmıştım,

paslanmamıştır inş. ateş alır.

1 kurşun daha var..
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Misafir

erdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Forum geneli için bir şey yapamasak da içinde bulunduğumuz topik için gönderilen yorumlarda;

1- Gerek açıktan ve gerekse subliminal mesaj şeklinde siyasi tercihlerin belirtilmemesi (örn: "Piyasa RTE nin gidişini satıyor" ifadesiyle "Piyasa hükumetin seçim riskini satıyor" ifadeleri arasında fark vardır. İlki siyasi tercihimizi de barındırır ikincisi ise tarafsız bir ifadedir.)

2- Argo, hakaret vb. ve bunların internet jargonundaki kısaltmalarının kullanılmaması,

konularında gereken hassasiyetin gösterilmesi şahsi ricamdır...
      Tabi nezâket herdaim her hususta önemli.. Sağol nazik hatırlatmaların için amma

herkes hakettiği kadar nezâket görür, görmelidir..

Ancak mesele memleket meselesi olunca iltifat da, ağır eleştiride hassas hakediş hususları olmakta..

Şahsım adına yazarken 'siyasi tercih'lerimi vurgulamam, ancak 'siyasi muhalefet'imi

cesaretle vatandaşlık görevim olarak bilmekte ve yaşamaktayım..

Ayrıca 'hükümetin seçim riski' bu tekil anlamıyla bazılarımız açısından çok da trink'dir yani..

Bu 'risk' demi yanlızca hükümetin tekelinde yani??.. Seçim riski dediğiniz muhalefetlerindir de,

senindir de, benimdir de, pek tabi hükümetindir de yani herkesin hepimizindir de..

Daha neler neler yazılır çizilir forumlarda topiklerde, burdan kaldı 3 ay seçimlere,

unutulur bile bu nazik tavırlar )..

Henüz iyi günlerimiz bunlar malesef tadını çıkar kalmışsa kalanının..

Hem bunlar ne ki hele nezaketsizliğin daniskasını yaşatır elebaşı hepimize,

herdaim gördük, görürüz, göreceğiz emin ol erdemli bayım )..

Yorum

• Misafir

98,4ve5'ler mütevazi long poz duble oldu.. Maliyet yine buralarda aynen..
        ...
        Dubleyi de geçmişiz maşallah.. 98,425'ler bu seansın düşüğü onlarda gerçekleşmiş..

İlk seans sonu açtığımız longlara göre 2,5 porsiyon olmuşuz tam..

Hayırlısı bakalım.. Trade'lik bunlar, ancak birazda sabırla..

Yorum

• okut_val
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2009
          • 1325

98.675 den bende 3. vuruu yaptım.. yattım bekliyorum
          '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

her 1300 puvanda tahsilat yapılacak....

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

mart 15 e elimiz güclü bir şekilde girmemiz gerekiyor...

Yorum

• erdemli
                Yasaklı
                • 20 Eylül 2009
                • 132

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şahsım adına yazarken 'siyasi tercih'lerimi vurgulamam, ancak 'siyasi muhalefet'imi

cesaretle vatandaşlık görevim olarak bilmekte ve yaşamaktayım..

Ayrıca 'hükümetin seçim riski' bu tekil anlamıyla bazılarımız açısından çok da trink'dir yani..

Bu 'risk' demi yanlızca hükümetin tekelinde yani??.. Seçim riski dediğiniz muhalefetlerindir de,

senindir de, benimdir de, pek tabi hükümetindir de yani herkesin hepimizindir de..
                BEéLLrock bayım, polemiğe ya da retoriğe gerek var mı? İşte ben de özetle diyorum ki; tercihinizi, riskinizi, iktidarınızı muhalefetinizi, uygun ortamlarda, seçim meydanlarında beyan ediniz vaya sandığa saklayınız. Bu topikte olmasın. Bu kadar basittir ricamız...

Yorum

• erdemli
                  Yasaklı
                  • 20 Eylül 2009
                  • 132

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  mart 15 e elimiz güclü bir şekilde girmemiz gerekiyor...
                  Abi 15 Mart daha öncede ifade ettin. O güne dair beklentimiz nedir?

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

Abi 15 Mart daha öncede ifade ettin. O güne dair beklentimiz nedir?
                    dövizde soygunun bitişini ,zirvede para girişinin olacağını ve rally öngörüyorum...daha önce ayrıntılı yazdım...tekrar etmeye gerek yok...sırayla akıllı parayı takip etmeye devam...
                    bilmeniz gereken şu .... akıllı paranın peşindeyiz...

Yorum

• butsu
                      Aktif
                      • 16 Haziran 2009
                      • 257

Beyler kusura bakmayın ama RTE yazışımızda bile problem olacaksa, engelleyin, mesajlarımızı okumayın

Yorum

• erdemli
                        Yasaklı
                        • 20 Eylül 2009
                        • 132

BEéLLrock arkadaşım çok teşekkür ederim.

Kendisi büyük bir nezaket ve centilmenlik örneği göstermiş ve itibar puanı vermiş. Ben de ona daha önceden vermiş olduğum için sistem şu an izin vermiyor.

Sn. Butsu, yukarıda çok basit bir ricada bulunduk. Ricamız tartışma ve kavgalara meydan vermemek adınadır.

Yorum

• sadrazam
                          optimist
                          • 21 Mayıs 2010
                          • 228

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          dövizde soygunun bitişini ,zirvede para girişinin olacağını ve rally öngörüyorum...daha önce ayrıntılı yazdım...tekrar etmeye gerek yok...sırayla akıllı parayı takip etmeye devam...
                          bilmeniz gereken şu .... akıllı paranın peşindeyiz...
                          o zaman ben haftasonu gidip arabayı satayım.
                          -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• Misafir

BEéLLrock bayım, polemiğe ya da retoriğe gerek var mı? İşte ben de özetle diyorum ki; tercihinizi, riskinizi, iktidarınızı muhalefetinizi, uygun ortamlarda, seçim meydanlarında beyan ediniz vaya sandığa saklayınız. Bu topikte olmasın. Bu kadar basittir ricamız...
                            Ne gerek olucak.. Sen yazdın işte bende böyle diyorum ya cevaben, rica ederim de yani

benimki de basit ve özettir aynen..

Sen de öyle bildiğin gibi yap madem..

Memleket meselemizi istediğimiz gibi yaşarız, özgürüz biz..

Meydanlarda siyasetçi yapıcan bizi böylece yani öyle mi ??) Olur mu canım öyle şey..

Sen yap, al ricanı git meydana o zaman yada sandığa sakla.. Heves meselesi birazda..

Kusura bakma..

Hem bak demişim orda daha neler yaşanır diye, boşver şimdi nezaket dersini

buralar henüz ve gayet nazik ortamlar pek çok konuda..

Aslında memleket adına Rejo'ya anlatman lazım benzeri iyi niyet ve nezaket hususlarını da

neyse artık..

Yada rica edelim sende bizim gibilerin tavırlarına hassasiyet göster ve sabret, ne dersin?..

Sessiz koyunlara hassasiyet ve sabrın varsa buda bizim ricamız olsun..

Hem bizden şahsına ne zarar gelmiş, endişeye de gerek yok..

Yorum

• erdemli
                              Yasaklı
                              • 20 Eylül 2009
                              • 132

BEéLLrock alem adamsın. Hem nalına hem mıhına, hadi bakalım öyle olsun senide böyle seviyoruz...

Yorum

• Misafir

BEéLLrock arkadaşım çok teşekkür ederim.

Kendisi büyük bir nezaket ve centilmenlik örneği göstermiş ve itibar puanı vermiş. Ben de ona daha önceden vermiş olduğum için sistem şu an izin vermiyor.

Sn. Butsu, yukarıda çok basit bir ricada bulunduk. Ricamız tartışma ve kavgalara meydan vermemek adınadır.
                                Ben teşekkür ederim, rica ederim.. butsu da gayet haklıdır kendi özgür iradesidir.. Ancak bura Rejo fan club

değil hem işimize bakalım ne kavgası Allah aşkına..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information