Allaaaaam daha giÇenlede sexenlerden Jhortlüyodük, SONmuzu hayreyLeeeYaraabbiiAUüiimmm!!!
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
S.A kandırılıyoruz,2000 yılında 4 kilo altuncukmuş borsamız.daha 1 kilo bile olamadık.hep kilodan döndük.yarım kilodan yerine koyduk.yükselmişiz ula bu nasıl yükselişki daha kiloyu bilem bulamadık.en son iki kilo olduğumuzda 2006-2007 son zirveymiş.buyrun.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterS.A kandırılıyoruz,2000 yılında 4 kilo altuncukmuş borsamız.daha 1 kilo bile olamadık.hep kilodan döndük.yarım kilodan yerine koyduk.yükselmişiz ula bu nasıl yükselişki daha kiloyu bilem bulamadık.en son iki kilo olduğumuzda 2006-2007 son zirveymiş.buyrun.

Yorum
-
teknikmi arıyonuz 98 yılının ucuna anca değmişiz.80 bin yapmakla.buyrun.ula pala sen nelere kadirsinki aldatmaca borsa oynatıyon millete.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
10 dene kaatla giden borsadan ne hayır gelirse yaşadıklarımızdanda o kadar hayır gelirŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
kanal mı desem? kama mı desem? mavi kırmızıya döner mi desem ne dicemi bilemedim yardım ....
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
agalar over shooting halen yok, beklemeye devam,
çok ser bir tepik hareketi bekliyorum,
böyle ağır aksak çıktığı sürece sittin sene şortlamam.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
godzilla gibi yıkılmadan gidiyor hala, top tüfek işlemiyor.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-

Yorum