Dünden kısalarımı kapamadim 1100 eksiyle devam
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Bu vade abi.. haziran vadede...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne vadede okut?
Haftalık kapanış 80.000 yapabilir bist 100 de ona oynuyorum.. geri çekilmelerde kapa tekrar aç yapıcam...
5 haziran sanırım avrupa merkezbankası toplantısı o zamana kadar vermeyecek gibi bu *****'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
sen Vob 24 ün gralısın maşaallahporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterobaa yeni mekana taşınmışız haberim yok....
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
500 600 pointlik inmeler çıkmalar,
tam tepe hareketleri gibi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
sorma.Buradan öğrenip orada satıyorumeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen Vob 24 ün gralısın maşaallah

ula herkes pori kral çekiyor...teyy allaam.kendimi tanımasam.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
estağfıurullah ben öyle bişi ima edemem etmedim de neden böyle söyledin ....poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersorma.Buradan öğrenip orada satıyorum
ula herkes pori kral çekiyor...teyy allaam.kendimi tanımasam.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
daha dakikalığı bile biri diğerini kesmemiş ....
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
senin iyi niyetli olduğunu taka abimden de teyit aldım hala kafam takıldı biz palanın değil birbirimizin rakibiyiz diye söz güzel oturmuş ne yapam son olarak gelsede göstersem müsteri olacam.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi o dipten gelen sarı oklu sinyal, dün akşam kapanıştamı geldii yoksa, sabah açılıştamı?
bana pek inandırıcı gelmedide o yüzden söylüyorum.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Bugün 99600 bekledim gelmedi namıssız...
Gelecek ayın falına bakmak için pazartesi açılışa bakcez..
Haftasonu kazasız belasız geçer inşallahSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sizlerle az beraber olmadık demek ki ben kaloriferci olduğumdan çabuk unutulmuşumcancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirde hpy muhahaaa
Yorum
Yorum