Eğer Dax doğruyu söylüyosa Dow burdan epey bi eksi yapmalı kapanışa ??..
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
ben short sevdasından caydım yarın kapatıyorum kısaları nakte geçecem istediğim gibi olmadı adam düşme niyyetinde değil kısacı toplama niyyetinde kesecek acımadan azad etmişken kurtulayımoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
değerli gardaşlarım ,acımızı paylaşanlara sonsuz tşkler,berhudar olun
Kısa vadeli yükselen kanal içerisinde hareket eden endekste kanal direncine yönelim satışla karşılaşıyor. Kanal direncinden
oluşan realizasyon için destek seviyesi hem ara kanal desteği hem de ortalamaların geçtiği 97.500 olarak takip edilebilir.
97.500 desteğinin korunamaması, yükselen ana kanal desteğinin geçtiği 96.000 seviyesine doğru geri çekilmenin devam
etmesine neden olabilir. global
95500ü kargalar bile biliyor zatenoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
evet son durum nedir kani hocam,kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben short sevdasından caydım yarın kapatıyorum kısaları nakte geçecem istediğim gibi olmadı adam düşme niyyetinde değil kısacı toplama niyyetinde kesecek acımadan azad etmişken kurtulayım
devammı tamammı?
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
98.500 deyim.. gelirse ordan yerine konlacak şortokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97.050 flat...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
yaw bu over shooting muhakkak gelecek bu salmadıkça,
çok long açasım var ama sabır.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
dombracı herkezi ters köşe yapacan galiba,düşerken poz arttırıyor pala,dönüyor mu ne,inşallah deyelim
çok ss,zssin pala,yukarı gittin poz arttırdın,dolara köstün,milleti gandırdın düşersen aşkolsun
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
gardaş ben hep aklımda olanı yazdım benim ahlımınan yatırım yapacah adam borsayı boon bırahsın.... ikincisi değinmeden edemiyecem diğer köyde ikide bir beni banlıyorlar... bütüm attığım emaillerede geri dönmüyolar ... şu bilinsin ben iki nickle filan yazmam... yazdıklarım zorlarına gidiyor ikide bir beni banlatıyorlar... kurmuşlar bir tezgah masaya oturanı çarpıyorlar gerçekleri söyleyenede karı gibi nick'ini banlatıyorlar...daha hırslarını alamamışlar birde burda banlatmaya çalışıyorlar...
Yorum
-
aga daa bunun golden shotu var, yakıt topluyor bence.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterganiiii,gısaları gaptırdın galiba
dombracı bayezit e benzedin,herkes sattı,gelen vurdu giden vurdu deysun
cort devam
in a blink time diyorum,
bu sefer ama garanı tavanlamaz, en azından daha insaflısı olur.
not : flatım emme 94 lere kadar böyle ağır ağır gevşerse longlarım.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum