1.3665 parite flat....
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
bilmiyorum para...karanlığa kurşun sıktım ... şort makro neyi gerektriyorsa orada devreye girdim... ikinci vuruş üçün merkez kararını bekledim..... 96 şort maliyeti azat etmesi lazım...gayri karar onun.....karakterisitik olarak hic nefes aldırmıyor....senin vuruşlar ve maliyettin nedir...?paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim ne diyosun yirtarmiyiz bu pozdan maliyet epeyi bir asagida kaldi ..
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbilmiyorum para...karanlığa kurşun sıktım ... şort makro neyi gerektriyorsa orada devreye girdim... ikinci vuruş üçün merkez kararını bekledim..... 96 şort maliyeti azat etmesi lazım...gayri karar onun.....karakterisitik olarak hic nefes aldırmıyor....senin vuruşlar ve maliyettin nedir...?
benim maliyet 96800 lerde fakat 3 vurus var bende ...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
3.vuruşu 105 boşluğunun bitimine saklaman lazımdı... bence hata yapmışsın....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim maliyet 96800 lerde fakat 3 vurus var bende ...
Yorum
-
muhteşem yüzyılı seyreden varmı aranızda bilmem ama şehzade beyazıt evlatları ile öldürülürken,
söyledikleri arka fonda çalan şarkı çok koydu. yalan yok nemlendim.
sahne
fonda çalan şarkı
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum