TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • chaotic
    Yasaklı
    • 26 Mayıs 2009
    • 713

koça güvenme, yüzüne güler, arkandan binbir iş çevirir...

Yorum

• eren@
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2008
      • 2344

Burada heleki benim grafikleritenkit etmeniz beni sevindirir doğruyu bulabilmem için bu şart ben yaptım oldu ... ben asla böyle bişi hazz etmiyorum ..

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• tyanali
        Yasaklı
        • 09 Ekim 2009
        • 462

chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        koça güvenme, yüzüne güler, arkandan binbir iş çevirir...
        ne güvenmesi sadece el öptüler... o gün görmedin mi yüzlerinden düşen bin parçaydı.... nasıl eziktiler

Yorum

• fox
          Tecrübeli
          • 28 Şubat 2012
          • 415

"90 oldu nihayet... günlük ve haftalıkta 95 -100 hala potada bence... buralardan yapılacak olan en fazla long kapama olur kanaatimce.. gevşemelerin kısa vadeli olması ihtimali daha yüksek halen... her durumda aşağı dönüş için, kabaca 92; 94 ; 95 lere çeker öyle bırakır ancak... kesim işini tertemiz yapmadan bırakmaz bu puşt... görebildiklerim bunlar...
          şahsen vobla işim yok.. hisseleri de epeyce erken verdik... sadece takip ediyorum...
          selamlar...
          "

"92 olduk... aynı düşüncelere sahibim... günlük ve haftalık da 95- 98,5 rahat gibi görünüyor... gevşeme olursa duruma bakmak lazım.. ne derece bozacak.. "

mayıs başı böyle değerlendirmiştik... fazla söylenecek halen bir şey yok... 100 desin bir hele..sonra bakmak lazım.. eşek değil ya.. buraya kadar gelen 100 demeden salmaz gayrı..

gene not düşeyim de; şu an ne hisse ne vob var.. paraları çektik küllüm... g.menkul edindim.. hayırlısı artık.. elde kalan 3-5 kuruşla uygun bi yapı görürsem altında poz a girmek niyetindeyim... hayırlı kazançlar cümleten...

Yorum

• eren@
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2008
            • 2344

fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            mayıs başı böyle değerlendirmiştik... fazla söylenecek halen bir şey yok... 100 desin bir hele..sonra bakmak lazım.. eşek değil ya.. buraya kadar gelen 100 demeden salmaz gayrı..
            Ağzına sağlık Aslında VOB da işlem yapmaman burada bizlerle bilgi paylaşmana engel değil aslolan bir borsacı Varant, Vob ve senetleri hep beraber bakmalı işlemini ona göre değerlendirmeli ...
            Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

Saatlik grafiğimize baktığımızda SAT için hiç bir emare yok biz küçük periotlarla en kısa vadeler için işlem yaparsak ben dahil tümümüz çarpılırız ...

Yorum

• eren@
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2008
                • 2344

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                birileri inansın diye bilşi yapmıyorum diyelimki ilk yükseliş barında gelmesin ikincide 96,800 gelmiş aşağıya şimdilik yok daha nerdeyse 700 puan düştü
                bakacağım az önceki 97,750 den 97,200 geri geldi ama çalkalamasında kırmızı oku atmayan zımbırtı ne yapacak

Yorum

• sonperde33
                  Tecrübeli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 2857

tyanali ,

kuzey ırak petrolünde satışta türkiyenin payı %20 diyorlar ,
                  birde para 1 yıl vadeli bizdeymiş.

doğrumudur.
                  Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• tyanali
                    Yasaklı
                    • 09 Ekim 2009
                    • 462

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    tyanali ,

kuzey ırak petrolünde satışta türkiyenin payı %20 diyorlar ,
                    birde para 1 yıl vadeli bizdeymiş.

doğrumudur.
                    bilmem

buda taze haber

Türkiye Şahdeniz 2'ye ortak oluyor

Türkiye 2019'dan itibaren üretimin başlayacağı Azerbaycan'ın Şahdeniz 2 doğalgaz sahasına ortak oluyor.
                    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın "Yarın önemli bir imza atacağız" dediği ancak içeriğini açıklamadığı anlaşmanın detaylarına ortaya çıktı.

Türkiye, Azerbaycan'daki Şahdeniz 2 doğalgaz sahasına ortak oluyor. Cnbce'den
                    Zerin Elçi

Devam� i�in: http://www.cnbce.com/haberler/enerji...e-ortak-oluyor
                    Copyright © cnbce.com
                    Zerin Elçi'nin haberine göre; yetkililer Türkiye'nin projeye yüzde 10 ortaklığını öngören anlaşmanın yarın Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile İstanbul'da imzalanacağını söyledi.

TÜRKİYE HAK SAHİBİ OLACAK
                    Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ile Azeri gazını Batı pazarlarına taşıyacak olan Türkiye, gazın kaynağında da hak sahibi olacak. Atılacak imzalarla Türkiye'nin TANAP'taki ortaklığı da yüzde 20'den yüzde 30'a çıkacak.

TANAP ÜZERİNDEN AVRUPA'YA TAŞINACAK
                    Azerbaycan'ın en büyük doğalgaz sahalarından biri olan Şahdeniz 2'den çıkarılacak gazın 2019'dan itibaren TANAP ile Türkiye'ye, buradan da Avrupa'ya ulaştırılması planlanıyor. YILDA 6 MİLYAR METREKÜP GAZ Yıllık 16 milyar metreküp gazın 6 milyar metreküpünü Türkiye kendi iç tüketiminde kullanacak. 10 milyar metreküp ise Trans Adriyatik Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TAP) ile Avrupa'ya taşınacak.

Yorum

• sadrazam
                      optimist
                      • 21 Mayıs 2010
                      • 228

portföyü yarıya indirdik bir haftada. hala kısa devam...
                      -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• eren@
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2008
                        • 2344

sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        portföyü yarıya indirdik bir haftada. hala kısa devam...
                        Allah sana sabır versin kardeş ...

Yorum

• sadrazam
                          optimist
                          • 21 Mayıs 2010
                          • 228

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Allah sana sabır versin kardeş ...
                          sağolasın Mehmet abim. nasip...
                          -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• cancan
                            Aktif
                            • 15 Mart 2009
                            • 233

yarin mc saatinden sonra 1230 cayirti kopabilir.

Yorum

• sonperde33
                              Tecrübeli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 2857

şortçuya son umut 31 mayıs gösterileri gibi gözüküyor.
                              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• cancan
                                Aktif
                                • 15 Mart 2009
                                • 233

yarin agir short pozlar ve portfoyu iyi yonetemeyen ky kontrat kapatmak durumunda kalacak portfoyler kusa donecek.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information