ztoplu gir,sıkıntı yok,ittiriyor,rölantide hala
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
şimdi o dipten gelen sarı oklu sinyal,
dün akşam kapanıştamı geldii yoksa, sabah açılıştamı?
bana pek inandırıcı gelmedide o yüzden söylüyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
vix dayı,VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterztoplu gir,sıkıntı yok,ittiriyor,rölantide hala
kamarın 80'i demokles kılıcı gibi sallanıyor hala.
onu geçtim overshooting hala yok.
tikkat diyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Başbaknın cumbaba seçimi için tribünlere oynadığından haberdar olabilirler...chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbebecan ile şimşek ısrarla başbakana ters açıklamalar yapıyor, kimden cesaret alıyorlar anlamıyorum...
Yorum
-
-
96700 ilk ana destek.önemlisi 96200 de şu an 5 dakkalık olduğu için zaman ilerledikce 96700 e kadarda çıkablir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
birileri inansın diye bilşi yapmıyorum diyelimki ilk yükseliş barında gelmesin ikincide 96,800 gelmiş aşağıya şimdilik yok daha nerdeyse 700 puan düştüsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi o dipten gelen sarı oklu sinyal, dün akşam kapanıştamı geldii yoksa, sabah açılıştamı?
bana pek inandırıcı gelmedide o yüzden söylüyorum.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
sonperde33 sizi inandırmak için dakikalık graf atam bari
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Kafalar karışmaması için en iyisi ben grafikleri ortaya göstermesem daha iyi olacak .......... !!!!!Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
göster eren hocam , yanlış anlaşıldıysam affola,
her türlü grafiğin paylaşılması son derece önemli forumda ,
bence.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Hani bir reklam vardı hepimizin malumu ...
Borçluluk denince akla.... Hemen "onun" adı gelir ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
kardeşim yanlış anlaşılmadan korkuma bötyle düşünüyorum ayrıca kazan dairesinde çalışıyorum hocalıkla alakam yoksonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergöster eren hocam , yanlış anlaşıldıysam affola,
her türlü grafiğin paylaşılması son derece önemli forumda , bence.
Yorum
-
sonVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkesiz bildiği sır değildir,pala salak mı oraya alsın,başladı kapanmaya,cort devam,yine 99 a yazdım virmedi ssiz 2.seans
dombracı ve saz ekibi son gülen eyi güler
Yorum
-
obama desteğini çaktı , koçla barışıldı, hoca out... olmadı operasyon başarısız... tim all back ;) yeni türkiyenin doğuşu hayırlı olsun ;) rusya safına geçecek bir türkiye riski onlar içi daha fazla ... kapiş ;)
türkler çoh oluyoruz.. bric' e mi girseh acaba ?

Yorum
Yorum