TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

paradigma.....bu verdiğim hedefe güc bela sabrettin... peki diğer verdiğim hedefi nasıl tahsil edeceksin...?eger hedef de şüphen varsa yaz....

Yorum

• sonperde33
      Tecrübeli
      • 03 Ağustos 2011
      • 2996

an itibari ile 1.5 sene once basladigim vob hayatimda, yariya inen vob sermayesini pozitife gecirdim.
      eksper senin payin buyuk tesekkurler.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• hocamurat2001
        Aktif
        • 26 Haziran 2014
        • 367

eksper abi hedefiniz ne biz yeniler içinde aydınlatıcı olursanız minnetar olurum gerçekten çünkü bende acemice başladığım vob ticaretimde sermayeyi 30 binden 13 bine indirdim inşallah sizin yardımınızla kayıplarımızı telafi etme şansımız olur saygılarımla lütfen yeni pozisyonlarınız ve hedeflerinizden bizi mahrum bırakmayın Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin

Yorum

• kani
          Tecrübeli
          • 26 Kasım 2010
          • 1084

bu adam shortçu felan bırakmayacak biz vadeliye bakıyoruz belki devamlı ama xu100 deki görüntü gözden kaçmamalı büyük bir direnç olan gaplardan en büyüğü üzerinde 2 günlük kapanış gelmiş durumda en azgın şekliyle piyasa çıldırma seviyesine gelen alımlarla finale gitmeli ben xu100 de 89 bin bölgesini hedef aldığını düşünüyorum her ne kadar bu 85 binde bi düzeltme yapacak olsada o düzeltmede gelecek tüm shortçuları yukarıya alacağı 6 veya 7 bin vob puanıyla marjin caall alıp biçecek zaman henüz erken short için korkutmak için sert barlar yapacaktır her 2 tarafıda ama ağustos vadeyi en tepeden kapayacak sanırım

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• kani
            Tecrübeli
            • 26 Kasım 2010
            • 1084

şahsi öngörüm bu saplantı seviyesine gelen yazılar okuyorum hemde piyasanın en eski brokerlerinden adamlar hafta ortasından itibaren short açmaya başlamışlar bayramdan sonraki perşembe ve cuma satış hatta gap bekleyenler var olmazmı olabilir ama şu gerçek saatlik grafiklerde adam hiç satış yapmıyor sadece yükselişini düzeltme adına ve indikatörleri soğutma adına satış yapıyor gördüğüm yorum okuyarak pozisyon alanlar yanar arkadaşlar grafikleri kendiniz okuyup veya piyasayı kararınızı mutlaka kendiniz den gelen fikirle oluşturun derim bayramı şerifiniz mübarek olsun fiy emanillah

Yorum

• kani
              Tecrübeli
              • 26 Kasım 2010
              • 1084

dolar tl de aniden 2.01 görülebilir köprüden önceki son çıkıştayım diyor bana

Yorum

• hakanbakan
                Katılımcı
                • 18 Ağustos 2011
                • 155

tüm arkadaşların bayramını kutlarım..hayırlı kazançlar dilerim..

Yorum

• paradigma
                  Tecrübeli
                  • 19 Haziran 2009
                  • 1088

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  paradigma.....bu verdiğim hedefe güc bela sabrettin... peki diğer verdiğim hedefi nasıl tahsil edeceksin...?eger hedef de şüphen varsa yaz....

valla eksperim senin verdigin hedefi sorgulamak bana dusmez ..ben ki senin yaninda zurnanin zort deligiyim , hatat zort u bile degilim
                  yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• paradigma
                    Tecrübeli
                    • 19 Haziran 2009
                    • 1088

ülen sana para kazandırmak deveye hendek atlatmaktan zor yav....güc bela zaptettim seni...zorla 10 000 aldın....bir dahakine bilgisayarı elinden alacağım başka çaresi yok...ha ha ha
                    10 000 alsam yine iyi .. cok yukseldi satim alttan geri yerine koyim derken depti mala kaptirdik sonra gittik 1000 puan ustten geri girdik sonra yine ayni seyi yapim derken yine uctu yine ayni derken 5000 puan ya aldik ya alamadik eksperim ...

yani suna anlam veremiyorum kaybederken hep full pozda oluyorum kazanirken ise poz sayim hep az oluyor hal boyle oluncada bir turlu kazandim diyemiyorum
                    yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• haydar06
                      Yeni Üye
                      • 12 Mayıs 2009
                      • 6

expere selamlar küçük kuzudan

bu yaptığın ise yanlış....bütün foruma kötü örnek oluyorsun....en azından sevdiklerime....vob kumar gibi oynanmaz....yatırımcı ol hırsız değil....
                      kızma sakın....doğruyu gösteriyorum...
                      eger diyorsan benim yoğurt yiyişim bu sanane, onada eyvallah...
                      emme şunu bilki bu yoğurt böyle yenmez....
                      yazdıkların doğru o nedenle kızacak değilim....

esasen long giderken ufak bir tırtık yapayım dedim (belkide kumar tutkusu-yanlış aslında) istop olduğumu yazmasam okuyucuya daha çok zararım olur diye yazdım....
                      brn uzun süredir long yönlü poz taşıyorum ve hedefin çoook daha yukarılar olduğuna inanıyorum..
                      açıkçası yatırımcı olmaya çalışıyorum.... ama zaman zaman böyle hırsıma yenik düşüyorum...
                      herkese iyi bayramlarrrrr

Yorum

• eksper
                        Kıdemli
                        • 17 Temmuz 2009
                        • 3714

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        valla eksperim senin verdigin hedefi sorgulamak bana dusmez ..ben ki senin yaninda zurnanin zort deligiyim , hatat zort u bile degilim
                        olurmu öyle şey....düşüncen benim için önemli..... bu hedefe inancın varmı yokmu...?yaz lütfen...olur ,olmaz,zor veya, bence imkansız vb şekilde yazarsan kabulüm....

Yorum

• eksper
                          Kıdemli
                          • 17 Temmuz 2009
                          • 3714

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          an itibari ile 1.5 sene once basladigim vob hayatimda, yariya inen vob sermayesini pozitife gecirdim.
                          eksper senin payin buyuk tesekkurler.
                          eksperi art niyetsiz ve kahpelik yapmadan takip edenin kaybetdiği nerde görülmüş....
                          SONPERDE ...... sen sayısı cok az vefalı saydığım dostlarımdan birisin....para piyasalarında dara düştüğün an bütün bilgimle yanındayım kardeşim... herdaim yönünü göremediğin anda ışığınım bunu unutma.....

Yorum

• eksper
                            Kıdemli
                            • 17 Temmuz 2009
                            • 3714

haydar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            yazdıkların doğru o nedenle kızacak değilim....

esasen long giderken ufak bir tırtık yapayım dedim (belkide kumar tutkusu-yanlış aslında) istop olduğumu yazmasam okuyucuya daha çok zararım olur diye yazdım....
                            brn uzun süredir long yönlü poz taşıyorum ve hedefin çoook daha yukarılar olduğuna inanıyorum..
                            açıkçası yatırımcı olmaya çalışıyorum.... ama zaman zaman böyle hırsıma yenik düşüyorum...
                            herkese iyi bayramlarrrrr
                            kar sağlamsa zevk yapılır.....bu çerçevede okeydir....sıkıntı yok....
                            küçük_k ....misin...? çözemedim yav kusura bakma...

Yorum

• eksper
                              Kıdemli
                              • 17 Temmuz 2009
                              • 3714

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              10 000 alsam yine iyi .. cok yukseldi satim alttan geri yerine koyim derken depti mala kaptirdik sonra gittik 1000 puan ustten geri girdik sonra yine ayni seyi yapim derken yine uctu yine ayni derken 5000 puan ya aldik ya alamadik eksperim ...

yani suna anlam veremiyorum kaybederken hep full pozda oluyorum kazanirken ise poz sayim hep az oluyor hal boyle oluncada bir turlu kazandim diyemiyorum
                              iyi halt yemişsin....50 tane adamı okuyup beynini çorba edersen olacağı budur....yine 5 000 i iyi almışsın ozaman... demekki zorlamasam utanmadan zarar yazacaksın....

Yorum

• eksper
                                Kıdemli
                                • 17 Temmuz 2009
                                • 3714

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                eksper abi hedefiniz ne biz yeniler içinde aydınlatıcı olursanız minnetar olurum gerçekten çünkü bende acemice başladığım vob ticaretimde sermayeyi 30 binden 13 bine indirdim inşallah sizin yardımınızla kayıplarımızı telafi etme şansımız olur saygılarımla lütfen yeni pozisyonlarınız ve hedeflerinizden bizi mahrum bırakmayın Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
                                vob74000 de iken verdiğim ilk hedefe geldik....buraya kadarki bölüm alınması sonderece kolay keklik paraydı....bundan sonrası zorlu olacak...hedefim dostarımda var....buraya ve ortaya devenin hendek geçişini görünce yazacağım....cok uzun sürmeyecek....eski yazılarımda bilinçli olarak arayada sokuşturmuşdum...takip edip hakkedilecek ...beleş yok....
                                takip edinki bende kendimi sorumlu hissedip hata yapmayayım....
                                ikinci konu sermayenın yarıdan fazlasını kaybetmiş olman....
                                bunu aşmamız zorda olsa imkansız değil tabiki....sende şu anda güven kaybdaı oluşmuştur....en ufak tersde huzursuz olursun artık....bu güven kaybı yüzünden seni pozda tutabilmek cok cok zor olacaktır...önce bir süre girdiğim ve çıktığım pozları takip et.....bunlara karşı güvenin oluşsun....kaybetmediğime kendi gözlerinle şahit olur isen beraber savaşmaya başlarız....bak beni en iyi takip edenlerden paradigmanın bile durumu ortada.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information