TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
-
aha eksperim gelmis
...eksperim para akiyor .. ne diyosun ? sayet 101 850 ye gelirse ordan vereyim alttan tekrar yerine koyayim diyorum ..simdi durzu yaninda kimseyi long istemez onlari once bir silkeler sonra yola devam eder diye dusunuyorum
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
-
-
bir rakam telaffuz ettim...takip eden slowcu bu parayı alacak...10 000 puvana yaklaştım... tamamlanınca biraz stres atacağım....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraha eksperim gelmis
...eksperim para akiyor .. ne diyosun ? sayet 101 850 ye gelirse ordan vereyim alttan tekrar yerine koyayim diyorum ..simdi durzu yaninda kimseyi long istemez onlari once bir silkeler sonra yola devam eder diye dusunuyorum
kimin paracıklarını alıyoruz biliyormusun paradigma....ha ha ha
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazarım şimdi emme yine birilerine batar , aforoz eder üşütükler....ha ha ha
kargadan baska kus tanimam ! bu alemde tek gecerim seni ...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
bu kadar gazla 105,000 bulunmalıparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkargadan baska kus tanimam ! bu alemde tek gecerim seni ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
olur palaya söyleyemde yapsın eksik kalmasın.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu kadar gazla 105,000 bulunmalı
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
karga dedin aklıma geldi.....oturduğum sentte bir komşum var...adı namı değer deli hasan...deliliği kargalardan ....yıllar önce yola düşmüş bir karga yavrusu buluyor.. evinin bahcesine tedavi etme maksadıyla götürürken kargalar bunu farkedip takip ediyor....karga iyileşemeyip ölüyor...fakat diğer kargalar bu olayın müsebbibi olarak hasanı görüyor.... o gün bugündür adam evinden çıkar çıkmaz bütün kargalar peşine takılıyor.... komşuılar olarak artık anlıyoruz ki hasanın oturduğu evin damında karga varsa hasan evde ,yoksa evde değil... hasan evden çıkıyor kargaları taşlayarak gideceği yere gidebiliyor....tepesinde fır dönüyorlar...herbiri başka telden gaak gakkk gakkk...görmelisiniz tam komedi.....gecen günü dedim olum hasan seni çekip youtubeye koyacağım...olur abi dedi....meşhur olursa deli hasanla paraları kırışacağız....ha ha haparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkargadan baska kus tanimam ! bu alemde tek gecerim seni ...
Yorum

[/IMG]

Yorum